Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Papartėlis"

Lašiukams bus susirinkimas pirmadienį 17 val. nevėluokite tėveliai smile.gif Beje, o ką per pirmuosius susirinkimus sako? Ar renka pinigėlius/ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2008 09 25, 10:32)
Lašiukams bus susirinkimas pirmadienį 17 val. nevėluokite tėveliai smile.gif Beje, o ką per pirmuosius susirinkimus sako? Ar renka pinigėlius/ biggrin.gif

Pirmadienį ir sužinosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2008 09 25, 10:38)
Pirmadienį ir sužinosim  biggrin.gif

Taip taip pirmadieni viska suzinosit.....nes viskas priklauso nuo aukletoju, ir ka teveliai nuspres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 09 22, 17:10)
Nieko cia neisgalvosi  4u.gif  Pernai, iki kol nepabrangino mokesti uz darzeli , buvo dar skurdziau su maistu  blink.gif  Skundesi teveliai, ir ne vienas, bet nieko cia nepadarysi, viskas juk brangsta valandom pas mum  blink.gif  Tai ne taip lengva zuvies, ar dar kokiu ypatingu gardumynu prigamint....uz tokia suma  ax.gif  O dar kiek skolininku yra....Sakau, nes zinau  ax.gif  Esu darzelio komitete ne vienerius metus  ax.gif

Ir dar....meniu deja nustato ne musu direktore, ar virejos....cia eina viskas pagal nustatytas normas ir reikalavimus  is auksciau doh.gif  Ir deja nevalia savavaliskai keisti meniu  schmoll.gif  Nors ir tevai to pageidauja  blink.gif  O gaminama juk bendrai visam darzeliui....o ne pagal amziu, ar pan....todel ir tenka visiems, ir maziems tie kugeliai ir pan....Cia jau skustis reikia i savivaldybe, ar dar kur auksciau  lotuliukas.gif  Nors netikiu, kad kazko psieksit....Ne vieneri metai ta problema, ir ne tik musu darzely....Visuose gi tas pats....ir mokyklose maitina tikrai ne ka geriau  schmoll.gif

O aš girdėjau kai pati virėja aiškino kaip vyksta tas procesas. Jiems duoda kaip programa kiek vaikas turi suvalgyti pvz. mėsos, salduminų arba žuvies. Jie turi gaminti. Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
Antras dalykas savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
O auklėtojos man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supertevai @ 2008 10 04, 23:04)
O aš girdėjau kai pati virėja aiškino kaip vyksta tas procesas. Jiems duoda kaip programa kiek vaikas turi suvalgyti pvz. mėsos, salduminų arba žuvies. Jie turi gaminti. Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
Antras dalykas savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
O auklėtojos man labai patinka  thumbup.gif

jeigu matei, kad kazkas nesasi maisto produktus is virtuves, tai reikejo prieiti ir pasidometi kas ir kaip-jei mes pacios nerodysim iniciatyvos del geresnio maitinimo, tai kas gi daugiau ja rodys, kam dar gali tai rupeti?
o kad zuvies neduoda, tai tk dziaukimes, nes saldyta zuvis yra apdorota chemikalais ir nesveika ja valgyti todel.
Atsakyti
QUOTE(supertevai @ 2008 10 05, 00:04)
1.Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
2. savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.

1.Mums apie tai klabejo ir slaugytoja.labai daug nesuvalgytos zuvies ismetama,tad tikrai ne visi vaikai ja megsta.Manoji irgi ja valgo,bet dar nelygu kaip pagaminta. smile.gif
2.Ar tikrai su produktais,galbut maisto atliekos,kurias zmones pasiima savo augintiniams. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mare @ 2008 10 08, 12:44)
jeigu matei, kad kazkas nesasi maisto produktus is virtuves, tai reikejo prieiti ir pasidometi kas ir kaip-jei mes pacios nerodysim iniciatyvos del geresnio maitinimo, tai kas gi daugiau ja rodys, kam dar gali tai rupeti?
o kad zuvies neduoda, tai tk dziaukimes, nes saldyta zuvis yra apdorota chemikalais ir nesveika ja valgyti todel.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 08 spalio 2008 - 10:51
QUOTE(1-oji mama @ 2008 10 08, 11:54)
1.Mums apie tai klabejo ir slaugytoja.labai daug nesuvalgytos zuvies ismetama,tad tikrai ne visi vaikai ja megsta.Manoji irgi ja valgo,bet dar nelygu kaip pagaminta. smile.gif
2.Ar tikrai su produktais,galbut maisto atliekos,kurias zmones pasiima savo augintiniams. g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Tikra tiesa....manieji irgi valgo zuvi, bet....nelygu kaip paruosta doh.gif
O del atlieku augintinams manau irgi gali buti variantas smile.gif
Atsakyti
Bet šiuo metu meniu yra tragiškas ir tikrai nesilaikant sveikų mitybos principų. Tokį "šlamštą",kaip kugelį,ar velnias žino kokias dešreles,kuriose nė gramo mėsos (ir aišku pačios pigiausios) keičiama, kaip mėsos produktas,tai atsiprašau blink.gif blink.gif blink.gif Ir aplamai slaugytoja matyt net kursuose nėra buvus apie sveiką mitybą.
Atsakyti
mano vakas jau antra savaite serga bronchitu, pries liga parsivedziau puspliki, tai gal persalo, nors pridejus buvau apatiniu drabuziu. kas zinot, ar musu darze daug vaikiuku serga?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2008 10 09, 13:33)
mano vakas jau antra savaite serga bronchitu, pries liga parsivedziau puspliki, tai gal persalo, nors pridejus buvau apatiniu drabuziu. kas zinot, ar musu darze daug vaikiuku serga?

Mes jau dvi savaites sedim namie irgi sergam doh.gif
Atsakyti
Mes taip pat 2savaitė sergam.Vakar buvom auklėtoją sutikę,tai sakė grupėje vos 5 vaikai bebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2008 10 14, 13:22)
Mes taip pat 2savaitė sergam.Vakar buvom auklėtoją sutikę,tai sakė grupėje vos 5 vaikai bebuvo.

blink.gif nekas

Gydytoja sake kad labai dau vaiku serga, todel mums net neleido eit nors jau pasveikusios, tai pasedesim dar sia savaitele namie, atsargumas nepamaisys ax.gif

Taigi busim visas tris savaites neleankiusios ax.gif
Atsakyti