Zirzalele, sakiau, kad viskas chiki.
Galima pasveikint?
Kraustykis tuctuojau pas nestukes! laukiame.
QUOTE(Veronika @ 2007 04 27, 11:31)
Ir aš kaip norėčiau pamatyti tokį testą su dviem juostelėm. Zirzaliuk, labai sveikinu tave su
Tiesiog aš, kaip tu laikaisi?
Tiesiog aš, kaip tu laikaisi?
veronika pavmatysi tikrai pamatysi
Zulika galima, bet tik truputi garsiau nei uzvakar
as dar pas gydytoja sian vaziuoju, gavau laika 18.30, maniau, kad negausiu. dar spesiu ir testkus pasiimt visus namo grizus nuvezt jos akiai parodyt ar viskas gerai.
zinokit rankos derba kojos dreba, bet as badau but rami ramutele. einu pavalgyt, o tai skrandis zarnas suvalgys
naught-me,
laikau uz tave kumstukus
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2007 04 27, 11:50)
Zirzalele, sakiau, kad viskas chiki.
Galima pasveikint?
Galima pasveikint?
as dar sian pas gydytoja, kaip liepe prisistatysiu, isklausysiu tolesnius nurodymus ir tada kai pamatysiu pusliuka atsikraustysiu, tikrai prizadu
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 10:52)
as dar pas gydytoja sian vaziuoju, gavau laika 18.30, maniau, kad negausiu. dar spesiu ir testkus pasiimt visus namo grizus nuvezt jos akiai parodyt ar viskas gerai.
O ką tau gydytoja gali pasakyti pamačius testukus?
Labai nuoširdžiai seveikinu Ledai pralaužinėjami
QUOTE(linasi @ 2007 04 27, 13:17)
O ką tau gydytoja gali pasakyti pamačius testukus?
tai kad biskutuka apibare, kam hcg dariau, sako juk sakiau, kad testa daryt. nu tai vesiuos ir anuos, o gal pasakys, kad nieko pas mane nera, ka as zianu
Naught-me, gal jau kas paaiskejo?
Zirzalėle, labai tave sveikinu, šaunuolė, pasakyk kada galėsiu tave įtraukti į sąrašo apačią, vardant statistikos, ir prabalsuok IUI statistikoje, vis tiek karts nuo karto kas nors ten žvilgteri. Pakelsi nuotaiką ne vienai
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 13:30)
kad nieko pas mane nera, ka as zianu
QUOTE(zulika @ 2007 04 27, 13:36)
ramiai tu nesibaidyk, jei ir taip paskytu as nepatikeciau
nu matai as biskuti pasimeciau, kaip pradejo bart, kad liepe testa, o as hcg, sako darei testa, sakau dariau, sako ka rodo, sakau lygtai II.
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 13:40)
ramiai tu nesibaidyk, jei ir taip paskytu as nepatikeciau
nu matai as biskuti pasimeciau, kaip pradejo bart, kad liepe testa, o as hcg, sako darei testa, sakau dariau, sako ka rodo, sakau lygtai II.
aš joms, kai pasibarsiu, tai ir jos II pamatys, kad ir nenori
mergaites
HCG 56
siandien 13 dpo, jei neskaityt IUI dienos.
HCG 56
siandien 13 dpo, jei neskaityt IUI dienos.
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
Sveikinu. Na tiesiog stebuklingas balandis
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
Nu mergos pavarot, kitaip nepasakysi , Naugty-me sveikinu tave labai labai nuoširdžiai, šaunuolė tu , tu tikrai kaip suprantu šį kartą jautei, kad pavyko na ir užderėjo ir pas mus VOU