Mes irgi lankom ir mum patinka
Na papuolėm mes tai nesunkiai, bet cia tiesiog tokie metai buvo, kad atsisake kelios mamytes savo mazylius vesti ir atsirado mum laisva vietele, tad nueik uzsirasyk ir sekmes
Mes šiandien pirma dien kaip išėjom į darželį, tai mažė mamai bučkį ir auklėtojai į glėbį, labai jau vaiks pasiilgo darželio
QUOTE(Drum @ 2008 09 16, 08:19)
Kaip šiandien jaučiatės? Galjau geriau
digi,asmeniškai mums šis darželis labai patinka. Vedžiau dukrą,dabar sūnų.
Užsirašyk,kuo anksčiau,nes šiais metais sakė,kad padaugėjo vaikučių ir susidarė didesnės eilės.
digi,asmeniškai mums šis darželis labai patinka. Vedžiau dukrą,dabar sūnų.
Užsirašyk,kuo anksčiau,nes šiais metais sakė,kad padaugėjo vaikučių ir susidarė didesnės eilės.
dėkui merginos už atsakymus
QUOTE(kretaa @ 2008 09 19, 16:12)
gera naujiena - mūsų darželis greitai turės apšiltintas siena, o pirmadienį turėtų būti įjungtas šildymas
Sveiki,
Del sienu tai manau visi dziagiames ...bet del sildymo, manau dar neijugs pirmadieni....atsilo...ir be to pranasauja nuo kitos savaites bobu vasara
O siaip, juk dar nesalta grupese Ar tik musosose taip normaliai, o kitose salta ?
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2008 09 05, 12:09)
Mes matai vyresni, į 6 grupę einam. Jau antra diena palieku miegoti, tai vakar miego metu avarija įvyko, pasiusiojo. Šiandien prisakiau, kad auklytės paprašytų į tualetą
O šiaip visai jam lyg ir nieko, tik štai kaip auklėtoja su 20 vaikų viena atsilaiko - man tebėra mįslė
O šiaip visai jam lyg ir nieko, tik štai kaip auklėtoja su 20 vaikų viena atsilaiko - man tebėra mįslė
Oi jusu aukletoja gi Nijole Ji puiki aukletoja Patikekit, mes buve jos aukletiniai Ji labai atsidavusi vaikams Ir susitvarko tiesog puikiai Maniske ja labai mylejo
QUOTE(kretaa @ 2008 09 19, 16:12)
gera naujiena - mūsų darželis greitai turės apšiltintas siena, o pirmadienį turėtų būti įjungtas šildymas
Oi,kaip būtų gerai,kad pradėtų šildyt Penktadienį nevedžiau daržan, tik dėl to,kad šalta.
QUOTE(Drum @ 2008 09 21, 14:32)
Oi,kaip būtų gerai,kad pradėtų šildyt Penktadienį nevedžiau daržan, tik dėl to,kad šalta.
Bet kad nera jau taip salta tose grupese Maniskiai net sukaite buna kai ateinu pasiimt O dar nei golfo nedejau, tik maikute ir bliuzoniuka toki peliuko medziageles Beje su kojekelnemis, bet su sortais ir sijonuku panele Ir musu grupes kampines Na rytais kazkiek vesiau, bet kai vienoje patalpoje tiek vaiku.....greit isyla...ir tikrai dar nera bedos....Pernai zymiai salciau buvo iki kol sildyma pajunge
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 09 21, 15:58)
Bet kad nera jau taip salta tose grupese Maniskiai net sukaite buna kai ateinu pasiimt O dar nei golfo nedejau, tik maikute ir bliuzoniuka toki peliuko medziageles Beje su kojekelnemis, bet su sortais ir sijonuku panele Ir musu grupes kampines Na rytais kazkiek vesiau, bet kai vienoje patalpoje tiek vaiku.....greit isyla...ir tikrai dar nera bedos....Pernai zymiai salciau buvo iki kol sildyma pajunge
Nu nežinau,bet kai ateinu rankytės,nosytė,net kojytės (pėdutės) sušalusios buvo O ir aprengiu ne vėsiai
QUOTE(Drum @ 2008 09 22, 08:32)
Nu nežinau,bet kai ateinu rankytės,nosytė,net kojytės (pėdutės) sušalusios buvo O ir aprengiu ne vėsiai
Gal kad maziukas jusu dar Musisikiai jau dideli Duodas, tai ir nesalta
Norėjau paklaust:
O kaip Jum darželio virtuvės meniu
Man užkliuvo, kad vaikam duodamas kugelis (tarkuotos bulvės nerekomenduojamos iki 5metų), Iš varškės meniu duoda tik tą savo apkepą visą mėn. (juk galėtų įvairesnių pagaminti, kad ir varškėčiųkeptų,virtų),dar pasigedau žuvies. Ir šiaiplabai viskas kartojasi viens per tą patį. Ką Jūs galvojate šiuo klausimu.
Man užkliuvo, kad vaikam duodamas kugelis (tarkuotos bulvės nerekomenduojamos iki 5metų), Iš varškės meniu duoda tik tą savo apkepą visą mėn. (juk galėtų įvairesnių pagaminti, kad ir varškėčiųkeptų,virtų),dar pasigedau žuvies. Ir šiaiplabai viskas kartojasi viens per tą patį. Ką Jūs galvojate šiuo klausimu.
QUOTE(Drum @ 2008 09 22, 16:46)
Norėjau paklaust:
Nieko cia neisgalvosi Pernai, iki kol nepabrangino mokesti uz darzeli , buvo dar skurdziau su maistu Skundesi teveliai, ir ne vienas, bet nieko cia nepadarysi, viskas juk brangsta valandom pas mum Tai ne taip lengva zuvies, ar dar kokiu ypatingu gardumynu prigamint....uz tokia suma O dar kiek skolininku yra....Sakau, nes zinau Esu darzelio komitete ne vienerius metus
Ir dar....meniu deja nustato ne musu direktore, ar virejos....cia eina viskas pagal nustatytas normas ir reikalavimus is auksciau Ir deja nevalia savavaliskai keisti meniu Nors ir tevai to pageidauja O gaminama juk bendrai visam darzeliui....o ne pagal amziu, ar pan....todel ir tenka visiems, ir maziems tie kugeliai ir pan....Cia jau skustis reikia i savivaldybe, ar dar kur auksciau Nors netikiu, kad kazko psieksit....Ne vieneri metai ta problema, ir ne tik musu darzely....Visuose gi tas pats....ir mokyklose maitina tikrai ne ka geriau
O as kazkaip pernai paskaiciusi meniu,visada pagalvodavau,kad labai ivairus maistas. Namuose nepagaminciau tokios ivairoves.Tikrai man neuzkliuvo pasikartojantys ir nesveiki patiekalai. Reikes pasekti siemet meniu.
Del zuvies tai darzelio slaugytoja mums pasakojo,kad zuvis privalo buti meniu,taciau ja vaikai blogai suvalgo,labai dau ismeta lauk.O ji be galo brangi.Todel galbut jie bando kazka keisti,ka vaikai valgo geriau,kad butu ir ekonomiskiau.Sunku islaviruoti,nes galimybes ir poreikiai nelabai sutampa.
Del zuvies tai darzelio slaugytoja mums pasakojo,kad zuvis privalo buti meniu,taciau ja vaikai blogai suvalgo,labai dau ismeta lauk.O ji be galo brangi.Todel galbut jie bando kazka keisti,ka vaikai valgo geriau,kad butu ir ekonomiskiau.Sunku islaviruoti,nes galimybes ir poreikiai nelabai sutampa.
QUOTE(1-oji mama @ 2008 09 22, 18:27)
O as kazkaip pernai paskaiciusi meniu,visada pagalvodavau,kad labai ivairus maistas. Namuose nepagaminciau tokios ivairoves.Tikrai man neuzkliuvo pasikartojantys ir nesveiki patiekalai. Reikes pasekti siemet meniu.
Butent galimybes deja ribotos Tai mes jau cia su direktore snekejom ne karta, kad reiktu sekt, ka vaikai valgo labiau, ir stengtis kazkaip reciau tai gamint....geriau tai ka vaikai megsta....tik kad va nevalia to meniu keist Nezinia ar direktore ka issikovojo, nes zadejo pasistengt
P.S. man ir kazkaip musu darzelio maistas nera jau toks blogas, ar ypatingai besikartojantis....kazkaip paskutini pusmeti esu patenkinta virtuve....na ne visu 100%, bet....