QUOTE(cviekiuke @ 2009 10 25, 18:40)
Sveikos mamytes . Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi . Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo.
Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas
Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas
Sveikuciai . Turiu pasakyti, kad praejus trims menesiukams pakeiciau savo nuomone . Esu patenkinta siuo darzeliu. Gal ta adaptacija pradzioje buvo nelengva ir mazajai ir mums teveliams, bet dabar matome daugiau geru dalyku, geresne aplinka, dziaugiames, kad kasdien pareina i namus vis daugiau ismokusi ir pasiekusi. Is tikro net malonu pasiimant is darzelio ir aukletojai padekoti