Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Zirzalele, sakiau, kad viskas chiki.
Galima pasveikint?
4u.gif
Kraustykis tuctuojau pas nestukes! laukiame.
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 27, 11:31)
Ir aš kaip norėčiau pamatyti tokį testą su dviem juostelėm. wub.gif Zirzaliuk, labai sveikinu tave su  nestuke.gif

Tiesiog aš, kaip tu laikaisi?

veronika pavmatysi tikrai pamatysi

Zulika galima, bet tik truputi garsiau nei uzvakar

as dar pas gydytoja sian vaziuoju, gavau laika 18.30, maniau, kad negausiu. dar spesiu ir testkus pasiimt visus namo grizus thumbup.gif nuvezt jos akiai parodyt ar viskas gerai.

zinokit rankos derba kojos dreba, bet as badau but rami ramutele. einu pavalgyt, o tai skrandis zarnas suvalgys lotuliukas.gif

naught-me,

laikau uz tave kumstukus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2007 04 27, 11:50)
Zirzalele, sakiau, kad viskas chiki.
Galima pasveikint?
4u.gif
Kraustykis tuctuojau pas nestukes! laukiame.
nestuke.gif

as dar sian pas gydytoja, kaip liepe prisistatysiu, isklausysiu tolesnius nurodymus ir tada kai pamatysiu pusliuka atsikraustysiu, tikrai prizadu bis.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 10:52)

as dar pas gydytoja sian vaziuoju, gavau laika 18.30, maniau, kad negausiu. dar spesiu ir testkus pasiimt visus namo grizus  thumbup.gif  nuvezt jos akiai parodyt ar viskas gerai.

lotuliukas.gif O ką tau gydytoja gali pasakyti pamačius testukus? lotuliukas.gif

Labai nuoširdžiai seveikinu 4u.gif Ledai pralaužinėjami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 27, 13:17)
lotuliukas.gif O ką tau gydytoja gali pasakyti pamačius testukus? lotuliukas.gif

Labai nuoširdžiai seveikinu 4u.gif Ledai pralaužinėjami wub.gif

tai kad biskutuka apibare, kam hcg dariau, sako juk sakiau, kad testa daryt. nu tai vesiuos ir anuos, o gal pasakys, kad nieko pas mane nera, ka as zianu lotuliukas.gif

Naught-me, gal jau kas paaiskejo?
Atsakyti
Zirzalėle, labai tave sveikinu, šaunuolė, pasakyk kada galėsiu tave įtraukti į sąrašo apačią, vardant statistikos, ir prabalsuok IUI statistikoje, vis tiek karts nuo karto kas nors ten žvilgteri. Pakelsi nuotaiką ne vienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 13:30)
kad nieko pas mane nera, ka as zianu  lotuliukas.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 04 27, 13:36)

ramiai tu nesibaidyk, jei ir taip paskytu as nepatikeciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu matai as biskuti pasimeciau, kaip pradejo bart, kad liepe testa, o as hcg, sako darei testa, sakau dariau, sako ka rodo, sakau lygtai II.
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 04 27, 13:40)
ramiai tu nesibaidyk, jei ir taip paskytu as nepatikeciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu matai as biskuti pasimeciau, kaip pradejo bart, kad liepe testa, o as hcg, sako darei testa, sakau dariau, sako ka rodo, sakau lygtai II.

aš joms, kai pasibarsiu, tai ir jos II pamatys, kad ir nenori lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites wub.gif
HCG 56
siandien 13 dpo, jei neskaityt IUI dienos.
Atsakyti
Zulika tu tik nesibark, gerai. o as va dabar vsi minutes ksiciuoju, kada gi Naugty-me ka nors parasysk, auuuu
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
mergaites  wub.gif
HCG 56

Sveikinu. Na tiesiog stebuklingas balandis thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 04 27, 13:59)
mergaites  wub.gif
HCG 56

Nu mergos pavarot, kitaip nepasakysi drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif , Naugty-me sveikinu tave labai labai nuoširdžiai, šaunuolė tu wub.gif , tu tikrai kaip suprantu šį kartą jautei, kad pavyko wub.gif na ir užderėjo ir pas mus VOU thumbup.gif
Atsakyti