Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 11:26)
Čia suprantu tik pati IUI procedūra, o monitoringą prieš IUI reikia daryt?
Suderinamumo nedarem, nes K nuomone neverta.
Padėkit man tundrai

man suderinamumo irgi nedare...nes surado endometrioze...tai ir taip sunkiau pastot...iskart prie iui perejom su stimuliacijom...tai dar ir vaistai kainuoja + IUI.
Atsakyti
Klimo aš išvis bijau ko nors klausti, nes jei jau užklausiu tik visas išrausta ir tipo durnina mane. Tipo neverta man čia pasakot, nes tipo durne as nieko nesuprasiu. Nekenčiu jo, bet vėl reiks pas jį eiti.
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 10:35)
Klimo aš išvis bijau ko nors klausti, nes jei jau užklausiu tik visas išrausta ir tipo durnina mane. Tipo neverta man čia pasakot, nes tipo durne as nieko nesuprasiu. Nekenčiu jo, bet vėl reiks pas jį eiti.

nu aš gal visai durna, bet pas tokį gyd su tokiu bendravimu nebeičiau, ypač jei su skydliauke neturi problemų, manau susirasi ir kitą žymiai maloniau bendraujantį doh.gif
o šiaip tas suderinamumo testas iš tiesų pieva... gavus bet kokį rezultatą, galima įvairiai jį interpretuoti, tai kaip ir nebesiūlo balti chalatai mums jų darytis...
pas mus panaši situacija, tai aš sau užsirašiau imuninis nesuderinamumas ir bandom žaisti su iui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 10:35)

O gal reiktų tau gydytoją pakeisti, nes man K. ir nepatinka, kitom jis labai, o tarpusavio bendravimas ir supratimas labai svarbus siekiant rezultato. Juk IUI atlieka ir O. Telyčienienė Eugenijos klinikoje - beje puiki nevaisingumo daktarė, galima kreiptis į VK ar į Bogdanskienės kliniką, na pasirinkimo yra ir atrasti SAVO daktarę, kuria tikėtum ir pasitikėtum. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 11:35)

Gal tu ji pakeisk, jeigu nepasitiki....kartais labai gerai buna, kai pakeiti...neisivaizduoju, kaip galima gerai jaustis jeigu net paklaust negali bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 11:26)
Čia suprantu tik pati IUI procedūra, o monitoringą prieš IUI reikia daryt?
Suderinamumo nedarem, nes K nuomone neverta.
Padėkit man tundrai

Daugiau niekas nekainuoja, ti vaistai, jei reikia stimuliuoti.O kodėl neverta daryti suderinamumo..? Kaip tada priežastį nustatyti? Pvz, pas mane visi vyro spermiukai žūsta.., tai aš bent priežastį žinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 04 25, 09:38)
O gal reiktų tau gydytoją pakeisti, nes man K. ir nepatinka, kitom jis labai, o tarpusavio bendravimas ir supratimas labai svarbus siekiant rezultato. Juk IUI atlieka ir O. Telyčienienė Eugenijos klinikoje - beje puiki nevaisingumo daktarė, galima kreiptis į VK ar į Bogdanskienės kliniką, na pasirinkimo yra ir atrasti  SAVO daktarę, kuria tikėtum ir pasitikėtum. Sėkmės 4u.gif

Aš taip pat manau, kad būtent labai svarbus asmeninis santykis gydytojas-pacientas. Ir jei tie jausmai jam tokie, tai nelabai ir gali tikėtis, kad jie teigiamesni ir iš gydytojo pusės tau (aš visada prielaidą darau, kad galiu ir klysti)... Man su K. taip pat šis santykis buvo nekoks... Pasijutau daug laimingesnė ir patikėjau sėkme kai pasirinkau kitą gygytoją, kuri man viską paaiškina, net jei nieko ir neklausiu... 4u.gif O kaip ir Šarūniukė rašė pasirinkimas tikrai yra ir ne vienas.

Tiesa, dėl K. kaip endokrinologo, kai nuėjau pirmą kartą jis net neužsiminė apie skydliaukės hormonų tyrimą, nors mano skyliaukė padidėjusi...
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 10:50)
Tiesa, dėl K. kaip endokrinologo, kai nuėjau pirmą kartą jis net neužsiminė apie skydliaukės hormonų tyrimą, nors mano skyliaukė padidėjusi...

o kokios jis amžiaus, gal koks klimaksinis diedas bigsmile.gif pamato kokią gražesnę ir nervas ima ax.gif
Atsakyti
man tai jis nieko neužsimine apie skydliaukę, aš turiu strumą nervinio pobūdžio, bet ji man gyvent netrukdo.
Hormonus skydliaukės ir taip galvoju pasidaryt juk nepakenks.
Aš pas Klimą einu tik dėl to, kad jį man rekomendavo mano ginekologė Lenkutytė. tik dėl to einu pas jį, nes ji juo pasitiki.
Šia daktare pasitikiu šimtu procentų.
Nežinau net ką galvoti? Esu panikoje? Darė ir monitpringą - sakė viskas gerai? Bet pas vyrą tai tikrai viskas gerai, tai reiškias pas mane blogai. Tai kur K profesionalumas? Kaip pinigus nulupt tai greitas, o kaip normaliai prakonsultuo tai špygą taikuotą? Siaubas kokia aš įsiutus.
Ačiū labai mergaitės už palaikymą ir atsakymus. Manau, kad draugausiu su jumis šiame skyrelyje nes vis tiek reiks IUI daryti. Jeigu aišku priimsit?
Atsakyti

O jau kiek klaidų pridariau! doh.gif

Agnieshka, o ar ne svarbiau, kad tu gydytoju pasitikėtum? Nes sėkmė priklauso nuo jūsų abiejų (na tiksliau trijų, t.y. dar vyro blush2.gif ), bet žinoma, spręsti tau... 4u.gif
Manau ne galvok, o daryk... mirksiukas.gif
O kur darėt vyro tyrimus, jei ne paslaptis? Ar darė hormonų tyrimus, gimdos nuotrauką? (sorry, jei kažakur jau rašei savo istoriją)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linasi: 25 balandžio 2007 - 10:07
QUOTE(linasi @ 2007 04 25, 11:01)
Na nenoriu aš jo ačia pkalbinėti blush2.gif Na aš nei kokia graži, nei ką blush2.gif
Tiesa, nei antrą nei n-tąjį kartą jis man išsitirti skyliaukės taip ir nepasiūlė...

o amžiaus pasakymas, tai jau apkalbos rolleyes.gif
nu turi gi būt kažkur tokios 'nebendravimo' priežastis ax.gif
Linasi, beje nenuvertink savęs, grožis toks salyginis dalykas, kas vienam negražu -kitam gali būti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 25 balandžio 2007 - 10:04
QUOTE(agnieshska @ 2007 04 25, 11:00)
man tai jis nieko neužsimine apie skydliaukę, aš turiu strumą nervinio pobūdžio, bet ji man gyvent  netrukdo.
Hormonus skydliaukės ir taip galvoju pasidaryt juk nepakenks.
Aš pas Klimą einu tik dėl to, kad jį man rekomendavo mano ginekologė Lenkutytė. tik dėl to einu pas jį, nes ji juo pasitiki.
Šia daktare pasitikiu šimtu procentų.
Nežinau net ką galvoti? Esu panikoje? Darė ir monitpringą - sakė viskas gerai? Bet pas vyrą tai tikrai viskas gerai, tai reiškias pas mane blogai. Tai kur K profesionalumas? Kaip pinigus nulupt tai greitas, o kaip normaliai prakonsultuo tai špygą taikuotą? Siaubas kokia aš įsiutus.
Ačiū labai mergaitės už palaikymą ir atsakymus. Manau, kad draugausiu su jumis šiame skyrelyje nes vis tiek reiks IUI daryti. Jeigu aišku priimsit?

Na dabar tu klysti, jei nepasidarius skydliaUkės hormonų manai, kad ji tik nervinio pobūdžio, juk tu ne daktarė ax.gif Juos tikrai reikia padaryti ir ne dėl įdomumo(įdomu kodėl taip manai), o todėl, kad JIE LABAI ĮTAKOJA VAISINGUMĄ.

O lenkutytė visada visus siunčia pas K., nes jie kurso draugai nuo senų laikų, bet tavo teisė rinktis, kuria visada gali ir PRIVALAI pasinaudoti, juk tau reikia vaiko, o ne K. 4u.gif
Atsakyti