Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

QUOTE(Amrina @ 2009 04 02, 22:10)
O mes po savaites lankymo vel susirgom ir si kart gydytoja skarlatina diagnozavo, kai pakalbejau su aukletoja tai ji mane uztikrino, kad darzely tokios ligos tikrai nebuvo ir nera, na ta prasme niekas ja nesirgo, tai ir nezinai kuo tiket.

Na kazkur pasigavom, imunitetas pasilpes verysad.gif

Mes sirguliavom.Pora savaiciu nejo i darza.Sia savaite jau eina.Aukletoja patikino,kad niekas ten toj grupej (priesais 11grupe)nesusirgo daugiau ir galbut ten buvo visai ne skarlatina. rolleyes.gif Jau pasidziaugem ir kaip ir susigedom,akd taip buvom supanikave. ax.gif
Vadinasi tikrai buvo skarlatina,nes juk is niekur tokia liga nesusirgs. unsure.gif O vaikai gi vaiksto vienu koridoriumi,lauke matau kruvoj visi zaidzia,laksto.Uzsikresti budu tikrai pakankamai. doh.gif
Sveikit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Drum @ 2009 04 02, 22:32)
tai grupėj tik6-7 vaikai. Visi kaip lapai vienas po kito krenta... Nežinau ir visos tyli...

o kokia jusu grupe?

As irgi nesuprantu,kodel taip viskas aplaidziai,nes mus tikino kad siuo metu niekur jokios skarlatinos. unsure.gif Ar jos nesikalba tarpusavy rolleyes.gif
Atsakyti
Na as siandien pranesiau, kai gydytoja diagnozavo, o temperatura nuo vakar sukilus, man ne minties nepranest, o kazkas tai tikrai tyli, gal ir nesirgo toj grupej niekas, gal is kitur, bet siaip smagu kad pasaket, tai nors turejau orentyra ir is kart sureagavau, o kai nezinai tai galima ir prisizaist doh.gif

O apsikrest tai tikrai galima buvo, juk praeita savaite buvo svente, vaidinimas, tai visi vienoj patalpoj buvo ax.gif
Atsakyti
mes grizom o adenoidu operacijos, aukletoja iskart leipe vestis vaika namo, nes grupej skarlatina siaucia, o kur man ji deti? palikau, dabar - kaip ant adatu, susirgs ar ne? vejauraupiais neuzsikrete. cia as apie lasiuku grupe rasau
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 04 06, 10:28)
mes grizom o adenoidu operacijos, aukletoja iskart leipe vestis vaika namo, nes grupej skarlatina siaucia, o kur man ji deti? palikau, dabar - kaip ant adatu, susirgs ar ne? vejauraupiais neuzsikrete. cia as apie lasiuku grupe rasau

reikėjo paklausyt auklėtojos. 4u.gif po operacijos mažylį nuo tokių bjaurasčių reikia labai saugoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drum: 06 balandžio 2009 - 09:50
nu jau viskas - poezd ušol, kaip sakoma. palikau, dabar lauksiu g.gif
Atsakyti
beje, ka tik suzinojau, jog visame Papartelyje skarlatina serga tik 1 vaikas, o grupes tuscios tik del to, jog yra moksleiviu atostogos ir maziai buna su broliais, sesem.
Atsakyti
Sveikos, mamytes!
Mano mažiukui dar tik bus 7 mėn, bet į Papartėlį užsirašėm jau būdami 2 mėn. Tai užrašė mumis 2010 rudeniui ir pasakė "Jūsų eilė - (ir pasakė kažkokį skaičių po 30), nežinau ar pateksit".
Patarkit, ką gi mums daryti - laukti kitų metų ir tikėtis geriausio, ar bandyti nešti prašymą į kitą darželį?
Man šis darželis labai patogus ir kiek paskaičiau stenduose su menine pakraipa (mūsų genai prie meno lotuliukas.gif )
Keli žmonės, kuriems papasakojau situaciją, iš karto pasakė, kad reikia "duoti". Bet labai nenorėčiau tuo tikėti. Visų pirma, nemoku to daryti. O antra, direktorė man pasirodė visai šauni, nenorėčiau apie ją nieko blogo galvoti. (O gal aš tiesiog naivuolė? blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilena_snow @ 2009 07 12, 14:13)
Sveikos, mamytes!
Mano mažiukui dar tik bus 7 mėn, bet į Papartėlį užsirašėm jau būdami 2 mėn. Tai užrašė mumis 2010 rudeniui ir pasakė "Jūsų eilė - (ir pasakė kažkokį skaičių po 30), nežinau ar pateksit".
Patarkit, ką gi mums daryti - laukti kitų metų ir tikėtis geriausio, ar bandyti nešti prašymą į kitą darželį?
Man šis darželis labai patogus ir kiek paskaičiau stenduose su menine pakraipa (mūsų genai prie meno  lotuliukas.gif )
Keli žmonės, kuriems papasakojau situaciją, iš karto pasakė, kad reikia "duoti". Bet labai nenorėčiau tuo tikėti. Visų pirma, nemoku to daryti. O antra, direktorė man pasirodė visai šauni, nenorėčiau apie ją nieko blogo galvoti. (O gal aš tiesiog naivuolė?  blush2.gif )

mes uzsirasem i paparteli praitu rugseji tai irgi sake kazi ar pateksit bet va patekom taip kad nera ko pergyvent pateksit taip tik sako kad kazi ar pateksit o kai reikia tai patenkam, nes juk jiems nuo to geriau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū! Ramiai lauksim kitos vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilena_snow @ 2009 07 24, 17:17)
Ačiū! Ramiai lauksim kitos vasaros  smile.gif

na ka galiu pasakyt - sis darziukas mielas, viskas jame neblogai. beda viena - kadangi jis neprastas, tai ir vaiku ypac daug. Grupese po 20. Jeigu norit ko nors ramiau, gal veskit i Alksniuka, ten gal maziau
Atsakyti
Maniskiui uz keliu dienu metukau, o as esu uzrasius i Paparteli kai berniukui buvo 2 men, tai uzrasiau 2010 rugpjucio pirmai dienai.
Patikino, kad tikrai tilpsim smile.gif
Zinau kad metai greit prabegs, ir jau ziurek reiks keliaut i darzeli. Jau dabar sirdis skauda smile.gif
Atsakyti
Rugsejis jau ipusejo, kaip sekas Papartelio vaikuciams ir mamytems ax.gif
Atsakyti