Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Mano dukra tą patį daro su tualetiniu popierium, niekaip negaliu atpratint, aiškinau jau kokį šimtą kartų, bet nieko iš to doh.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif vaikai tikri padauziukai biggrin.gif mano tai labai daug sunybiu prikretes,neskaitan to kad beveik visi zaislai nebeveikia, tapetai nuplesyti,daug daigtu isslepta,oj galeciau daug prirasyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingatata @ 2011 11 15, 18:20)
4u.gif  vaikai tikri padauziukai biggrin.gif mano tai labai daug sunybiu prikretes,neskaitan to kad beveik visi zaislai nebeveikia, tapetai nuplesyti,daug daigtu isslepta,oj galeciau daug prirasyti. blush2.gif

tai parasykit, idomu bus paskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaaura @ 2011 11 16, 11:19)
tai parasykit, idomu bus paskaityt  4u.gif

as jau kitu dalyku neskaitau kad cia isdaiga ,man kartais ir verkt noris,bet kur cia pyksi wub.gif pvz.televizoriaus pultelis tualete atsidure,i skalbykle idejo tarka ,ne nepaziurejom kad ji ten yra,vyras kirpos plaukus su masinele ,nenuziurejom kai pasieme ir nusikirpo (gavosi kaip kleckas ant galvos).nu mes esam aktyvus ,tai ir nesistebiu ka jis sugeba,mum dar tik 2metukai,tai ka darysim kai busim didesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 11 01, 15:11)

O mano drauge budama gal 10 metu rado spintoje prezervatyvu pakuote ir paliko ant jos tevams rasteli: "As zinau, ka jus darote." doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif : hihihi.gif negaliu is juoko!
Atsakyti
Mano vaikas apkramte naujai isattyta medini langa, na ta apatini krasteli,ikiso centa i duru skylute, teko visa rankena ardyt,mamos telefona ir tv pulteli imete i karsta arbata, net espjom suvokti viskas vyko per kelias sekundes, pastoviai paimdamas kose i burna aplaizo veidrodi, laminata buvo nudazes fioletine spalva, o didziausia sunybe tai iskrauste is apatinio komodos stalcio visus ranksluoscius, atsissedo, prikakojo ten, atsikele lyg niekur nieko ir nuejo doh.gif doh.gif Ir jam tik 2 metai, kas bus toliau baisu pagalvot lotuliukas.gif
Papildyta:
O mano krikstasunis iskarpe majkutei skyles kur papai, kai mano drauge paklause kam taip padarei, jis ramiausiai pasake, kad papai kvepuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnies_liepsna: 21 lapkričio 2011 - 21:43
Jungiuosi prie tuoletinio viniojimo klubo biggrin.gif
Kas jiem ten per atrakcija niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti

Mano vaikui kai buvo 3- 4m. buvo užėjusi daiktų mėtymo manija. Mano mob. tel. į klozetą įmetęs, sesės naują mob. tel. ir kitus daiktus pro balkoną išmetęs, o per senelio jubiliejų įmetė sesės rankinuką su visais dokumentais, pingine ir tel. į baseiną. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai, ką vakar iškrėtė manoji trimetė, aišku, tikrai nėra didžiausia šunybė, bet mane sudomino kaip kol kas gal originaliausia.
Išdažė mano dezodorantą lūpdažiu ir paskui sušukavo jį visą išdažytą šepečiu. Dezodorantas ir šepetys atrodo įdomiai lotuliukas.gif
Atsakyti
oi mergaites, nepamirskit nufotografuoti kokios isdaigos, kai uzaugs galesit parodyti doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresnele budama kokiu 2.5 meteliu nutempe mano naujuteli ryskiai raudona nagu laka ir nulakavo mieganciam teciui koju nagus thumbup.gif juokiausi iki asaru. bet buvo grazuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Mano zuika naujutėlaitį rašymo stalą perdažė pieštuku. Visas ruplėtas stalviršis vien grafitu... Liepiau pačiai nusivalyt... Gaila, kad tokio "meno kūrinio" neįamžinau.
Atsakyti