QUOTE(kretaa @ 2008 09 25, 10:32)
Lašiukams bus susirinkimas pirmadienį 17 val. nevėluokite tėveliai Beje, o ką per pirmuosius susirinkimus sako? Ar renka pinigėlius/
Pirmadienį ir sužinosim
QUOTE(Amrina @ 2008 09 25, 10:38)
Pirmadienį ir sužinosim
Taip taip pirmadieni viska suzinosit.....nes viskas priklauso nuo aukletoju, ir ka teveliai nuspres
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 09 22, 17:10)
Nieko cia neisgalvosi Pernai, iki kol nepabrangino mokesti uz darzeli , buvo dar skurdziau su maistu Skundesi teveliai, ir ne vienas, bet nieko cia nepadarysi, viskas juk brangsta valandom pas mum Tai ne taip lengva zuvies, ar dar kokiu ypatingu gardumynu prigamint....uz tokia suma O dar kiek skolininku yra....Sakau, nes zinau Esu darzelio komitete ne vienerius metus
Ir dar....meniu deja nustato ne musu direktore, ar virejos....cia eina viskas pagal nustatytas normas ir reikalavimus is auksciau Ir deja nevalia savavaliskai keisti meniu Nors ir tevai to pageidauja O gaminama juk bendrai visam darzeliui....o ne pagal amziu, ar pan....todel ir tenka visiems, ir maziems tie kugeliai ir pan....Cia jau skustis reikia i savivaldybe, ar dar kur auksciau Nors netikiu, kad kazko psieksit....Ne vieneri metai ta problema, ir ne tik musu darzely....Visuose gi tas pats....ir mokyklose maitina tikrai ne ka geriau
Ir dar....meniu deja nustato ne musu direktore, ar virejos....cia eina viskas pagal nustatytas normas ir reikalavimus is auksciau Ir deja nevalia savavaliskai keisti meniu Nors ir tevai to pageidauja O gaminama juk bendrai visam darzeliui....o ne pagal amziu, ar pan....todel ir tenka visiems, ir maziems tie kugeliai ir pan....Cia jau skustis reikia i savivaldybe, ar dar kur auksciau Nors netikiu, kad kazko psieksit....Ne vieneri metai ta problema, ir ne tik musu darzely....Visuose gi tas pats....ir mokyklose maitina tikrai ne ka geriau
O aš girdėjau kai pati virėja aiškino kaip vyksta tas procesas. Jiems duoda kaip programa kiek vaikas turi suvalgyti pvz. mėsos, salduminų arba žuvies. Jie turi gaminti. Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
Antras dalykas savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
O auklėtojos man labai patinka
QUOTE(supertevai @ 2008 10 04, 23:04)
O aš girdėjau kai pati virėja aiškino kaip vyksta tas procesas. Jiems duoda kaip programa kiek vaikas turi suvalgyti pvz. mėsos, salduminų arba žuvies. Jie turi gaminti. Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
Antras dalykas savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
jeigu matei, kad kazkas nesasi maisto produktus is virtuves, tai reikejo prieiti ir pasidometi kas ir kaip-jei mes pacios nerodysim iniciatyvos del geresnio maitinimo, tai kas gi daugiau ja rodys, kam dar gali tai rupeti?
o kad zuvies neduoda, tai tk dziaukimes, nes saldyta zuvis yra apdorota chemikalais ir nesveika ja valgyti todel.
QUOTE(supertevai @ 2008 10 05, 00:04)
1.Man asmeniškai žuvis užkliuvo nes pasak virėjos vaikai jos nevalgo, ir jie stengėsi iš jos nieko negaminti.Pvz. mano vaikas labai mėgsta žuvį.
2. savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
2. savo akim mačiau kaip svetima moteriškė priėjo prie virtuvės ir jai išnešė maišą su produktais. Tai buvo kai dar maitinimas nepabrango.O kai pabrango tai esu tikra, kad vaikai negauna viska, ka jiems priklauso.
1.Mums apie tai klabejo ir slaugytoja.labai daug nesuvalgytos zuvies ismetama,tad tikrai ne visi vaikai ja megsta.Manoji irgi ja valgo,bet dar nelygu kaip pagaminta.
2.Ar tikrai su produktais,galbut maisto atliekos,kurias zmones pasiima savo augintiniams.
Papildyta:
QUOTE(Mare @ 2008 10 08, 12:44)
jeigu matei, kad kazkas nesasi maisto produktus is virtuves, tai reikejo prieiti ir pasidometi kas ir kaip-jei mes pacios nerodysim iniciatyvos del geresnio maitinimo, tai kas gi daugiau ja rodys, kam dar gali tai rupeti?
o kad zuvies neduoda, tai tk dziaukimes, nes saldyta zuvis yra apdorota chemikalais ir nesveika ja valgyti todel.
QUOTE(1-oji mama @ 2008 10 08, 11:54)
1.Mums apie tai klabejo ir slaugytoja.labai daug nesuvalgytos zuvies ismetama,tad tikrai ne visi vaikai ja megsta.Manoji irgi ja valgo,bet dar nelygu kaip pagaminta.
2.Ar tikrai su produktais,galbut maisto atliekos,kurias zmones pasiima savo augintiniams.
Papildyta:
Papildyta:
Tikra tiesa....manieji irgi valgo zuvi, bet....nelygu kaip paruosta
O del atlieku augintinams manau irgi gali buti variantas
Bet šiuo metu meniu yra tragiškas ir tikrai nesilaikant sveikų mitybos principų. Tokį "šlamštą",kaip kugelį,ar velnias žino kokias dešreles,kuriose nė gramo mėsos (ir aišku pačios pigiausios) keičiama, kaip mėsos produktas,tai atsiprašau Ir aplamai slaugytoja matyt net kursuose nėra buvus apie sveiką mitybą.
QUOTE(kretaa @ 2008 10 09, 13:33)
mano vakas jau antra savaite serga bronchitu, pries liga parsivedziau puspliki, tai gal persalo, nors pridejus buvau apatiniu drabuziu. kas zinot, ar musu darze daug vaikiuku serga?
Mes jau dvi savaites sedim namie irgi sergam
Mes taip pat 2savaitė sergam.Vakar buvom auklėtoją sutikę,tai sakė grupėje vos 5 vaikai bebuvo.
QUOTE(Drum @ 2008 10 14, 13:22)
Mes taip pat 2savaitė sergam.Vakar buvom auklėtoją sutikę,tai sakė grupėje vos 5 vaikai bebuvo.
nekas
Gydytoja sake kad labai dau vaiku serga, todel mums net neleido eit nors jau pasveikusios, tai pasedesim dar sia savaitele namie, atsargumas nepamaisys
Taigi busim visas tris savaites neleankiusios