Wow, Tiesiog as, tai tu jau su visu turtu viduje
Na o jeigu man viskas bus gerai tai geguzes pabaigoje ir as startuosiu, laukiu, nesulaukiu tos dienos
Ryt einu pas gyd., kad skirtu stimuliacija.
Merginos, Agnilt ištryniau iš sąrašo, nes dingo kaip į vandenį
Dragonfly* tave dar palieku , turi laiko pasitaisyti
Papildyta:
Zajončku, viskas bus gerai, startuosi ir tu , kelintas tau IUI nusimato?
Dragonfly* tave dar palieku , turi laiko pasitaisyti
Papildyta:
QUOTE(Zajončku @ 2007 05 02, 14:00)
Wow, Tiesiog as, tai tu jau su visu turtu viduje
Na o jeigu man viskas bus gerai tai geguzes pabaigoje ir as startuosiu, laukiu, nesulaukiu tos dienos
Zajončku, viskas bus gerai, startuosi ir tu , kelintas tau IUI nusimato?
QUOTE(Erode @ 2007 05 02, 13:55)
Ir taip nieko nepadarysi, jei kas butu blogai. Taip, kad be reikalo cia isgyveni, zirzalele ir papildomai saugaisi.
Leisk, ides Tave i sarasa ir busi jau ...
Kuo maziau pergyvensit, tuo bus geriau.
Leisk, ides Tave i sarasa ir busi jau ...
Kuo maziau pergyvensit, tuo bus geriau.
nu gerai, ikalbejai, dek tiesiog as ir mane i ta sarasiuka, jei ka nors bent kiek busiu pabuvus , o jei viskas ok (as irgi tikiusi, kad bus gerai ) tai ir ilgiau.
o Agnilt, gal irgi turi geru rezultatu, nes po nevykusiu pasigirdavo, matyt pavyko
+2007 05 02, 13:57-->
kaip keista tavo parasiuke save matyt ne prie IUI, o apacioj
taip, man progesterona darytis liepdavo visada, 21 cd. ir tik po to tyrimo duph gerti pradejau. sikart progesteronas buvo didelis, tik keistai kazkaip, laboratorija pasake: daugiau negu 60 ( sako, reagentai daugiau nerodo), o pagal normas - 60 ir 3 trimestre butu normaliai
va, matai, ir tau aspirino prirase. valio
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 02, 13:57)
Naughty-me, tau gydytoja liepdavo darytis progesterono tyrimą? , kad sužinoti ar ovuliacija buvo?
Iš kart pagražėjo IUI statistika
Tiesa, man gydytoja taip pat išrašė šį kartą aspirino
Iš kart pagražėjo IUI statistika
Tiesa, man gydytoja taip pat išrašė šį kartą aspirino
taip, man progesterona darytis liepdavo visada, 21 cd. ir tik po to tyrimo duph gerti pradejau. sikart progesteronas buvo didelis, tik keistai kazkaip, laboratorija pasake: daugiau negu 60 ( sako, reagentai daugiau nerodo), o pagal normas - 60 ir 3 trimestre butu normaliai
Naughty-me, o ovtrelis ar pregnylis progesterono tyrimui įtakos neturi , gal nuo ovitrelio toks didelis jis būna
Zirzalėle, pasigrožėk sąrašu
Spanguole, kaip tu laikaisi?
QUOTE(naughty-me @ 2007 05 02, 14:21)
o as sestadieni dariau mano progesteronas buvo 156 berods, gydytoja sake, kad gerai. toliau geriu po veina diufastono
Tiesiog as, man pirmas mano gyvenime IUI nusimato ir as kupina vilciu
Tikslia data pranesiu veliau
Tikslia data pranesiu veliau
+2007 05 02, 14:24-->
aha groziuosi, kaip keistai matyt
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 02, 14:24)
Naughty-me, o ovtrelis ar pregnylis progesterono tyrimui įtakos neturi , gal nuo ovitrelio toks didelis jis būna
aha groziuosi, kaip keistai matyt
Tiesiog as:), sekmes Tau mergyte pamatysi si karta tikrai pavyks sekanti busi TU, labai to tau linkiu
+2007 05 02, 14:24-->
zinok, nezinau ar tie vaistai turi itakos. bet man pirmus du kartus toks didelis nebuvo tas progesteronas.
hormonu tyrimu temoje geriau zinancios man pakomentavo, kad cia del to, kad susidaro ne vienas geltonkunis, kadangi daugiau folikulu buna priauge - daugiau ovuliuoja, didesni ir skaiciai. tai va.
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 02, 14:24)
zinok, nezinau ar tie vaistai turi itakos. bet man pirmus du kartus toks didelis nebuvo tas progesteronas.
hormonu tyrimu temoje geriau zinancios man pakomentavo, kad cia del to, kad susidaro ne vienas geltonkunis, kadangi daugiau folikulu buna priauge - daugiau ovuliuoja, didesni ir skaiciai. tai va.
QUOTE(gabreniene @ 2007 05 02, 14:28)
Tiesiog as:), sekmes Tau mergyte pamatysi si karta tikrai pavyks sekanti busi TU, labai to tau linkiu
Oi, žinokit, kaip faina jaustis su tokia gera palaikymo kompanija
Gabreniene, tu turbūt ?
Naughty-me aišku , o kaip tu pati jautiesi, ta prasme nesijauti blogai?