Sveikos,
Taigi šeštadienį apžiūrėjus, išaiškėjo, kad folikulai šį kartą auga, bet lėtokai, tad IUI nusimato, tik trečiadienį per pietus , šiaip viskas gerai, pagaliau prižadinau kairiąją kiaušidę, pirmą kartą joje didesni folikulai, nei dešinėje , tai mane labai nudžiugino, tačiau žinoma, visko dar gali būti, žiūrėsim konkrečiai per IUI.
+2007 04 30, 13:14-->
Sėkmės tau.
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 04 30, 13:14)
Sveikos,
Taigi šeštadienį apžiūrėjus, išaiškėjo, kad folikulai šį kartą auga, bet lėtokai, tad IUI nusimato, tik trečiadienį per pietus , šiaip viskas gerai, pagaliau prižadinau kairiąją kiaušidę, pirmą kartą joje didesni folikulai, nei dešinėje , tai mane labai nudžiugino, tačiau žinoma, visko dar gali būti, žiūrėsim konkrečiai per IUI.
Sėkmės tau.
QUOTE(Veronika @ 2007 04 30, 13:55)
Tikrai, tiesiog aš, parašyk, kaip tau su šia IUI, lygtai rašei, kad tau ją darys gegužės pirmą?
Labai tikiuosi, kad ir man penktas kartas nemeluos.
Linkiu, kad sapnas išsipildytų!
Labai tikiuosi, kad ir man penktas kartas nemeluos.
Linkiu, kad sapnas išsipildytų!
linkiu, kad nemeluotu.
p.s. gydytoja minejo, kad 5 kartas buna laimingas, o as tada pamenu pagalvojau, nesamone, tik ne man
+2007 04 30, 14:14-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 04 30, 14:14)
Sveikos,
linkiu, kad tie kairieji ir padarytu savo reikiama darbeli
QUOTE(larisa @ 2007 04 30, 10:27)
Nors pavėluotai, bet labai labai sveikinu.
Nors man šie vaistukai laimės neatnešė, bet užtai tau jie laimingi buvo. Labai džiaugiuosi už tave!
Linkiu sėkmės!
Nors man šie vaistukai laimės neatnešė, bet užtai tau jie laimingi buvo. Labai džiaugiuosi už tave!
Linkiu sėkmės!
larisa, labi tau dekinga uz vaistukus. aciu uz sveikinimus.
Papildyta:
+2007 04 30, 14:14-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 04 30, 14:14)
Sveikos,
tiesiog as, kad pabudo kairioji kiauside - super naujienos, ji tikrai padarys stebukla, pamatysi
Papildyta:
QUOTE(Sanle @ 2007 04 30, 17:07)
Labutis
Labai džiaugiuosi, kad pavyko Zirzalelei ir naught-me.
Linkiu jums, mergaitės, lengvo nešiojimo
Labai džiaugiuosi, kad pavyko Zirzalelei ir naught-me.
Linkiu jums, mergaitės, lengvo nešiojimo
sanle, tai ar jau prasidejo tavo stimuliacija? kaip stimuliuosit sikart?
Sveikos,
nu ir prisapnavau šiandien, siaubas... Sapnuoku, kad pasidariau testą - viena juostelė! Ir taip nusiminiau, taip nusiminiau... Pabundu, supratau, kad tai tik sapnas - lengviau atsikvėpiau. Užmigau vėl. Sapnuoju, kad pakartojau testą - jau dvi juostelės! Bet, pasirodo, aš jį klaidingai padariau, užtai dvi ir parodė... Bet tokios ryškios, tik ne raudonos, o mėlynos matyt, durnėju jau
nu ir prisapnavau šiandien, siaubas... Sapnuoku, kad pasidariau testą - viena juostelė! Ir taip nusiminiau, taip nusiminiau... Pabundu, supratau, kad tai tik sapnas - lengviau atsikvėpiau. Užmigau vėl. Sapnuoju, kad pakartojau testą - jau dvi juostelės! Bet, pasirodo, aš jį klaidingai padariau, užtai dvi ir parodė... Bet tokios ryškios, tik ne raudonos, o mėlynos matyt, durnėju jau
QUOTE(Ina_ @ 2007 04 30, 21:37)
Sveikos,
vargsiuke, tikrai kosmarai, o tavo testo diena kada butu? kita savaite ar ne?
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 30, 21:46)
vargsiuke, tikrai kosmarai, o tavo testo diena kada butu? kita savaite ar ne?
Aha, gegužės 9... Bet nedarysiu aš to testo, kam gadint...
sveikutes,na as cia visai jau prisinaktinejau su tuo archyvo skaitymu ir va toks klausimas parupo beskaitant,jog apsimoka daryt 6 IUI,jog jei jos nesekmingos,tai tik IVF?Tai gal man kas "blondinei" paaiskins ,ar tam turi reiksmes tarpas tarp ju,jei mano 2IUI darytos pries 3 metus,tai vadinasi as jau isnaudosiu dabar 3 galimybe,ar cia metu ar pan. laikotarpio begyje jas visas reiktu daryt,kad zinotum,kam nusiteikt.na,iskart atsiprasau,gal biski kvailokai paklausiau,bet vat kazko uzsiciklinau ties tuo klausimu
QUOTE(rimute222 @ 2007 05 01, 03:22)
sveikutes,na as cia visai jau prisinaktinejau su tuo archyvo skaitymu ir va toks klausimas parupo beskaitant,jog apsimoka daryt 6 IUI,jog jei jos nesekmingos,tai tik IVF?Tai gal man kas "blondinei" paaiskins ,ar tam turi reiksmes tarpas tarp ju,jei mano 2IUI darytos pries 3 metus,tai vadinasi as jau isnaudosiu dabar 3 galimybe,ar cia metu ar pan. laikotarpio begyje jas visas reiktu daryt,kad zinotum,kam nusiteikt.na,iskart atsiprasau,gal biski kvailokai paklausiau,bet vat kazko uzsiciklinau ties tuo klausimu
Na aišku, mano atsakymas nevadovėlinis, galiu ir klysti, bet gal laiko tarpas čia ir neturi didelės reikšmės. Kaip suprantu 6 IUI rekomenduoja, nes tipo vieno IUI tikimybė pastoti 15-25% (na čia dėl tų skaičiukų ne visi sutaria), tai gaunasi, kad išnaudoti tikimybę reiktų bandyti (rekomduojama) 6 IUI.
Bet žinoma, reiktų žiūrėti kiekvieną situaciją individualiai, pavyzdžiui, gal po tų 2 IUI buvo daryta laparaskopija ir kiaušintakiuose pašalintos sąaugos... Bet tau dar juk iki 6 IUI toloka? Gal ir neprireiks, to ir linkiu
Tiesiog aš, sėkmės tau rytoj. Parašyk kaip sekėsi.
Ina, ir aš dažnai sapnuoju "nėštukinius" sapnus.
Rimute, ir aš manau, kad apsimoka daryti 6 IUI.O į antrą tavo klausimą net nežinau ką atsakyti.
Linasi, gerai būtų, kad IUI tikimybė būtų 25 proc.Deja, nelabai tikiu tuo procentu, kai kur skaičiau, kad IUI tikimybė tik 8-10 proc.
Ina, ir aš dažnai sapnuoju "nėštukinius" sapnus.
Rimute, ir aš manau, kad apsimoka daryti 6 IUI.O į antrą tavo klausimą net nežinau ką atsakyti.
Linasi, gerai būtų, kad IUI tikimybė būtų 25 proc.Deja, nelabai tikiu tuo procentu, kai kur skaičiau, kad IUI tikimybė tik 8-10 proc.
aciu,Linasi,uz atsakyma na,as manau,kad man tos pirmos 2IUI gal buvo darytos per anksti,buvo praeje tik nepilnai 3 men po gimdos kaklelio operacijos ,gal paskubejau tada,bet labai jau man tu vaikuciu norejosi ir dabar aisku norisi.Dabar,del laiko stygiaus,bandysiu laime su 3IUI,o gryzus visam i lietuva,gal ir laporoskopijos imsiuos,jei to prireiks