ziuriu geros naujienos pasipyle jusu skyrelyje Sveikinu zirzalele ir naughty-me
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
suuuupeeeeeeeeeer
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 14:00)
Zulika tu tik nesibark, gerai. o as va dabar vsi minutes ksiciuoju, kada gi Naugty-me ka nors parasysk, auuuu
aš ne tave, aš tas kurioms dar testus turi rodyti, įtikinėti
jus paskaičius atrdo nueičiau ir man daug parodytų tas hcg o nueini <1 ir namo
jau pradėjau tikėti, kad tikrai Kiaulės metau užderės vaikiukų
+2007 04 27, 14:02-->
mergyte, tikrai jauciau sirdim. nors protas visa laika panikavo, ypac del visokiu vaistu ir temperaturu. panikavau. ir dabar panikuoju. o blogiausia, kad gydytojos mano nebus ateinancia savaite, tai ta nezinia mane sues.
o tau butinai sikart pasiseks. pamatysi. labai tau to linkiu.
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 04 27, 14:02)
Nu mergos pavarot, kitaip nepasakysi , Naugty-me sveikinu tave labai labai nuoširdžiai, šaunuolė tu , tu tikrai kaip suprantu šį kartą jautei, kad pavyko na ir užderėjo ir pas mus VOU
mergyte, tikrai jauciau sirdim. nors protas visa laika panikavo, ypac del visokiu vaistu ir temperaturu. panikavau. ir dabar panikuoju. o blogiausia, kad gydytojos mano nebus ateinancia savaite, tai ta nezinia mane sues.
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
Valio! Sveikinu!
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 14:06)
ačiū brangute, už palinkėjimą Pamatysi, viskas pas tave bus gerai HCG super , dabar tau linkiu ramybės, atsipalaiduok, žinok,kad padarei viską ką galėjjai, labai didelį darbą, viskas bus tikrai dabar gerai
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 15:06)
Saunuoles mergaites....Labai dziaugiuosiu kad dar taip po 2 leliukus
mergaites, zliumbiu is laimes, kaip kvailute...
aciu, kad palaikot. labai dekinga. tikiuosi, kad viskas ir toliau eisi sklandziai. labai to trokstu. ir... noreciau dvynuku
aciu, kad palaikot. labai dekinga. tikiuosi, kad viskas ir toliau eisi sklandziai. labai to trokstu. ir... noreciau dvynuku
NA MERGOS DUODAT, KURI TOLIAU
Nought me, primink kiek turėjai folikulų ir kokie grikiukų rezultatai buvo per IUI
Nought me, primink kiek turėjai folikulų ir kokie grikiukų rezultatai buvo per IUI
Zirzaliuk, n..ty-me sveikinu abidvi
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 14:12)
mergaites, zliumbiu is laimes, kaip kvailute...
Valiooooo !!!!!!!!!!!
Sveikinu mergaites su puikiais rezultatais