Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

Irmulia aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ju-Ju, kai padarysi, mestek čia nuotraukytę mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 gegužės 2007 - 14:02
Labuka 4u.gif man ir ta lempa patiko thumbup.gif superine, panasia nusiziurejau westos (jei neklystu) namuose (is temos "buto fotoalbumai) lempa su burbuliukais tik as tokiu stikliuku nerandu cry.gif teks kitam kartui atideti. Ju-Ju paskui papasakok kaip sekesi, kokius klijus naudojai ir butinai nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Jyske stikliniai burbuliukai po 2,99 lt (yra permatomi, raudoni, rusvi) taip pat mačiau gan neblogą lempą, tokią pusapvalią, kaina nedidelė apie 40 lt manau ji tiktų kaip stikliukų apklijavimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamozaikinta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 01, 14:54)
Ju-Ju, kai padarysi, mestek čia nuotraukytę  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

unsure.gif Parodziau vyrui, si mano ideja jam nepatiko schmoll.gif doh.gif
Na bet turiu viena lempa tokio tipo rusy kabo, visvien manau pabandysiu mirksiukas.gif Tik nezinia kada doh.gif Uzsikasus darbais verysad.gif Tik renku idejas... Ir juk dar darau savo grandiozini mozaikavimo projekta ax.gif (dabar biski pristojo darbai blush2.gif )
Bet jauciu, nusipirksiu visko ko reikia (bent burbuliuku prisipirksiu)- pasidesiu ir lauksiu kokiu lietingu dieneliu, kad galeciau ramia sazine sedeti namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 02, 08:58)
unsure.gif Parodziau vyrui, si mano ideja jam nepatiko  schmoll.gif  doh.gif
Na bet turiu viena lempa tokio tipo rusy kabo, visvien manau pabandysiu  mirksiukas.gif Tik nezinia kada  doh.gif Uzsikasus darbais  verysad.gif Tik renku idejas... Ir juk dar darau savo grandiozini mozaikavimo projekta  ax.gif (dabar biski pristojo darbai  blush2.gif )
Bet jauciu, nusipirksiu visko ko reikia (bent burbuliuku prisipirksiu)- pasidesiu ir lauksiu kokiu lietingu dieneliu, kad galeciau ramia sazine sedeti namuose  4u.gif

Kai padarysi, patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 10:54)
Kai padarysi, patiks  mirksiukas.gif

Tikekimes, kad padarysiu hihihi.gif, o tada tikekimes kad patiks ax.gif
Nes jam visi mano pasiulymai is pradziu schmoll.gif , o poto "oho, kaip grazu" bigsmile.gif
ax.gif
Atsakyti
su vyrais visada taip lotuliukas.gif maniškis panašiai reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gegužės 2007 - 10:39
Jyske yra kažkokia panaši į šią lempą
user posted image
ir jei priklijavus stikliukus wub.gif
user posted image

Papildyta:

Grįžtant prie natūralumo...
user posted image