Akmenėlių juosta sienoje
Atnaujintas veidrodis
Apvalus stalas tokio ir aš neatsisakyčiau
Eskizas
Ir darbo etapai:
Na va kiek grožių. Dar beliko į darbų eilę mozaiką užrašyt
QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 23:56)
Akmenėlių juosta sienoje
Atnaujintas veidrodis
Atnaujintas veidrodis
Nu jau man šitie tai jėga, aš darau panašiai balkono sieną kaip pirmam paveikslėly, tik visą ir bndysiu per visdurį įterp veidrodį.
Man asmeniškai iš akmenukų mozaika mielesnė nei iš plytelių
QUOTE(furyy @ 2007 05 03, 09:15)
Nu jau man šitie tai jėga, aš darau panašiai balkono sieną kaip pirmam paveikslėly, tik visą ir bndysiu per visdurį įterp veidrodį.
Kur gaut tiek akmenuku , o plyteles nuvaziavai - nusipirkai ir dauzai, dauzai, dauzai
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 03, 08:38)
Kur gaut tiek akmenuku , o plyteles nuvaziavai - nusipirkai ir dauzai, dauzai, dauzai
Važiuoti prie jūros ir prisirinkti
Kitas variantas gal kokiuose akmens skaldos karjeruose, bet jie bus kitokie nei prie jūros rinkti.
Na prie jūros nuvažiuot dėl akmenukų man toloka apie 350 km. Vis vaikai praeina tokiais keliukais skalda išpiltais, tai parenka apvalesnių, kartais pati kur eidama dairausi...dariau nemažus tarpus tarp akmenų, tai ne tiek daug ir reikia, nors ir nemažai
Aišku su akmenukais iš pajūrio būtų daug gražiau bet ką darysi
Papildyta:
Aišku būtų gražiau ir kriauklių įterp tarp akmenų, bet vis eurinėj nenusipirkdavau, o siena įpusėjus, nebent aplink veidrodį o dar kaip veidrodį reiks pritvirtint prie sienos, nes mano drelė be kalimo, kaip išgręžt skyles? Vyras išvykęs. Nebent patį grąžtelį kalt, kažkada esu taip dariusi, ale kiek darbo
Aišku su akmenukais iš pajūrio būtų daug gražiau bet ką darysi
Papildyta:
Aišku būtų gražiau ir kriauklių įterp tarp akmenų, bet vis eurinėj nenusipirkdavau, o siena įpusėjus, nebent aplink veidrodį o dar kaip veidrodį reiks pritvirtint prie sienos, nes mano drelė be kalimo, kaip išgręžt skyles? Vyras išvykęs. Nebent patį grąžtelį kalt, kažkada esu taip dariusi, ale kiek darbo
O kaip ežero akmenukai?
Reiks savaitgalį pažiurėt ežere gal galima prisirankiot?
Reiks savaitgalį pažiurėt ežere gal galima prisirankiot?
QUOTE(ErikaI @ 2007 05 03, 10:13)
Kodėl gi ne, svarbiausia kad jie plokšti būtų, iš patirties sakau, su tokiais net smagu dirbt
Galvoju turi būti imanoma akmenukus gražiai nuskelti per pusę
man irgi laaabai patinka akmenukai... Sakau, gal man idet i mano mozaika is akmens mases plyteliu ir akmenukus Noretusi, bet jauciu nelabai vikusiai gausis. Mozaika marga, yra oranziniu, melynu ,bordo, juodu plyteliu ir visokiu atspalviu baltu, sviesiu Gal pabandyt
QUOTE(irmulia @ 2007 05 03, 10:23)
Galvoju turi būti imanoma akmenukus gražiai nuskelti per pusę
Technologija tikrai yra, juk kažkaip daro "mozaikas" iš akmenų ant pamatų. Man taip gražu
Jie kažkaip skaldo akmenis į tokias plokšteles ir jas klijuoja prie sienos. Reikai ieškot tokių meistriukų ir traukt kankinimų būdu traukt informaciją