Saltibarscius siek tiek praskiedziu liesu pienu-jokio vandens..
QUOTE (bonda @ 2004 05 24, 12:30) |
O i saltibarscius dar ir vandens pilate? mes tai tik kefyro... na dar kartais pienu biski atskiedzim... bet vandens niekada na, ir pas mus problema del per didelio maisto kiekio... na, kai as gaminu, tai dar pataikau, bet kai maniskis, tai toki puoda pridaro, kur savaite turi valgyt - tai taip siuksliadeze ir maitinama... nors dabar jau po truputi po truputi mokinames mazesniais kiekiasi... |
Aš pilu irgi kefyro ir biški vandeniu atskiedžiu, o burokėlius, svogunus, kiaušinį, agurką ,krapus sumaišau su pora šaukštų grietinės. Taip mano mama visada darydavo ir mane išmokino
O dėl dideliu doziu, tai joooo....Kai tik susituokėm niekaip man nesigaudavo pagaminti mažai maisto, vis kaip sakai šiukšliadėžę maitindavom. O dabar jau žiūriu gaunasi - išmokau
Pagalvojau, kad tuos vidurius gali paleisti... pienas. Nupagalvokit, darzoves+pienas+kefyras. Reikia tik kefyro ir vandens. o jei dar truputi cukraus, kad skonis svelnesnis gautusi... Nesijuokite, tikrai
Man tai vienas kefyras per rūgštu, aš kaip kada bet pilu ir pieno ir vandens, man skaniau, o ypač šaltibarščių kefyras plius vanduo. Ir jokių vidurių nepaleidžia.
QUOTE (nerile @ 2004 05 25, 10:15) |
Pagalvojau, kad tuos vidurius gali paleisti... pienas. Nupagalvokit, darzoves+pienas+kefyras. Reikia tik kefyro ir vandens. o jei dar truputi cukraus, kad skonis svelnesnis gautusi... Nesijuokite, tikrai |
Visai nejuokinga.as irgi cukraus ydedu .O jeigu papuola labai saldus burokai tai tada ilasinu citrinos sulciu truputuka vat O grietines dabar nededu,nes yra specialus kefyras saltibarsciams,jis labai tirstas,praskieciu ji truputuka vandeniu
QUOTE (Jomke @ 2004 05 25, 13:13) |
O grietines dabar nededu,nes yra specialus kefyras saltibarsciams,jis labai tirstas,praskieciu ji truputuka vandeniu |
aš irgi perku šaltibarščių kefyrą, marinuotus burokėlius, kurie kartais skysti pasitaiko ir nieko neskiedžiu. vyras atskiestų nepripažįsta vienas greičiausiai pagaminamų patiekalų
Man labai skanu kefyras+šiaudeliais pjaustyti agurkai+druskytė+krapai. Niam niam niam - apsivalgyti galima
As saltibarciams naudoju pasukas - maziau kaloriju ir nebuna labai tirsta. Ir dar visada ipjaustau ridikeliu
Sveikos, mergaites.
Turbūt atsiras tokių, kurie Naujuosius dėl kažkokių priežasčių sutiks namuose dviese arba trise (su mažu leliuku).
Ramus toks sutikimas, bet irgi norisi šventės, šventinio nekasdieniško patiekalo.
Juk nekepsi vištų šlaunelių, kai kiekvieną dieną tai gali daryti.
Kokie jūsų kulinariniai planai naujametinei vakarienei? Ką jūs ruošit sau ir savo mylimajam?
Turbūt atsiras tokių, kurie Naujuosius dėl kažkokių priežasčių sutiks namuose dviese arba trise (su mažu leliuku).
Ramus toks sutikimas, bet irgi norisi šventės, šventinio nekasdieniško patiekalo.
Juk nekepsi vištų šlaunelių, kai kiekvieną dieną tai gali daryti.
Kokie jūsų kulinariniai planai naujametinei vakarienei? Ką jūs ruošit sau ir savo mylimajam?
Mes tikriausiai lasisos pasigaminsim, sau asmeniskai graikiniu salotu (maniskis ju nemegsta) ir prie teliko sedesim
Nors mes 3, bet gaminu dazniausiai 2, nes mazasis ne toks jau didelis valgytojas. Bendradarbes juokiasi is mano ruosiamo maisto kiekio. Baltai misrainei verdu 2 kiausus, 1 didele bulve ir t.t. Neseniai juoko priepoli sukeliau, kai pirkau 200 g. mesos.
Naujametinei vakarienei sugalvojau paruosti saldzias (karamelizuotas) bulves. Nesu ju valgiusi, bet uzsimaniau pagaminti, nes kas yra valges sake, kad skanu.
Valgysime su orkaitej kepta sprandine ir kt. priedais. Tik musu papa labai jau skeptiskai paziurejo i paskelbta sventini meniu.
Naujametinei vakarienei sugalvojau paruosti saldzias (karamelizuotas) bulves. Nesu ju valgiusi, bet uzsimaniau pagaminti, nes kas yra valges sake, kad skanu.
Valgysime su orkaitej kepta sprandine ir kt. priedais. Tik musu papa labai jau skeptiskai paziurejo i paskelbta sventini meniu.
Mes kotletuku pasidarysim ir misrainikes, bei ko nors saldaus, ir viskas....Kazkaip nera tikslo daryti kazka ypatinga (dviems), nes nemegstu, kai sventes pasidaro tik maisto slamstimas...