Pirmasis miltus, kruopas, makaronus isvertes viska ant grindu smagiai sau zaide kol pasirasinejau uz reg. siuntini. Apie apipaisytas sienas ir baldus nekalbesiu.
Mazieji dvyniai kompanija

Vienas nusiveda kitas zbitkas krecia, oi gudrus jie

Laukiau sveciu, begu pasipuosti, namai sutvarkyti, blizga

Suskamba tel. begu pasiimti i virtuve ir o siaube patenku i ciuozykla

Uzrakinta spintele pradaryta ir surastas 5 l. mano brangusis aliejus ir visas ispiltas ant grindu. Reikejo pamatyt ta vaizda kaip valiau visas 10 kv. virtuves grindis, o vaikai turskenosi sau linksmai
Sugebejo abu bendromis jedomis uzsiversti spinta ant saves, nezinau kaip, bet smarkiau nenukentejo, nekalbu apie sulauzytus baldus. Karnizus isrove 3 kartus is skirtingu kambarius, nesekingas dantuku valymas ir rezultate suskilusi kriaukle. Jau nekalbu apie sudauzytus indus, puodelius, stiklines, pradangintus abieju zieminius batus, mano buto raktus. Ir man isbegus ziema i laiptine uzdeti sarvo duru grandinele ir nebemoketi jos atidaryti. Jei ne kaimynai matyt ir gaisras butu kiles namie, ir vaikai uzsiverke, ir mama is proto isejus. Kaimynai nupjove ta nelemta grandinele, kuri per zioplama firmos buvo padaryta vaikams pasiekiamoje vietoje.
Jei butu vienas manau tiek skadu nebutu, jie puikiai vienas kita papildo, ir jei tik ka idomiau veikia, vienas is ju uzims mama, kad si neturetu laiko pasidometi ka kitas daro