mamytes reikia pagalbos parsisiunciau PHOTO FRAME SHOW ir kur gauti user name ir aktivation code
labai dekoju
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 19, 15:37)
mamytes reikia pagalbos parsisiunciau PHOTO FRAME SHOW ir kur gauti user name ir aktivation code
labai dekoju
labai dekoju
arba persiskaityk visa tema ir rasi arba kreipkis i mane!kokia pas ju antivirusine?
Dar kartelis didelis ačiū pukutei už pagalba,ji ne tik viska sutvarko,bet ir dar nudžiugina nauja kokia programėle.
QUOTE(vaidile @ 2007 04 24, 15:44)
parsisiunčiau ir aš ją , jau taip senai norėjau kokios rėmelių programos ir pagaliau
AČIŪ už nuorodą
QUOTE(laura1227 @ 2008 06 03, 19:18)
O ten ka reik spaust ,kad atsisiust?Ten net 8 variantai siusti
QUOTE(d-oncek @ 2008 08 26, 00:10)
TĄ PIRMĄ IR INSTALIUOKIS .
QUOTE(GieNa @ 2007 05 09, 18:38)
Jei kam reikia galiu rakciuka pasakyt "Magic photo editor", ten kur yra Register, susiraskit savo Username parasykit cia o as jums parasysiu Serial number
na cia sena zinute, kai GieNa siulesi rakciuka pasakyti . prisiregistravau ir as magicphoto ir reikia to rakciuko, kas man dabar pades ji suvairuoti, mano User Name I6VP0D010RS
ai ir be user name patvirtinomo galima kai ka paveikti.
QUOTE(laura1227 @ 2008 06 03, 19:18)
QUOTE(d-oncek @ 2008 08 25, 23:10)
QUOTE(PASmane @ 2008 08 25, 23:23)
TĄ PIRMĄ IR INSTALIUOKIS .
tai kai paspaudziau pirma-parsisiunciau doctor spyware Dabar gilinuosi kaip istrint,nepavyksta panaikint zenkiuko apacioj desinej ekrano.Ai kai nesupranti tai geriau nelist,bet kitaip neismoksi Vistiek bandysiu faststone kaip nors parsisiust
NESUPRATAU ....SPECIALIAI DAR KARTĄ SIUNČIAUSI,KAD ŽINOČIAU KURIS ... IR PAS MANE NORMALIAI INSTALIAVOSI . TAI PER GOOGLE BANDYK
Download FastStone Image Viewer
FastStone Image Viewer 3.5 2008-01-15
English Version
exe
exe (site 2)
zip
portable
Dabar jau geriau pakankinsiu klausimais Tai man spaust ta kur exe?
FastStone Image Viewer 3.5 2008-01-15
English Version
exe
exe (site 2)
zip
portable
Dabar jau geriau pakankinsiu klausimais Tai man spaust ta kur exe?
TAIP.AŠ SPAUDŽIU TĄ EXE,ATSIDARO-DOWNLANDS,SPAUDŽIU,INSTALIUOJU IR VISKAS PAVYKSTA(ĮKĖLIAU SAVO PROGRAMĄ Į ATSKIRĄ APLANKĄ IR DABAR DAR KARTĄ PABANDŽIAU-VISKAS ).