Mano mazasis tai profas ardymo - klaviatura, tusinukas, mobilus telefonas - viska isdrasko gabalais. Kol kas didziausia sunybe - vonioj sudauzyta stikline. Baisiausia, kad MB nepamate, kada tai ivyko, o as grizus is parduotuviu nutariau issimaudyt, beplepedama ikeliau koja i vonia ir stikliukia susmigo man graziai i pada
O dar buvo kompe tiek primaiges visko, kad kompiuteristas vos prikele is mirusiuju - nebebuvo nieko - nei dokumentu, nei foto, nei programu
O as tai irgi buvau gerai velniu prisveitus vaikystej - is mamos per blata gautu kazkokiu blatnu paklodziu susikirpau naktinius marskinius, is pirmo karto nepavyko - nieko, smulkmena, imam kita paklode ir bandom vel
Po naujai padaryto remonto bute, ant naujo mamos parketo labai smagu buvo is balkono prinest sniego, daaaaaaaug sniego ir apsimaut paciuzas, buvom su sese tik po ligos abidvi, tai i kiema eit negalejom, tai pasidarem ledo arena namie
Arba prisikvieti i svecius puse kiemo ir visi sokinejam ant tevu miegamojo lovos
Dar labai smagu budavo eit i svecius pas kaimynu berniukus metais vyresnius ir jiems padedant per ju balkona metyt kiausinius ant zmoniu, arba pilt is kibiro vandeni ant kokios tetos
Dabar kai pagalvoju, tai tikiuosi, kad mano vaikai nebus tokie isdyke.
Parašas neatitinka forumo taisyklių II.12 p.