Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(irmulia @ 2007 04 29, 19:42)
Yra balti klijai plytelėms, čia viena išetis, ar kokie dažai nudažytų pilkus klijus tai  g.gif , tiesiog pabandyk sumaišyti mažą kiekį klijų su pigmentu ir pažiūrėk kas gaunasi  mirksiukas.gif

kokius klijus naudoji?

Kad balti klijai plytelėm yra tai žinau...ale nesinori pirkt, nes turiu apie 20 kg likusių pilkų. o kokį pigmenta galima naudot? jei įpilčiau akrilinių baltų dažų g.gif
O gal paprasčiau ištept pilkais o po to nudažyt tarpelius akriliniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 30, 08:00)
Kad balti klijai plytelėm yra tai žinau...ale nesinori pirkt, nes turiu apie 20 kg likusių pilkų. o kokį pigmenta galima naudot? jei įpilčiau akrilinių baltų dažų g.gif
O gal paprasčiau ištept pilkais o po to nudažyt tarpelius akriliniais g.gif

manau, galima ir tai pabandyti, tik darbo bus nemažai (gali išsitepti patys akmenukai)

Universalieji pigmentai (pvz. tinka glaistų dažymui ir kt.)
Atsakyti
kaip tapyba
user posted image

Atsakyti
Labuka, mergaites 4u.gif
Pabaigiau savo lempa blush2.gif tiesa, irgi nera idealiai nuglaistuota (nuotraukose matysit), bet, ai, nebeglaistuosiu trecia karta blush2.gif
Buvau nufotografavus, kaip atrode pries klijuojant stikliukais, bet neberandu kur as tas nuotraukas uzseivinau,o gal istryniau netycia blush2.gif jei rasiu- papildysiu zalia lempa
Atsakyti
Sveikos mergaites. Na ir grozybes jus cia kuriate, jau kelintas kartas akiu neatitraukiu. Noriu ir as ismokti ir iskarto prisipazistu, kad turiu dar viena slapta nora - pasikviesti irmulia i savo moteru kluba Vilniuja Seskineje, kad pamokytu mus kelias moteriskes siu grozybiu. Yra vieta ir galimybes kartu dirbti. gali susirinkti nemazai zmoniu. Ka manot? Irmulia jei nesunku atsakyk i mano pasiulyma. Aciu.
Papildyta:
Norejau dar paklausti, ar suskaldytu plyteliu krastelius jus apslifuojate, ar taip ir paliekate. Vyras sako, kad reiktu apslifuoti, o man atrodo, kad cia butu juodas darbas.
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 30, 15:35)
Labuka, mergaites  4u.gif
Pabaigiau savo lempa  blush2.gif  tiesa, irgi nera idealiai nuglaistuota (nuotraukose matysit), bet, ai, nebeglaistuosiu trecia karta  blush2.gif 
Buvau nufotografavus, kaip atrode pries klijuojant stikliukais, bet neberandu kur as tas nuotraukas uzseivinau,o gal istryniau netycia  blush2.gif jei rasiu- papildysiu zalia lempa

Nu pasaka, nėra ką ir pridurti šaunu bigsmile.gif thumbup.gif

o kas čia? lempos korpusos dalis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 balandžio 2007 - 17:00
Taip, irmulia, cia is arti fotkinau kol dar nenuglaistuota buvo. Tik neapverciau nuotraukos,todel taip keistai atrodo blush2.gif
Man labai grazu kol nenuglaistuota buna, o kai nusiglaistuoja nebe taip. Tai galvoju, gal daugiau kliju tepti,kad tarpeliai irgi uzsipyldytu ir nereikes glaistuoti g.gif
Sekanti karta darysiu su laumzirgiais ( ta kur tu, irmulia, buvai idejus nuotraukyte) ant padeklo. Tik dar padeklo neturiu ir neradau tokiu melsvai baltu stikliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 30, 17:03)
Taip, irmulia, cia is arti fotkinau kol dar nenuglaistuota buvo. Tik neapverciau nuotraukos,todel taip keistai atrodo  blush2.gif
Man labai grazu kol nenuglaistuota buna, o kai nusiglaistuoja nebe taip. Tai galvoju, gal daugiau kliju tepti,kad tarpeliai irgi uzsipyldytu ir nereikes glaistuoti g.gif

kodėl gi ne, tai būtų tas paprastas mozaikos metodas, kai į klijus (rišamąją medžiagą) įspaudžiamos dalelės. O bandei daleles arčiau viena kitos klijuoti? tada liktų labai siauri tarpeliai mirksiukas.gif

QUOTE(zuzula @ 2007 04 30, 17:03)
Sekanti karta darysiu su laumzirgiais ( ta kur tu, irmulia, buvai idejus nuotraukyte) ant padeklo. Tik dar padeklo neturiu ir neradau tokiu melsvai baltu stikliuku  ax.gif

sėkmės greitai surandant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moske4 @ 2007 04 30, 15:47)
Norejau dar paklausti, ar suskaldytu plyteliu krastelius jus apslifuojate, ar taip ir paliekate. Vyras sako, kad reiktu apslifuoti, o man atrodo, kad cia butu juodas darbas.

Jei dalelės bus klijuojamos ant paviršiaus, o ne ant kraštų užbaigimui, tada nebūtina šlifuoti.

Jei dalelių krašteliai iš ties yra labai aštrūs ir
1) jos bus naudojamos kraštinių apipavidalinimui (t.y. bus apklijuojami kokio rėmo kraštai kaip pvz.)
2) norisi, visas daleles padaryti daugiau ar mažiau taisyklingos formos

tada užtektų paimti štai tokią dildę (gali būti smabesnio ar smulkesio rupumo)
user posted image

arba tokią ir brūžinti iki krašteliai susilygina

user posted image

Atsakyti
O čia padaryta APRAŠYMAS
user posted image

panaudojant paprasčiausius tokius ar panašius stiklinius rėmelius, mozaiką klijuojant tiesiai ant stiklo biggrin.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
O čia panaudojus
user posted imageuser posted image
paprastą stiklinį indą, glaistą ir stiklines šukes, gaunasi kaip vaza ar žvakidė biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Stiklo mozaika
APRAŠYMAS

Panaudojus stiklinius indus
user posted image(pvz. kad stiklines ar pan.) galima gauti

štai tokį rezultatą
user posted image
Atsakyti