Tada bus priklausomybė nuo tuliko - lėksim kas penkias minutes žiūrėt, ar tik mmm neatėjo
Labas rytas Buvau širyt pas V, ir jai kažkokia mergaitė skambino, ir pokalbio supratau, kad pagavo stebukliuką. Taip smagu pasidarė, kad kažkam sekasi
Tiesiog aš kaip laikaisi? Aš labai galvoju, kad Tau turi pasisekt šįkart. Ir įtrauk mane į sarašiuką - gegužės 13 mano 6 IUI. TOkia diena gal kaip tik bus sėkminga. Apžiūra parodė, kad turiu 4 folikulus, bet tik du didesni. VK vėl pilna žmonių, tai ir vėl nepakalbėjau su gydytoja, ką siūlys daryt jei vėl nesėkmė.
Tiesiog aš kaip laikaisi? Aš labai galvoju, kad Tau turi pasisekt šįkart. Ir įtrauk mane į sarašiuką - gegužės 13 mano 6 IUI. TOkia diena gal kaip tik bus sėkminga. Apžiūra parodė, kad turiu 4 folikulus, bet tik du didesni. VK vėl pilna žmonių, tai ir vėl nepakalbėjau su gydytoja, ką siūlys daryt jei vėl nesėkmė.
QUOTE(dragonfly* @ 2007 05 11, 11:32)
Sveikos, merginos, norejau paklausti, kokiu atveju daroma IUI? Kas cia per procedura?
As tik pradedu darytis tyrimus, bandom 6 men, bet nepavyksta, tai issiaiskinau, kad man O nevyksta, laukiu kitu tyrimu rezultatu.
QUOTE(Veronika @ 2007 05 11, 10:57)
Ir aš jungiuosi su jumis birželio mėnesį.
Tai jau hėbrytė birželiui garantuota
O kaip manot, kas mums leliukus atneš, gandrai skrido tai pavasarį ir kopūstai uždera rudenį. Kur teks leliukų ieškoti
[/quote]
Dragonfly* džiugu tave matyti , įtraukiau tave į sąrašiuką , sekmės mergyt sunkiame kelyje , tegul ta 13 d. tau pakeičia gyvenimą kardinaliai
Faina, kad apie mane pagalvoji , o kodėl tau atrodo, kad man turi pasisekti, dėl to, kad 6 kartas, ar šiap dėl ko
Nežinau, kaip čia bus, bet žinau, kad kaip jau bebus, noriu greičiau sužinoti rezultatą, nes pavargau laukti
+2007 05 11, 12:07-->
Aš apie tave taip pat pagalvoju Vis pasižiūriu į kalendorių
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 11, 12:07)
Faina, kad apie mane pagalvoji ,
Aš apie tave taip pat pagalvoju Vis pasižiūriu į kalendorių
QUOTE(Puk @ 2007 05 11, 13:17)
Tai jau hėbrytė birželiui garantuota
O kaip manot, kas mums leliukus atneš, gandrai skrido tai pavasarį ir kopūstai uždera rudenį. Kur teks leliukų ieškoti
ui mergaites kaip smagu...ir as birzeli prisijungsiu eisim i braskiu lysves leliuku ieskot
tiesiog aš negalvok, kad tie...kurie tyli...nelaukia ziniu
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 14:54)
Tikrai taip nespeju po skyrelius lakstyt...kaip idomu, kaip visoms sekasi
Brangiosios mano, tikrai jaučiu visa širdimi, kad turiu savo palaikymo komandą (čia susigraudinau), ir tos kurios parašo, ir tos kurios mintimis palaiko, žinau, kad turiu aplink daug žmonių, kurie laukia mano pergelės
Jūs man iš tikro labai artimos, ir tikrai visai savo palaikymo komandai pranešiu žinias, kokios jos bebūtų. Dar reikia pakentėti, tačiau trečiadienį tikiuosi kažką jau sužinoti.
Ačiū jums, kad esate Su visų jūsų palaikymu tikrai lengviau
Jūs man iš tikro labai artimos, ir tikrai visai savo palaikymo komandai pranešiu žinias, kokios jos bebūtų. Dar reikia pakentėti, tačiau trečiadienį tikiuosi kažką jau sužinoti.
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 12:54)
Tikrai tikrai kasdien atsiverčiu pasižiūrėti kaip sekasi ir laukiu gerų žinių, ypač nuo tavęs ....
Ir nuo visų kitų, juk taip smagu kai kam nors pasiseka
+2007 05 11, 15:10-->
na ir graziai parasei net asara nusibraukiau
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 11, 15:10)
Brangiosios mano, tikrai jaučiu visa širdimi, kad turiu savo palaikymo komandą (čia susigraudinau), ir tos kurios parašo, ir tos kurios mintimis palaiko, žinau, kad turiu aplink daug žmonių, kurie laukia mano pergelės
na ir graziai parasei net asara nusibraukiau