Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

QUOTE(~MYTIA~ @ 2009 03 11, 01:33)
Taip taip....su kiekvienu naujai susirgusiu vaikiuku, prasitesia karantinas....
Tai kad keliose grupese verjaraupiai dar yra  ax.gif
O siaip "sirgo" visas darzelis....tik viena vienintele grupe ir nesikrito, ir karantine nebuvo  bigsmile.gif  O taip visoses grupese buvo kuri laika karantinas.....tik keliose jis isliko iki siol, kitose jau karantinas atsauktas  4u.gif
Mes tai ne is "lasiuku"  ax.gif  mirksiukas.gif  Mes jau didesni  biggrin.gif

Vaikas eina į lopšelio Nykštukų grupę, bet apie jokius vėjaraupius ir karantiną auklėtoja nekalbėjo. Jis po bronchito pradėjo eiti 12 dieną ir auklėtoja sakė, kad dabar grupę lanko 9 sveiki vaikučiai smile.gif O gal seniau ten sirgo, nes Paulius 2 sav. nėjo į darželį g.gif
Atsakyti
man aukletoja sake, kad "lasiuku" grupe is viso yra stipri. Vaikai mazai ten serga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 03 16, 11:29)
man aukletoja sake, kad "lasiuku" grupe is viso yra stipri. Vaikai mazai ten serga smile.gif

nu mes vieni iš tų sergančių, palanko savaitę ir užsikrečia "žaliom slogom"( o grupėje kiek pastebėjau ir kosinčių ir sloguojančių eina), taip kad susidaro vaizdas jog auklėtojos sergančius į grupę priima.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 03 17, 13:15)
nu mes vieni iš tų sergančių, palanko savaitę ir užsikrečia "žaliom slogom"( o grupėje kiek pastebėjau ir kosinčių ir sloguojančių eina), taip kad susidaro vaizdas jog auklėtojos sergančius į grupę priima.

o jus lasiukai?
Papildyta:
maziukas neturi imuniteto matyt, nes maniskis juk irgi i ta pacia grupe eina ir kazkaip lyg normaliai - neserga tfu tfu tfu
Atsakyti
Labas 4u.gif
merginos, kaip ten su tais karantinais? Ar jau nuėmė?
Atsakyti
Pas mus jau nera ax.gif

Si savaite skirta teatrui, tai smagu vaikam ir spektakli sudalyvavo ir patys pirma rimtesni vaidinima turejo, sake geguzy teveliam pademonstruos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2009 03 13, 17:00)
Aukletoja vakar tiesiog pasake,kad uz sienos jau yra serganciu sia liga. unsure.gif
Manau tikrai to nebutu sakiusi,jeigu tai butu tik nepagristas itarimas. ax.gif

O mes po savaites lankymo vel susirgom ir si kart gydytoja skarlatina diagnozavo, kai pakalbejau su aukletoja tai ji mane uztikrino, kad darzely tokios ligos tikrai nebuvo ir nera, na ta prasme niekas ja nesirgo, tai ir nezinai kuo tiket.

Na kazkur pasigavom, imunitetas pasilpes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2009 04 02, 21:10)
O mes po savaites lankymo vel susirgom ir si kart gydytoja skarlatina diagnozavo, kai pakalbejau su aukletoja tai ji mane uztikrino, kad darzely tokios ligos tikrai nebuvo ir nera, na ta prasme niekas ja nesirgo, tai ir nezinai kuo tiket.

Na kazkur pasigavom, imunitetas pasilpes verysad.gif

Nu šakės. unsure.gif Kažkokia nesąmonė blyn. Maniškis jau irgi serga. Ryt nebeisim daržan. Reikia kažką daryt daugiau taip negalima.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 04 02, 21:14)
Nu šakės.  unsure.gif  Kažkokia nesąmonė blyn. Maniškis jau irgi serga. Ryt nebeisim daržan. Reikia kažką daryt daugiau taip negalima.

O kas taviskiui?
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2009 04 02, 21:16)
O kas taviskiui?

Irgi skarlatinos požymiai. Žandai išberti , lūpos ir liežuvis avietinis, pabertas. Kyla tempa. Ryt kviesim daktarę.
Papildyta:
Nu tokia pikta esu, kaip žiežula šiuo metu. mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2009 04 02, 21:26)
Irgi skarlatinos požymiai. Žandai išberti , lūpos ir liežuvis avietinis, pabertas. Kyla tempa. Ryt kviesim daktarę.
Papildyta:
Nu tokia pikta esu, kaip žiežula šiuo metu.  mad.gif  mad.gif  mad.gif

Ar tik nebus kazkas susirges ir zinoma nepraneses g.gif

As ir pikta, jei nebuciau uzskaicius posto pries kuri laika kur mama paminejo skarlatina, net nebuciau apie ja susimascius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrina: 02 balandžio 2009 - 20:32
QUOTE(Amrina @ 2009 04 02, 21:30)
Ar tik nebus kazkas susirges ir zinoma nepraneses g.gif

As ir pikta, jei nebuciau uzskaicius posto pires kuri laika kur mama paminejo skarlatina, net nebuciau apie ja susimascius doh.gif

tai grupėj tik6-7 vaikai. Visi kaip lapai vienas po kito krenta... Nežinau ir visos tyli...
Atsakyti