Labas rytas
Agnilt, sėkmingos procedūros
Lakiuk, kaip pas tave situacion?
QUOTE(euromergele @ 2007 05 11, 00:16)
jauciuosi..kaip nubausta misties bausme tokiu minciu paskaicius
Na ne mirties tai bausme
Manau kiekviena susiduria su visokiom mintimis, kai paaiskeja kad yra problemu ir naturaliai pastoti galbut nepavyks. Visko spejam prisigalvoti - ir apie geriausia ir apie blogiausia Aisku, mano patirtis procedurose dar minimali ir net nezinau ka galvosiu po 1 ar kokiu 6 IUI.
Sekmes mums visoms
QUOTE(Relaks @ 2007 05 11, 09:09)
Na ne mirties tai bausme
Manau kiekviena susiduria su visokiom mintimis, kai paaiskeja kad yra problemu ir naturaliai pastoti galbut nepavyks. Visko spejam prisigalvoti - ir apie geriausia ir apie blogiausia Aisku, mano patirtis procedurose dar minimali ir net nezinau ka galvosiu po 1 ar kokiu 6 IUI.
Sekmes mums visoms
Sekmes mums visoms
Relaks, aš po 6 IUI galvoju, kad IVF tai dar vienas, bet labai didelis šansa būti
QUOTE(Relaks @ 2007 05 10, 16:29)
Puk, kazkodel man atrodo, kad mes pas ta pati gydytoja Ar tau pirma IUI bus?
Papildyta:
Papildyta:
Aš tai pas Ž iš M ir V O tu?
Man bus antra, pirma buvo nestimuliuota, o kitas tai stimuliuosiu.
Tik dar nežinau kada darysiu, nes viskas priklauso nuo to ar pagerėjo maniškio spermiukai
QUOTE(Puk @ 2007 05 11, 09:14)
Aš tai pas Ž iš M ir V O tu?
As taip pat
QUOTE(Relaks @ 2007 05 11, 09:19)
As taip pat
O kada planuoji IUI? Aš tai norėčiau vėl startuoti birželio pradžioje
QUOTE(Puk @ 2007 05 11, 09:22)
O kada planuoji IUI? Aš tai norėčiau vėl startuoti birželio pradžioje
Eisiu pas gyd geguzes antroj pusej viska aptarti, tai man bus pries pat mmm. Tai tikiuosi nuo sito sekancio ciklo ir pradesim. Bent jau as noreciau, kad greiciau viskas prasidetu
Puk aš irgi ko gero jungsiuosi prie birželio mėn, nes nostalgija procedūroms atsiranda
QUOTE(zulika @ 2007 05 11, 09:59)
Puk aš irgi ko gero jungsiuosi prie birželio mėn, nes nostalgija procedūroms atsiranda
Ir aš jungiuosi su jumis birželio mėnesį.
QUOTE(zulika @ 2007 05 11, 09:59)
Čia gerai - nostalgija procedūroms vat ir man kažkas panašaus yra - kol kas mėnesiuko pertrauka, tai tarsi kažko trūksta, laiko per daug, nes nereik pas gydytojus lakstyt žodžiu, kažkokia priklausomybė atsirado nuo IUI
Aš irgi jungiuos birželio mėnesiui. Bus 7 IUI. Mušiu visus rekordus 7 - mano laimingas skaičius, tai, sakau, gal pasiseks