QUOTE(japoska @ 2009 09 21, 15:29)
maniškiui lašiukui viskas gerai - nebuvo antru metus jokios adaptacijos. šiemet ir į šokius užrašiau. Tiesa, atsisakėme pusryčių, bet ne dėl pinigų. Dabar keliuosi vėliau ir į daržiuką bėgte nebėgam
o Jus kur i sokius uzrasete? Paciame darzelyje ar kitur? Aciu
QUOTE(cviekiuke @ 2009 10 25, 19:40)
Sveikos mamytes
. Na, mes lankome nuo rugsėjo šį darželį. Esu šiek tiek nusivylusi
.
Man nepatinka tai, kad vaikas toje pacioje ankstoje grupeje ir miega ir zaidzia ir valgo. Ir baisu yra tai, kad ju neveda i laukuti, o uzdaro rubineje (na, taip sako) ir vedina grupe atidare langa iki pat galo. Siaip direktore maloni, paslaugi, o apie aukletojas is pradziu buvau geros nuomones, dabar susilaikau... Manau pirmas ispudis buvo klaidingas
. Kazkaip kai palieki savo maza spokiuka visai dienai noretusi pasiimant isgirsti kaip sekesi, kokia buvo diena ir t.t. Bet kol nepaklausi, tai ir nepasakoja, labai jau reikia tempti zodzius is aukletoju. Na, mano tokie pastebejimai kolkas
Na o ka Jus pati siulote daryti tokiu atveju?
Manau svarbiausia kaip su vaikais bendrauja aukletoja. Pas mus viena aukletoja daugiau bendrauja su tevais, kita maziau. Pradzioje ir as pamastydavau, kad ji "negera" aukletoja, bet ziuriu, kad vaikui ji, ko gero, labiau patinka