QUOTE(vilmunce @ 2007 05 07, 12:13)
sveikutės
tik norėjau paklausti, kaip su tuo duph
supratau beskaitinėdama, kad vienos pradeda gerti nuo 15c.d. kitos kitaip. galvoju, kodėl man iškart liepė gerti kitą dieną po IUI
Papildyta:
QUOTE(vilmunce @ 2007 05 07, 12:13)
sveikutės
tik norėjau paklausti, kaip su tuo duph
supratau beskaitinėdama, kad vienos pradeda gerti nuo 15c.d. kitos kitaip. galvoju, kodėl man iškart liepė gerti kitą dieną po IUI
Vilmunce, šiaip dufastoną dažniausiai liepia gerti po IUI praėjus 2-3 dienoms, kadangi jau garantuojama, kad ovuliacija bus įvykusi. Jei tau per IUI buvo speogę visi folikulai, gydytojai buvo įsitikinusi, kad ovuliacija tikrai įvyko, galėjo duf. skirti ir iš karto po IUI. Pas mane tarkim per IUI vienas folikulas jau buvo ovuliavęs, o kitas ant ribos, todėl dufastoną pradėjau gerti 3 dienos po IUI.
Na kaip tavo savijauta? ar jauti ką? kaip psichologinė pusė?
jei atvirai man kažkaip šį kartą sunku
Papildyta:
+2007 05 07, 12:21-->
QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 05 07, 12:21)
Papildyta:
Vilmunce, šiaip dufastoną dažniausiai liepia gerti po IUI praėjus 2-3 dienoms, kadangi jau garantuojama, kad ovuliacija bus įvykusi. Jei tau per IUI buvo speogę visi folikulai, gydytojai buvo įsitikinusi, kad ovuliacija tikrai įvyko, galėjo duf. skirti ir iš karto po IUI. Pas mane tarkim per IUI vienas folikulas jau buvo ovuliavęs, o kitas ant ribos, todėl dufastoną pradėjau gerti 3 dienos po IUI.
Na kaip tavo savijauta? ar jauti ką? kaip psichologinė pusė?
jei atvirai man kažkaip šį kartą sunku
Pamiršau pasakyti, kad jei dufastonas slopina ovuliaciją, (jei ką pataisykit)
, todėl jį skiria griežtai po ovuliacijos