Tiesiog as, dideles sekmes, turi pasisekti
merginos, šį kartą tikrai turi pasisekti
Veronika, būtinai parašysiu, kaip sekėsi
Veronika, būtinai parašysiu, kaip sekėsi
+2007 05 01, 14:04-->
Lauksim ziniu.
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 01, 14:04)
Lauksim ziniu.
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 30, 17:10)
larisa, labi tau dekinga uz vaistukus. aciu uz sveikinimus.
Papildyta:
tiesiog as, kad pabudo kairioji kiauside - super naujienos, ji tikrai padarys stebukla, pamatysi
Papildyta:
sanle, tai ar jau prasidejo tavo stimuliacija? kaip stimuliuosit sikart?
Papildyta:
tiesiog as, kad pabudo kairioji kiauside - super naujienos, ji tikrai padarys stebukla, pamatysi
Papildyta:
sanle, tai ar jau prasidejo tavo stimuliacija? kaip stimuliuosit sikart?
Jau vakar pradėjau gerti vaistukus
Stimuliuosim lygiai taip pat kaip ir pirmą kartą - penkias dienas su Clostylbegit ir kol kas turiu keturis Gonal po 75.
QUOTE(Veronika @ 2007 05 01, 13:19)
Rimute, o kodėl darei ilgą tarpą po dviejų IUI?
tai va,taip gavosi,kad truputeli su finansais nekas buvo,o neuzilgo isvykom is lietuvos,tai jau 2.5 metu esam cia,buvau gryzus pirmakart i lietuva tik kaledoms,o dabar mazdaug pagal cikla pasiplanavau atostogas birzeliui ,jei aisku mano mmm neveluos ,bandysiu savo laime,o be to,nezinau,kiek tai susije su IUI,bet po ju man kasa sustreikavo,gal sakau nuo per didelio hormoniniu tableciu kiekio,bet cia dar negaliu to tvirtint tikiuosi,kad gal pasiseks
Sveikos mergytės!
Šiandien 15 diena po IUI, testas aiškiai viena juostelė, teplioja... Bandysiu pirmadieniui papulti pas gydytoja, nes matyt užsitems dar tos mmm. Artėja tas lemtingas 6 kartas, jau teks kalbėti ką daryti toliau. Kažkada Tiesiog aš poste buvo, kad IVF tarnauja kaip geras tyrimas, po jo daug kas paaiškėja, net jei ir nesėkmingas. Labai kažkaip susimasčiau apie tai, matyt teks taupyt pinigus. Na žiurėsim ką sakys gydytoja.
Tiesiog aš laikau kumštukus!
Šiandien 15 diena po IUI, testas aiškiai viena juostelė, teplioja... Bandysiu pirmadieniui papulti pas gydytoja, nes matyt užsitems dar tos mmm. Artėja tas lemtingas 6 kartas, jau teks kalbėti ką daryti toliau. Kažkada Tiesiog aš poste buvo, kad IVF tarnauja kaip geras tyrimas, po jo daug kas paaiškėja, net jei ir nesėkmingas. Labai kažkaip susimasčiau apie tai, matyt teks taupyt pinigus. Na žiurėsim ką sakys gydytoja.
QUOTE(dragonfly* @ 2007 05 02, 08:28)
Sveikos mergytės!
o HCG nebandei darytis?
gal visgi dar ne viskas prarasta?
QUOTE(zirzalele @ 2007 05 02, 08:33)
As irgi sakau, kad testas - velesniam laikui, nes ankstyvo nestumo jie nerodo, kad ir ka reklamuotu.
Siaip reiketu darytis HCG ir taskas.
QUOTE(Erode @ 2007 05 01, 17:26)
Lauksim ziniu.
Erode, tu dar čia, dar nesiruoši gimdyti.
Tiesiog aš, laukiam žinių iš tavęs.
QUOTE(Veronika @ 2007 05 02, 09:38)
Veronikut, tikek, as laaabai noreciau .
Bet cia gal nuo Menulio priklauso. Nesmalsukas mano vaikas - nelenda ir viskas. Jam gerai.
Visus savo vargelius parasau "mamyciu ir nestukiu temoj", kur Jus visos labai laukiamos.
Sveikos, kaip nuotaikėlės?
Aš vis ieškau kokių nors nėštumo požymių - gal, sakau, supykins, ar ką... nu bet nė velnio. Kavą maukiu - nieko. Taip norėčiau nuo jos apsivemt
Aš vis ieškau kokių nors nėštumo požymių - gal, sakau, supykins, ar ką... nu bet nė velnio. Kavą maukiu - nieko. Taip norėčiau nuo jos apsivemt