QUOTE(ddaivux @ 2008 01 11, 19:13)
jokių pasiūlymų?
žiūrint kokios tos programos...
šiaip manau gali ant foto užrašyti kokius žodžius-palinkėjimus ...įdėti sidabrinius žiedus...foto daryti nespalvota...o raštąir žiedai lai palaiko tą pačią spalvą
nu visko galima prisigalvoti
QUOTE(eveneir @ 2008 01 11, 19:42)
žiūrint kokios tos programos...
šiaip manau gali ant foto užrašyti kokius žodžius-palinkėjimus ...įdėti sidabrinius žiedus...foto daryti nespalvota...o raštąir žiedai lai palaiko tą pačią spalvą
ačiū, na žodžius tai užrašysiu, bet žiedus kažin ar uždėsiu
QUOTE(ddaivux @ 2008 01 11, 20:46)
ačiū, na žodžius tai užrašysiu, bet žiedus kažin ar uždėsiu
nelabai žinau kokias tas programas turi...bet su fotochopu tai įmanoma ...ir nesunkiai
QUOTE(eveneir @ 2008 01 11, 19:49)
nelabai žinau kokias tas programas turi...bet su fotochopu tai įmanoma ...ir nesunkiai
turiu PHOTOSCAPE ir ULEAD PHOTO EXPRES 4,0 SE
QUOTE(ddaivux @ 2008 01 11, 20:54)
turiu PHOTOSCAPE ir ULEAD PHOTO EXPRES 4,0 SE
nu nžn...šiaip nėra didelis pasirinkimas...nepavyks jaučiu uždėt žiedukų
susirask mane skype(jei ką)...eveneir...ką nors sumąstysim
Labas rytelis supermamytes ir ne tik Gal kas turi vaistuku MAGIC PHOTO EDITOR ar zino kur ju gaut,gal padesit,lauksiu.Is anksto aciu
turiu photo frame show pilna versija jei kam reiktu galeciau kur nors ideti kad galetumet parsisiusti , tik patarkit kur?
QUOTE(teddy @ 2007 04 24, 08:11)
sveiki,gal kas zinot kokia nemokama fotoremeliu programele?is kur parsisiusti?arba gali kas turit tokia programa ir negaila pasidalinti?buciau dekinga..
Papildyta:
mamytės būkit geros atsiūskit kas nors kokia programėlia mano skype audra tumienė
QUOTE(ardua @ 2008 01 15, 21:23)
Papildyta:
mamytės būkit geros atsiūskit kas nors kokia programėlia mano skype audra tumienė
ir as noreciau skype: ingute20021
taigi visa mūsų tema apie nemokamas rėmelių programas pilna nuorodų, tik temą nuo pradžių paskaitykit
[quote=roberciukas,2008 01 15, 16:06]
turiu photo frame show pilna versija jei kam reiktu galeciau kur nors ideti kad galetumet parsisiusti , tik patarkit kur?
As labai noreciau prorameles,jei galetum pasidalinti is anksto aciu
Skype neringami
As labai noreciau prorameles,jei galetum pasidalinti is anksto aciu
Skype neringami