QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 11:00)
man tai jis nieko neužsimine apie skydliaukę, aš turiu strumą nervinio pobūdžio, bet ji man gyvent netrukdo.
Hormonus skydliaukės ir taip galvoju pasidaryt juk nepakenks.
Aš pas Klimą einu tik dėl to, kad jį man rekomendavo mano ginekologė Lenkutytė. tik dėl to einu pas jį, nes ji juo pasitiki.
Šia daktare pasitikiu šimtu procentų.
Nežinau net ką galvoti? Esu panikoje? Darė ir monitpringą - sakė viskas gerai? Bet pas vyrą tai tikrai viskas gerai, tai reiškias pas mane blogai. Tai kur K profesionalumas? Kaip pinigus nulupt tai greitas, o kaip normaliai prakonsultuo tai špygą taikuotą? Siaubas kokia aš įsiutus.
Ačiū labai mergaitės už palaikymą ir atsakymus. Manau, kad draugausiu su jumis šiame skyrelyje nes vis tiek reiks IUI daryti. Jeigu aišku priimsit?
Na dabar tu klysti, jei nepasidarius skydliaUkės hormonų manai, kad ji tik nervinio pobūdžio, juk tu ne daktarė
Juos tikrai reikia padaryti ir ne dėl įdomumo(įdomu kodėl taip manai), o todėl, kad JIE LABAI ĮTAKOJA VAISINGUMĄ.
O lenkutytė visada visus siunčia pas K., nes jie kurso draugai nuo senų laikų, bet tavo teisė rinktis, kuria visada gali ir PRIVALAI pasinaudoti, juk tau reikia vaiko, o ne K.