Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

QUOTE(Amrina @ 2009 09 17, 21:28)
Rugsejis jau ipusejo, kaip sekas Papartelio vaikuciams ir mamytems  ax.gif

maniškiui lašiukui viskas gerai - nebuvo antru metus jokios adaptacijos. šiemet ir į šokius užrašiau. Tiesa, atsisakėme pusryčių, bet ne dėl pinigų. Dabar keliuosi vėliau ir į daržiuką bėgte nebėgam ax.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi lankom paparteli.Kolkas viskas puiku, patenkinti aukletojom ir aplinka. thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra kas is pauksciuku,7gr?
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif . Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi verysad.gif . Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo.
Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas g.gif . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cviekiuke @ 2009 10 25, 18:40)
Sveikos mamytes  smile.gif . Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi  verysad.gif . Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo.
Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas  g.gif . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas  cool.gif

Taip del ankstumo jus teisi.....bet nieko nepadarysi, musu darzelis senos statybos.... verysad.gif Nebent priestatus statytu doh.gif
O del aukletoju.....jei ne paslaptis kokioje jus grupeje ax.gif ....nes manoji kaip tik isejo i paruosiamaja....o musu busvusios aukletojos gavo pipriukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 09 21, 15:29)
maniškiui lašiukui viskas gerai - nebuvo antru metus jokios adaptacijos. šiemet ir į šokius užrašiau. Tiesa, atsisakėme pusryčių, bet ne dėl pinigų. Dabar keliuosi vėliau ir į daržiuką bėgte nebėgam ax.gif

o Jus kur i sokius uzrasete? Paciame darzelyje ar kitur? Aciu 4u.gif

QUOTE(cviekiuke @ 2009 10 25, 19:40)
Sveikos mamytes  smile.gif . Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi  verysad.gif . Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo. Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas  g.gif . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas  cool.gif

Na o ka Jus pati siulote daryti tokiu atveju?
Manau svarbiausia kaip su vaikais bendrauja aukletoja. Pas mus viena aukletoja daugiau bendrauja su tevais, kita maziau. Pradzioje ir as pamastydavau, kad ji "negera" aukletoja, bet ziuriu, kad vaikui ji, ko gero, labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2009 10 25, 20:54)
o Jus kur i sokius uzrasete? Paciame darzelyje ar kitur? Aciu 4u.gif
Na o ka Jus pati siulote daryti tokiu atveju?
Manau svarbiausia kaip su vaikais bendrauja aukletoja. Pas mus viena aukletoja daugiau bendrauja su tevais, kita maziau. Pradzioje ir as pamastydavau, kad ji "negera" aukletoja, bet ziuriu, kad vaikui ji, ko gero, labiau patinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano sūnus šokius lanko darželyje. antradieniais ir ketvirtadieniais.
Del ankštų grupių - na ką darsysi taip jau yra, bet kad neveda į lauką - nesutinku. kalbu apie savo aukletojas iš 6 grupės. Manau, kad turime jas labai šaunias. O štai dėl kitų grupių - kryžium negulčiau schmoll.gif Kai pavaduoja atostogų metu ar šiaip - visokių pasitaiko
Atsakyti
noriu paskyti visom kiskuciu grupes mamytems,kad gydytu savo vaikus nuo spalinukiu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2009 11 24, 09:12)
noriu paskyti visom kiskuciu grupes mamytems,kad gydytu savo vaikus nuo spalinukiu!!!!

nu nieko sau informacija. o jus ka, darete pati visai grupei tyrimus, kad zinot?
Atsakyti
QUOTE(cviekiuke @ 2009 10 25, 19:40)
Sveikos mamytes  smile.gif . Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi  verysad.gif . Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo. Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas  g.gif . Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas  cool.gif

nu nieko sau. toki dalyką pirmą kart girdžiu.... blink.gif blink.gif blink.gif pagal metus žiūriu, ar tik ne mūsų grupiokė? smile.gif
Atsakyti

Deja, i lauka jie tikrai siame darzelyje retai eina. O kad vedina grupe (uždariusi vaikus rubineje, kad nesusaltu) tai tik padekoti aukletojai reiketu. Ir butu gerai, kad visos aukletojos taip darytu.

O del spaliniu, tai dideliu tyrimu daryti nereikia, jei vienas turi, tai didele tikimybe, kad ir kiti tures
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mare: 22 gruodžio 2009 - 08:53