sveikutes,na gal jums atrodys,kad as ir vel cia forume naktimis sedziu,bet dabar jauciuosi labai laiminga,nes rytoj vaziuoju i lietuva ir mano IUI atsikels i geguzes menesi,o jos pakankamai ilgai laukiau,tikiuosi,kad pasiseks ar priimsit mane i ta sarasiuka,manau,kad surasiu kur pas pazystamus interneta,kad pranest,kaip[ viskas seksis tikiuosi,kad tai bus paskutinis mano kartas IUI,nu gal kvailai cia taip skamba,bet as taip tikiuosi
Tiesiog as,laikau kumstelius uz tave ir uz visas likusias merginas
Labas rytas
Prince, sulauk savo didžiosios šventės, ir pas mus užsuk , žinoma linkiu,kad per medaus mėnesį taip priskopinėtumėte to medaus, kad čia tik priminti apie save ateitum
Prince, sulauk savo didžiosios šventės, ir pas mus užsuk , žinoma linkiu,kad per medaus mėnesį taip priskopinėtumėte to medaus, kad čia tik priminti apie save ateitum
QUOTE(rimute222 @ 2007 05 03, 03:36)
sveikutes,na gal jums atrodys,kad as ir vel cia forume naktimis sedziu,bet dabar jauciuosi labai laiminga,nes rytoj vaziuoju i lietuva ir mano IUI atsikels i geguzes menesi,o jos pakankamai ilgai laukiau,tikiuosi,kad pasiseks ar priimsit mane i ta sarasiuka,manau,kad surasiu kur pas pazystamus interneta,kad pranest,kaip[ viskas seksis tikiuosi,kad tai bus paskutinis mano kartas IUI,nu gal kvailai cia taip skamba,bet as taip tikiuosi
rimute, matai kaip viskas sekmingai klostosi. pamatysi, tau pavyks. gera pradzia - puse darbo
QUOTE(Veronika @ 2007 05 03, 08:27)
Labutis visoms.
Rimute, tikiu, kad jums pasiseks.
Tiesiog aš, šaunuolė, kad pasikeitei profilio informaciją ties pirmu vaiku. O aš norėčiau parašyti "bijau, kad nebus", bet bijau, kad paskui tai neišsipildytų.
Rimute, tikiu, kad jums pasiseks.
Tiesiog aš, šaunuolė, kad pasikeitei profilio informaciją ties pirmu vaiku. O aš norėčiau parašyti "bijau, kad nebus", bet bijau, kad paskui tai neišsipildytų.
Veronika, reikia taip savo laime tikėti, kad išplauktų nuskendę laivai
+2007 05 03, 09:06-->
Auksiniai žodžiai
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 03, 09:06)
Veronika, reikia taip savo laime tikėti, kad išplauktų nuskendę laivai
Auksiniai žodžiai
QUOTE(Svetucia @ 2007 05 03, 10:15)
Auksiniai žodžiai
Svetučia, kaip pati besilaikai? Kaip nuotaikos?
Zajončku, o pas kokią gyd. lankaisi?Ir aš žadu prisijungti prie tavęs gegužės pabaigai.
[/quote]
Na tik dabar pamaciau tavo zinute. As lankausi Kauno VK pas T.
Tai galesim kartu laukti rezultatu, bus linksmiau
O tu Kauno VK lankaisi ?
Papildyta:
P.S. Cia buvo skirta Veronikai.
Na man pradzioje irgi buvo minciu lankytis M ir V bet gavosi, kad uzsirasiau VK,
tai ziuresim kas gausis is to.
Tai tavo bus pirmoji IUI pas M. ir V., aisku, neskaitan tu pirmesniu IUI VK ?
Reikia tiketis geriausio
tai ziuresim kas gausis is to.
Tai tavo bus pirmoji IUI pas M. ir V., aisku, neskaitan tu pirmesniu IUI VK ?
Reikia tiketis geriausio