Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Šios dienos topas - mano mažoji (1m.9mėn) pusė puodelio mano žalios arbatos į gitarą supylė! doh.gif doh.gif doh.gif Žiauru! (ir kaip ji taip spėjo apsisukti greitai - niekaip nesuvokiu blink.gif )
Atsakyti
Maniske kai buvo mazesne daugiau zbitku buvo pridarius, kaip pvz vakare kazkaip is lovytes pasieke krema sikniukui tept ir issitepe visa veida, taip kad tik akys matesi biggrin.gif Ispilti gerimai, ispaisytos sienos ir t.t.
Uztat dbr kai paaugo maziau pridaro bajeriu, bet didesniais mastais. Pries menesi sugebejo sokt uzsikabinus uz uzuolaidu ir nuraut uzuolaidas su visu karnizu doh.gif aciu Dievui pati neuzsigavo, bet vaizdelis smagus buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmasis miltus, kruopas, makaronus isvertes viska ant grindu smagiai sau zaide kol pasirasinejau uz reg. siuntini. Apie apipaisytas sienas ir baldus nekalbesiu.
Mazieji dvyniai kompanija biggrin.gif Vienas nusiveda kitas zbitkas krecia, oi gudrus jie biggrin.gif
Laukiau sveciu, begu pasipuosti, namai sutvarkyti, blizga smile.gif Suskamba tel. begu pasiimti i virtuve ir o siaube patenku i ciuozykla smile.gif Uzrakinta spintele pradaryta ir surastas 5 l. mano brangusis aliejus ir visas ispiltas ant grindu. Reikejo pamatyt ta vaizda kaip valiau visas 10 kv. virtuves grindis, o vaikai turskenosi sau linksmai doh.gif
Sugebejo abu bendromis jedomis uzsiversti spinta ant saves, nezinau kaip, bet smarkiau nenukentejo, nekalbu apie sulauzytus baldus. Karnizus isrove 3 kartus is skirtingu kambarius, nesekingas dantuku valymas ir rezultate suskilusi kriaukle. Jau nekalbu apie sudauzytus indus, puodelius, stiklines, pradangintus abieju zieminius batus, mano buto raktus. Ir man isbegus ziema i laiptine uzdeti sarvo duru grandinele ir nebemoketi jos atidaryti. Jei ne kaimynai matyt ir gaisras butu kiles namie, ir vaikai uzsiverke, ir mama is proto isejus. Kaimynai nupjove ta nelemta grandinele, kuri per zioplama firmos buvo padaryta vaikams pasiekiamoje vietoje.
Jei butu vienas manau tiek skadu nebutu, jie puikiai vienas kita papildo, ir jei tik ka idomiau veikia, vienas is ju uzims mama, kad si neturetu laiko pasidometi ka kitas daro doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o maniškis kai buvo mažesnis sugebėjo, kol miegojom nulipt iš lovos ir suvalgyt visą maišą daugiau nei 500 gr šokoladinių kiaušinių mažučiu... ištepliojo savo veidą...vaizdelis tai buvo..ogo go patalynė, vyro kojas išmurzino šokoladu kai atmerkiau akys tai apstulbau nežinojau ar juoktis ar verkt..
dabar būdamas 2 metu spejas porai minučių nueit į kitą kambarį ateinu ant sienos puse tapetu nėra... nors jie laikėsi puikiai ir kaip taip greitai ir tyliai tai padaryt suspėjo nežinau... tai nieko sutvarkiau aš tą sieną, priklijavau tapetus ir ką ...porai dienų praėjus toj pačioj vietoj padarė tą patį... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Buvau aplankyti krikstasunio(2,5m),sestadieni ryte pabuau,ner jo kambary,visi dar miega.Nulipau i pirma auksta,tylu ramu visur,iejau i svetaine,vidury ambario prikrauta kruvele ir paminkyta,patepliota aplink biggrin.gif o vaikas kampeli tupi su kelnem rankytese,kuriom vale savo "nesvarius darbelius" biggrin.gif dieve kaip juokas sueme,sutarem,kad abu viskas isvalysim ir teveliai nieko nesuzinos
Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2011 03 11, 12:32)
Perėjo su tarka per parketą. Tada dar tik ropoti mokėjo ir vienoj rankoj burokinę tarką nešėsi  unsure.gif

kadangi mano mazyte dabar ropoja ir vis ka nors nesasi,tai isivaizduoju koks vaizdas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
na bet jau prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip maniske tokiu baisybiu nekrete, jai jai 4, tai puikiai supranta, kada ir ka blogai daro, jau kai pasako''mama neziurek'' tai viskas aisku kad kazka slepia!! aisku buvo ir portretu ant sienu ir kilimas bandytas isplauti, ir kakutis paminkytas, visko buvo visko reikia lotuliukas.gif
ai prisiminiau, bande neperseniausiai nagus lakuotis..su juodu piestuku lotuliukas.gif vienos rankos ir vienos kojos naguciai buvo juodi kaip is peciaus lotuliukas.gif sutarem, kad per atostogas nulakuosiu su normaliu laku, vaikisku aisku:)
Atsakyti
Mano mažajam dabar beveik 3 metukai.Prieš metus jis mums tokią šunybę iškrėtė, kad blink.gif .Tėtis susiruošė pakabint vaikų nuotraukas ,tingėdamas eit į garažą atsinešt plaktuko,pasiėmė mėsai mušt skirtą,kadangi vinukai netiko, kitų atsinešt nulipo į apačią ,o mažasis liko vuršuje.Girdžiu, kažkas kala,rikteliu dukrai , sakau kas ten kala,sako nematau,užlipu pažiūrėt-mūsų aukselis sienon tuo stambiais spygliukais galu kad varo, kad varo-sako'' dibu aš" doh.gif
Atsakyti
kai mano mazis 2metis buvo, nuejo i balkona ir prisisiojo i mano geles. ir vien todel, kad tetis ji sode ant augalu sisioti primokino blink.gif
arba rado syki mano blakstienu tusa, kazkaip atsisuko, ateina kaip panda atrodydamas. as klausiu:" ka jau padarei?", o jis nekaltas toks atsako : "visiskai nieko" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 12, 21:51)
Maniske kai buvo mazesne daugiau zbitku buvo pridarius, kaip pvz vakare kazkaip is lovytes pasieke krema sikniukui tept ir issitepe visa veida, taip kad tik akys matesi biggrin.gif Ispilti gerimai, ispaisytos sienos ir t.t.
Uztat dbr kai paaugo maziau pridaro bajeriu, bet didesniais mastais. Pries menesi sugebejo sokt uzsikabinus uz uzuolaidu ir nuraut uzuolaidas su visu karnizu doh.gif aciu Dievui pati neuzsigavo, bet vaizdelis smagus buvo rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip katinelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2011 09 12, 13:48)
Na bandysiu prisiminti is eiles sunaus"iskadas".Pirma buvo man atrodo tada kai jo pirma gimtadieni sventem,sedejom visi prie stalo,sveciu buvo.O jis pareina su mano trauzu kruva is komodos isemes blush2.gif Po to yra komoda i sipulius sudauzes.Kaip gali toks mazas??Ogi 3 stalcius atidare prigrustus visokio"gerio",ta ir apvirto,gerai kad ne ant sunaus,yra sekcijai stikla ismuses,miltus visus 2kg virtuvej isberes ir zaide kai smelio dezej pakol as galva ploviausi.Yra balkone uzrakines,juokesi juokesi,pakol nebejuokinga tapo jam ir pasileido dudos,kada is viso buvo nebeymanoma paaiskinti ka jam daryti...Telefona mano, Kaledu senio dovana,nuskandino,tepasidziaugiau ja 2men verysad.gif.Ai dar masinos uzrakta sugadino.Na uzteks gal ir tiek,nes kiek seneliams yra pridares.... doh.gif

skaitydama prisiminiau filma "sunkus vaikas"
blink.gif
Atsakyti
Mano maziuliui dar tik 6men, tai didziausia jo sunybe buvo anytos apsisiojimas rolleyes.gif

O kai as buvau maza ir pagaliau suzinojau, kaip naudoti tualetini popieriu pagal paskirti, emiau tai daryti itin entuziastingai: t.y. pasisiojusi susivyniodavau kamuoli is ko gero puses rulono tualetinio popieriaus, juo nusivalydavau, tada mesdavau i klozeta ir nuleisdavau vandeni doh.gif Aisku, netrukus mama pastebejo, kad tualetinis popierius labai greitai baigiasi. O karta nestipriai nuleidau vandeni, tai mama netrukus pamate, kur jis dingsta. Tik ji is pradziu pamane, kad mociute, t.y. jos anyta taip tycia daro, nes ta moterele velniu priedusi, jei butu tema apie suaugusiuju sunybes, tai papasakociau rolleyes.gif Norejo jau eiti su ja aiskintis, bet laimei manes paklause is pradziu. Iskart prisipazinau ir isklausiau paskaita apie tai, kaip toks kiekis popieriaus gali uzkimsti klozeta.

O mano drauge budama gal 10 metu rado spintoje prezervatyvu pakuote ir paliko ant jos tevams rasteli: "As zinau, ka jus darote." doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti