Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

Zinok nezinau nei vardo nei pavardes,tik ji tokia labai idegusi dideliom akim,tokie tamsus plaukai iki peciu mirksiukas.gif
Mano drauge sake mate kaip viena aukletoja talze vaika kieme Papartelio kad jis nejo i grupe,tai priejusi sako ka jus darot o ji sako cia mano vaikas,bet istikro ske cia ne jos vaikas buvo,ir aplamai as jau nepirma karta girdziu kad taip daroma o pasiteisinama kad aukletojos vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 09 13, 21:51)
Zinok nezinau nei vardo nei pavardes,tik ji tokia labai idegusi dideliom akim,tokie tamsus plaukai iki peciu  mirksiukas.gif
Mano drauge sake mate kaip viena aukletoja talze vaika kieme Papartelio kad jis nejo i grupe,tai priejusi sako ka jus darot o ji sako cia mano vaikas,bet istikro ske cia ne jos vaikas buvo,ir aplamai as jau nepirma karta girdziu kad taip daroma o pasiteisinama kad aukletojos vaikas  doh.gif

Na, rodos ta ragana-ne musu aukletoja thumbup.gif . Ir isvis, koks idomus pasiteisinimas " tai mano vaikas". Nenoreciau akletojos, kuri ir savo vaikus taip aukleja schmoll.gif .
Atsakyti
Mamytes,ar labai silta pas mus "Papartelyje" siuo metu?
Dar po sildymo ijungimo nebuvom. Po ligu griztam,nezinom kaip rengtis grupeje. 4u.gif
Pasidalinkit ,kaip rengiate siuo metu? mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu grupe, pirmam aukste , tai tikrai silta, palieku maze su pedkelnem, sijonuku, maikute ir golfiukas. kai atejau pasiimt aukletojos buvo uzdejusios dzemperiuka. ax.gif
Geros pas mus aukletojos, reikia aprengia reikia nurengia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos "papartelio" lankytojos ir lankytojai.Tikiuosi visi zinot kad siuo metu musu vaikuciu antri namai svencia 30-meti clap.gif clap.gif clap.gif Tad pasveikinkim ir mes visus darbuotojus kurie dirba jame bis.gif ir tuos kurie maitina musu vaikelius essen.gif ir tuos kurie aukleja,globoja ir priziuri juos 2.gif group.gif ir tuos kurie moko dainuoti yahoo.gif Tiesiog pasidziaukim kartu ,kad yra toks GERAS darzelis happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Darželis kaip loterija. Mano dukra lankė Alksniuko darželį. Buvau labai patenkinta ir lopšelio ir darželi auklėtojomis. Daug prisigalvodavo veiklos ir įvairių darbelių padarydavo, kas nepriklausė jiems pagal programą. Sūnus taip pat buvo pradėjęs lankyti Alksniuko darželį. Lopšelyje buvo super auklėtoja. Darželyje pakliuvom pas rėkiančia, dirbančią išskirtinai pagal programą auklėtoją. Vaikas stresuodavo. Tai vasarą pakliuvom į Papartėlį ir ten pasilikom. Turėjom gerą auklėtoją, kuri su vaikais užsiimdavo individualiai, bet, deja, ji išėjo dirbti į universitetą. Dabar vaikas paruošiamukas. Kas kliūva darželyje, tai maitinimas. Alksniuke ir dabar vaikai gauna valgyti 4 kartus. Papartėlyje tris. Jei prie pusryčių košės Alksniuke duoda dar sumuštinį su sūriu., tai Papartėlyje sūrio nėr. Finansavimą darželiai gauna vienodą. Dar, priemonėm Paprtėlyje lėšų paruošiamukams neskiriama, o Alksniuke yra lėšų ne tik priemonėm bet kalėdiniams saldainių rinkiniams. Tai tiek monologo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Darželis kaip loterija. Mano dukra lankė Alksniuko darželį. Buvau labai patenkinta ir lopšelio ir darželi auklėtojomis. Daug prisigalvodavo veiklos ir įvairių darbelių padarydavo, kas nepriklausė jiems pagal programą. Sūnus taip pat buvo pradėjęs lankyti Alksniuko darželį. Lopšelyje buvo super auklėtoja. Darželyje pakliuvom pas rėkiančia, dirbančią išskirtinai pagal programą auklėtoją. Vaikas stresuodavo. Tai vasarą pakliuvom į Papartėlį ir ten pasilikom. Turėjom gerą auklėtoją, kuri su vaikais užsiimdavo individualiai, bet, deja, ji išėjo dirbti į universitetą. Dabar vaikas paruošiamukas. Kas kliūva darželyje, tai maitinimas. Alksniuke ir dabar vaikai gauna valgyti 4 kartus. Papartėlyje tris. Jei prie pusryčių košės Alksniuke duoda dar sumuštinį su sūriu., tai Papartėlyje sūrio nėr. Finansavimą darželiai gauna vienodą. Dar, priemonėm Paprtėlyje lėšų paruošiamukams neskiriama, o Alksniuke yra lėšų ne tik priemonėm bet kalėdiniams saldainių rinkiniams. Tai tiek monologo.
Atsakyti
QUOTE(Danquole @ 2007 12 14, 10:53)
Darželis kaip loterija. Mano dukra lankė Alksniuko darželį. Buvau labai patenkinta ir lopšelio ir darželi auklėtojomis. Daug prisigalvodavo veiklos ir įvairių darbelių padarydavo, kas nepriklausė jiems pagal programą. Sūnus taip pat buvo pradėjęs lankyti Alksniuko darželį. Lopšelyje buvo super auklėtoja. Darželyje pakliuvom pas rėkiančia, dirbančią išskirtinai pagal programą auklėtoją. Vaikas stresuodavo. Tai vasarą pakliuvom į Papartėlį ir ten pasilikom. Turėjom gerą auklėtoją, kuri su vaikais užsiimdavo individualiai, bet, deja, ji išėjo dirbti į universitetą. Dabar vaikas paruošiamukas. Kas kliūva darželyje, tai maitinimas. Alksniuke ir dabar vaikai gauna valgyti 4 kartus. Papartėlyje tris. Jei prie pusryčių košės Alksniuke duoda dar sumuštinį su sūriu., tai Papartėlyje sūrio nėr. Finansavimą darželiai gauna vienodą. Dar, priemonėm Paprtėlyje lėšų paruošiamukams neskiriama, o Alksniuke yra lėšų ne tik priemonėm bet kalėdiniams saldainių rinkiniams. Tai tiek monologo.

tai tu dar nematei kaip kitur vaikai valgo verysad.gif As tai sakyciau gan normaliai jie cia turi su mistu ir dovaneliu kartais gauna.
O ta aukletoja ne Asta vardu buvo ? Mes pas ja taikem irgi,bet suzinojom kad ji isejo ,gaila unsure.gif
Atsakyti
Turiu aš irgi informacijos apie Papartėlį, tai negaliu nepasidalinti. Apie 15 metų ten dirbo mano draugė - nuostabiausia auklėtoja pasaulyje, jau kam, kam tik jai patikėčiau savo stebuklą, bet ji jau 8 metus nebedirba tame darželyje. Kai ieškojome darželio, kalbėjau su ja, tai ji man pasiūlė į šį darželį vaiko neleisti, nes daug negerų dalykų vyksta kai kuriuose grupėse. Aišku, praėjo 8 metai... tai nepriimkite labai stipriai mano pasisakymą, tačiau kiek žinau daugumą auklėtojų nepasikeitė nuo tų laikų... Bet, aišku, yra ir nemažai naujų.
Pvz., kadangi vaikai valgo grupėse, auklėtojos atsakingos už maistą, tai vaikai gauna ne visą porciją, o žymiai mažiau. Daugelis auklėtojų naudoja emocinį smurtą prieš vaikus (pvz., tu nemoki, tu silpnas, tu nieko nepasieksi, tu nevykėlis ir pan.). Kadangi su vėžimu dažnai vaikščiojau šale šio darželio ir ant suoliuko sedėjome, kol dukrelė miegojo, ai prisigirdėjau sočiai auklėtojų šaukimų ant vaikų, kai kurios šnekėti nemoka, tik klykia, kaip raganos. Kad muštų nemačiau, bet tikėtina, kad ir fizinis smurtas nesvetimas.
Kitas dalykas - žuvis genda nuo galvos, taip ir bet kokioje įstaigoje. teisingai, direktorė nedirba su vaikais, bet ji vadovauja kolektyvui ir nuo jos požiūrio ir darbo organizavimo priklauso kaip dirb auklėtojos. Jeigu direktorė nepatiko, aš taip pat svarstyčiau, ar gali mano vaikas lankyti šį darželį... g.gif

Na, tiesiog gal daugiau mano monologas skirtas tiems, kurie galvos ar pasirinkti šį darželį. Net neabejoju, kad ten yra labai dayg teigiamų dalykų, bet jeigu aš turėčiau galimybę rinktis, mano vaikų ten nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2007 12 20, 14:30)
Na, tiesiog gal daugiau mano monologas skirtas tiems, kurie galvos ar pasirinkti šį darželį. Net neabejoju, kad ten yra labai dayg teigiamų dalykų, bet jeigu aš turėčiau galimybę rinktis, mano vaikų ten nebūtų...

Tikiuosi, kad pasikeitė kai kurie dalykai ir darželis nebus blogas g.gif Nuo rugsėjo mėn. į lopšelį vesiu sūnelį ir tikiuosi, kad jam patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2008 04 28, 17:14)
Tikiuosi, kad pasikeitė kai kurie dalykai ir darželis nebus blogas g.gif  Nuo rugsėjo mėn. į lopšelį  vesiu sūnelį ir tikiuosi, kad jam patiks  ax.gif

Viskas bus gerai. mirksiukas.gif Darzelis kaip ir visi,svarbiausia netureti isankstines

neigiamos nuostatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2008 04 30, 15:24)
Viskas bus gerai. mirksiukas.gif Darzelis kaip ir visi,svarbiausia netureti isankstines

neigiamos nuostatos. 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

Lankom ir kol kas esam patenkintos ax.gif
Atsakyti