tai, kad nieko as dar neprisizirziau
dar gi tik 13 dpo siandien.
bet zinok tikrai per maza buvo visad, as gi su 4IUI kai verkiau, kad cia blogai su ta gleivine taip ir buvo, paskui IUI darymo diena buvo viskas idealu, vyras , pas mane , su gydytoja dziaugemes, kad nu dabar tai pavyks, o gavosi nieko, o va 5IUI as jau nebesitikejau, tiesiog pradejau galvot apie IVF. tik gydytojos ikalbeta ta 5IUI dariausi, nes jau abi galvojom, kad nelabai kas be IVF gausis.
Zirzalėle, super greičiau tą tyrimą pasidaryk ir mums rezultatus pranešk...
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 26, 08:28)
bet zinok tikrai per maza buvo visad, as gi su 4IUI kai verkiau, kad cia blogai su ta gleivine taip ir buvo, paskui IUI darymo diena buvo viskas idealu, vyras , pas mane , su gydytoja dziaugemes, kad nu dabar tai pavyks, o gavosi nieko, o va 5IUI as jau nebesitikejau, tiesiog pradejau galvot apie IVF. tik gydytojos ikalbeta ta 5IUI dariausi, nes jau abi galvojom, kad nelabai kas be IVF gausis.
tyliai tyliai laikau kumstukus uz tave
Zirzalele, prisidirbai
Na, zirzalėlė, ir tavo eilė atėjo O tu taip bijojai. Sako, kad kažkada vis tiek turi pasisekt, jei labai atkakliai sieki to tikslo tik visoms skirtingu laiku ir skirtingais metodais. Sėkmės
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 26, 08:28)
Zirzalėle
QUOTE(gabreniene @ 2007 04 26, 10:16)
tyliai tyliai laikau kumstukus uz tave
Labutis, o kokia tavo gleivinė buvo? Bo mano irgi maža...vakar žiūrėjo 5,6, dugne 6, man su kiekviena IUI mažesnė.Pirmąkart 6,2 buvo
Zirzalėlė, , brač naujienos Lauksim tęsinio
as gi tik vos vos prisidirbau
gi tik biski
Laukiukas,
mano per sia IUI geriant estrofema buvo 9, o kiek pries tai kai ziurejo ciklo dienom nepamenu, bet buvo mazesne. si kart as estrofema, gal nuo 3 geriau, o clost nuo 5cd. +gonal dar 5 po 75 leidausi.
Tikuosi tesinys bus, ryt jau bent apytiksliai zinosiu i kuria puse tesiasi. tiesa sakant as vis dra nesuprantu as as jau tikrai ar dar ne.nesitiki dar
p.s. nepykit jei nedekosiu, bent kol kas
gi tik biski
Laukiukas,
mano per sia IUI geriant estrofema buvo 9, o kiek pries tai kai ziurejo ciklo dienom nepamenu, bet buvo mazesne. si kart as estrofema, gal nuo 3 geriau, o clost nuo 5cd. +gonal dar 5 po 75 leidausi.
Tikuosi tesinys bus, ryt jau bent apytiksliai zinosiu i kuria puse tesiasi. tiesa sakant as vis dra nesuprantu as as jau tikrai ar dar ne.nesitiki dar
p.s. nepykit jei nedekosiu, bent kol kas
o kaip su sperma reikalai buvo? viskas pasitaise?
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 26, 11:14)
as gi tik vos vos prisidirbau
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 25, 21:06)
jus dar palaukit as dar penktadieni hcg pakartosiu ir jei viskas ok paskambinsiu gydytojai, tada pas ja nueisiu ir pusliuka bent pradziai pamatysiu tada patikesiu, dabar dar ne. o gal loboratorija suklydo, man gi mmm turi sestadieni ateit, as dar ju ribos neperzengiau
bet jeigu ir pasiseks busiu didziausia tryzniotoja visam musu skyrely, prizadu
bet jeigu ir pasiseks busiu didziausia tryzniotoja visam musu skyrely, prizadu
As irgi galvojau kad suklydo, pasidariau testa - silpna silpna juostele pamaciau
Super naujiena
QUOTE(Babulka @ 2007 04 26, 10:52)
As irgi galvojau kad suklydo, pasidariau testa - silpna silpna juostele pamaciau
Super naujiena
Super naujiena
aha tau gerai, o as va ka tik dariau rapipreg, net silponos nerodo. visgi matyt klaida laboratorijos, eina syyykt.
oi oi, man irgi pasirodo silpna rodo