Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

O mano mazius tai nieko nepasakoja is viso, atrodo lyg ir vengia apie darželį iš viso kalbėti, keičia temą iškart. Šį rytą kai nuvedžiau, taip verkti pradėjo, kad labai greitai prisijungė dar "papildomas choras" - keli berniukai.
Atsakyti
Verkimas tai tikrai užkrečiamas doh.gif
Atsakyti
Ar jusu grupese planuojami susirinkimai atimiausiu metu? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 10 rugsėjo 2008 - 13:38
QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 10, 14:38)
Ar jusu grupese planuojami susirinkimai atimiausiu metu? rolleyes.gif

Kol kas tyla unsure.gif

Auklėtoja mus taip pat ragina kuo greičiau išeiti. Aš su ja sutinku. Vaikui prailgėja adaptacinis periodas,jis patas įstresintas būna ilgesnį laiką. Vis tik ten moterys dirba beveik 20metų (tai minėjo direktorė), Yra kvalifikuotos ir specialiai blogų patarimų nedalins. Su manim atsiskirdavo mažylis sunkiau,todėl auklėtoja patarė vesti tėčiui.Ir esam patenkinti,nes su juo išsiskiria žymiai ramiau.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Amrina, kaip tavo mergytė? 4u.gif

Mamos, ar gavote užpildyti anketas g.gif

Mane suglumino klausimas : Ko tikitės iš ugdytojų g.gif Šiaip aš žinau ko tikiuosi, bet nedrįstu rašyti, kad neįsižeistų.... Kokia Jūsų nuomonė šiuo klausimu g.gif
Atsakyti
Laba diena, apie kokias anektas rašote ? Nieko negavau g.gif
Atsakyti
Nieko mažė jaujaučiasi gerai, berimo greit nė ženklo neliks ax.gif

Tad pirmadienį jau keliausim į darželį.

Kadangi neinam tai nieko nežino, o šiaip kodėl neparašyti ko tikies, juk per galvo niekas neduo ir tikrai manau įsižeist nėra ko ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės 4u.gif
Šiandien kažkaip laaaabai šalta. Saviškiui uždėjau šiltą rudeninę striukę, ale vistiek šaukė,kad šalta.
Mūsų adaptacijos laikotarpis jau praėjo. Dabar nespėju atvesti daržan ,jau bėga į grupę. Be jokių ašarų,nenorėjimų ir kt. bigsmile.gif

Beje auklėtoja minėjo,kad neužilgo planuojamas susirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes jau sergam rolleyes.gif nekarsciuoja,bet koseja stipriai.Sedim namie. ax.gif
Pagalvojau,gerai,kad kol kas nedirbu.Nes ziuriu istempiam tik pora savaiciu. doh.gif
Pas mus susirinkimas sia savaite.
Net nezinau kaip pasielgti.17 val.dar vyras dirba,o su vaikais gi ten nepasedesi. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos

svarstau leisti savo mažają į šį darželį (nes prie pat gyvenm, butu kaip ir patogu), dar nesam užrašę jos, norėčiau pradėti leisti nuo kito pavasario, na kokio kovo mėn... kaip manot ar bus vietų, kiek girdėjau bene visur vos ne prieš metus du rekia vaikus užrašyt , kad vietą gauti, ... kaip su šituo darželiu , kiek pačios laukt kol galėjot pradėti leisti vaiką?
dėkui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 15 rugsėjo 2008 - 15:28
Mes uzsirasem gal pries pusmeti ar maziau ir rugseji jau ejom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 15, 11:42)
Labas rytas 4u.gif

Mes jau sergam rolleyes.gif nekarsciuoja,bet koseja stipriai.Sedim namie. ax.gif

Kaip šiandien jaučiatės? Galjau geriau 4u.gif

digi,asmeniškai mums šis darželis labai patinka. Vedžiau dukrą,dabar sūnų.
Užsirašyk,kuo anksčiau,nes šiais metais sakė,kad padaugėjo vaikučių ir susidarė didesnės eilės.
Atsakyti