Įkraunama...
Įkraunama...

Didžiausia šunybė, kurią iškrėtė vaikai

Maniskis telefona imete mamytes i toleta ir vandeni nuleido . Nauja biggrin.gif
Atsakyti
Perėjo su tarka per parketą. Tada dar tik ropoti mokėjo ir vienoj rankoj burokinę tarką nešėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2011 03 11, 12:32)
Perėjo su tarka per parketą. Tada dar tik ropoti mokėjo ir vienoj rankoj burokinę tarką nešėsi  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2011 03 11, 11:32)
Perėjo su tarka per parketą. Tada dar tik ropoti mokėjo ir vienoj rankoj burokinę tarką nešėsi  unsure.gif

Juokas per ašaras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2011 01 23, 00:17)
as visas tokias terliones nuo odiniu baldu, ar pripaisymus ant grindu su flomasteriu ir tusinuku  doh.gif nepatikesite bet lengviausiai nuvalau su Pampers dregnomis servetelemis skirtomis leliui uzpakaliui valyti blink.gif pabandykite ir nenusivilsite lotuliukas.gif ir visas kraujo, vyno demes puikiai isvalo, pati tuo netikejau kol drauge neparode.. doh.gif

Kad ir ne i tema blush2.gif Bet dekui uz patarima, as irgi isvaliau odinius baldus su siom servetelem 4u.gif
Atsakyti
Aš tai prisimenu šunybę, kuria iškrėčiau pati, būdama kokių 4-5 metų, mama mane paliko piešiančia, o aš kad nereikėtų pačiai piešti išsikirpau gėlyčių iš užuolaidų, priklijavau ir nuspalvinau, diržo kiek pamenu negavau, nors tada buvo deficito laikai smile.gif
Atsakyti
Nors cia buvo del mano kaltes,mergaite jau vaiksciojo ysikibus o as snustelejau pre televizoriaus nez kiek as ten numigau bet speju netrumpai blush2.gif prabudus radau ja sandeliuky,issitraukus juros puta ir visur pritrupinus buvo,nezinojau uz ko griebt tvarkytis doh.gif bet cia buvo didziausia jos sunybe doh.gif
Atsakyti
O mane, mano vaikiukas kai buvo kokiu 2 metuku uzdare balkone + su chalatu + ziema + ant virykles du verdantys puodai + uzrakintos sarvo durys is vidaus ir persuktas raktas doh.gif ... nu kooool as ji prikalbinau rankena atlenkt doh.gif ... galvojau blogai baigsis... bet praslydau sekmingai... bet nuo to atvejo su mobiliuoju nesiskiriu NIEKADA biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tai paskutiniu metu dukra (2,5 m) pastoviai šunybių prikrečia. Viena iš paskutinių- paišymas su ryškiai žaliu pieštuku ant naujai išklijuotų tapetų (aišku- šviesių) doh.gif
Atsakyti
Fainuoliai tie vaikai thumbup.gif lotuliukas.gif

Maniškis tai be šunybių negali doh.gif

Įdėjo mano telefoną į mikrobangę ir įjungė ją doh.gif

Kažką įmetė į tuoletą ir nuleido, išgirdau, atbėgu, sakau: ką įmetei? O jis atidaro dangtį ir sako: žiūrėk, nieko nebėra. Sakau: gerai, nebėra, o ką įmetei? Šypsosi jis ir sako: nu nebėra. Ką įmetė nežinau, tik biški užsikimšę po to buvo doh.gif

Ant naujų tapetų pasiėmęs kreidutę piešė drambliui ūsus. Gerai kad garsei komentavo, ką daro, iš kito kambario išgirdau, tai atėmiau kreidutę laiku, kol dar tik vienas dramblys buvo pagražintas ūsais doh.gif

Čia tik maža dalis šunybių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sukarpė mano trauzus, pridergė vidury kilimo. biggrin.gif
Atsakyti
Na bandysiu prisiminti is eiles sunaus"iskadas".Pirma buvo man atrodo tada kai jo pirma gimtadieni sventem,sedejom visi prie stalo,sveciu buvo.O jis pareina su mano trauzu kruva is komodos isemes blush2.gif Po to yra komoda i sipulius sudauzes.Kaip gali toks mazas??Ogi 3 stalcius atidare prigrustus visokio"gerio",ta ir apvirto,gerai kad ne ant sunaus,yra sekcijai stikla ismuses,miltus visus 2kg virtuvej isberes ir zaide kai smelio dezej pakol as galva ploviausi.Yra balkone uzrakines,juokesi juokesi,pakol nebejuokinga tapo jam ir pasileido dudos,kada is viso buvo nebeymanoma paaiskinti ka jam daryti...Telefona mano, Kaledu senio dovana,nuskandino,tepasidziaugiau ja 2men verysad.gif.Ai dar masinos uzrakta sugadino.Na uzteks gal ir tiek,nes kiek seneliams yra pridares.... doh.gif
Atsakyti