Irmulia
Ju-Ju, kai padarysi, mestek čia nuotraukytę
Labuka man ir ta lempa patiko superine, panasia nusiziurejau westos (jei neklystu) namuose (is temos "buto fotoalbumai) lempa su burbuliukais tik as tokiu stikliuku nerandu teks kitam kartui atideti. Ju-Ju paskui papasakok kaip sekesi, kokius klijus naudojai ir butinai nuotraukytes
Jyske stikliniai burbuliukai po 2,99 lt (yra permatomi, raudoni, rusvi) taip pat mačiau gan neblogą lempą, tokią pusapvalią, kaina nedidelė apie 40 lt manau ji tiktų kaip stikliukų apklijavimui.
Pamozaikinta
QUOTE(irmulia @ 2007 05 01, 14:54)
Parodziau vyrui, si mano ideja jam nepatiko
Na bet turiu viena lempa tokio tipo rusy kabo, visvien manau pabandysiu Tik nezinia kada Uzsikasus darbais Tik renku idejas... Ir juk dar darau savo grandiozini mozaikavimo projekta (dabar biski pristojo darbai )
Bet jauciu, nusipirksiu visko ko reikia (bent burbuliuku prisipirksiu)- pasidesiu ir lauksiu kokiu lietingu dieneliu, kad galeciau ramia sazine sedeti namuose
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 02, 08:58)
Parodziau vyrui, si mano ideja jam nepatiko
Na bet turiu viena lempa tokio tipo rusy kabo, visvien manau pabandysiu Tik nezinia kada Uzsikasus darbais Tik renku idejas... Ir juk dar darau savo grandiozini mozaikavimo projekta (dabar biski pristojo darbai )
Bet jauciu, nusipirksiu visko ko reikia (bent burbuliuku prisipirksiu)- pasidesiu ir lauksiu kokiu lietingu dieneliu, kad galeciau ramia sazine sedeti namuose
Kai padarysi, patiks
QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 10:54)
Kai padarysi, patiks
Tikekimes, kad padarysiu , o tada tikekimes kad patiks
Nes jam visi mano pasiulymai is pradziu , o poto "oho, kaip grazu"
su vyrais visada taip maniškis panašiai reaguoja
Jyske yra kažkokia panaši į šią lempą
ir jei priklijavus stikliukus
Papildyta:
Grįžtant prie natūralumo...
Papildyta:
O čia dėžutės dekoruotos stikliniais akmenėliais