QUOTE(Caffe @ 2007 05 09, 16:16)
Photo Frame Show
Taip atrodo programele
Parsisiusti is cia
Instaliuojam.
Is esancio katalogo Crack perkialiam failiuka FrameShow.exe i programos kataloga, esanti Program Files'uose.
Pacioje programoje nera labai daug remeliu, bet paspaudus Download more frames, atidaro puslapi is kurio tiesiai i programa galima parsisiusti daug daugiau.
Taip atrodo programele
Parsisiusti is cia
Instaliuojam.
Is esancio katalogo Crack perkialiam failiuka FrameShow.exe i programos kataloga, esanti Program Files'uose.
Pacioje programoje nera labai daug remeliu, bet paspaudus Download more frames, atidaro puslapi is kurio tiesiai i programa galima parsisiusti daug daugiau.
nu visur išieškojau to crcko niekur neradau gal kas radot, kur jo ieškot pasakytumėt?
QUOTE(ddaivux @ 2007 06 08, 11:00)
nu visur išieškojau to crcko niekur neradau gal kas radot, kur jo ieškot pasakytumėt?
instaliuojant sia programa, jis t.y. crak'as, automatiskai atsiranda ten pat kur uzseivinai instalus
QUOTE(sherla @ 2007 06 08, 14:18)
instaliuojant sia programa, jis t.y. crak'as, automatiskai atsiranda ten pat kur uzseivinai instalus
o jis taip ir vadinasi?
QUOTE(ddaivux @ 2007 06 08, 15:29)
o jis taip ir vadinasi?
Taip pas mane atsirado atskiras folderiukas pavadinimu "Crak", o ten atsidarius ir yra tas tikrasis
QUOTE(sherla @ 2007 06 08, 14:35)
Taip pas mane atsirado atskiras folderiukas pavadinimu "Crak", o ten atsidarius ir yra tas tikrasis
na pas mane nėra tokio ar gali taip būt?
QUOTE(Caffe @ 2007 05 09, 17:16)
Photo Frame Show
Taip atrodo programele
Parsisiusti is cia
Instaliuojam.
Taip atrodo programele
Parsisiusti is cia
Instaliuojam.
O cia reik prisiregistruot a ne?
QUOTE(ddaivux @ 2007 06 08, 10:20)
o Magic photo editor, galima daugiau rėmelių parsisiųt? aš bandžiau palandžiot bet tik mokamus radau
nesuprantu kaip fonus reik pakeist? uzejau va CIA ir ka toliau tureciau daryt?
QUOTE(Sv@jonė @ 2007 06 20, 23:27)
įsikelk norimus paveikslėlius į kompą .o tada įėjus į pogramą -atsiversi
QUOTE(tetuk@s @ 2007 06 21, 01:39)
O sita programa galioja menesi???
taip....bet po to galima įvedus tam tikrą kodą padaryti,kad veiktų ištisai.