Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(zuzula @ 2007 04 27, 14:04)
Labuka  4u.gif  pabaigiau savo veidrodi  blush2.gif  veidrodis
Mozaikinu lempa  blush2.gif  kadanors pabaigsiu  blush2.gif

gražiai gavosi zuzula, gal galėtum daugiau jo foto įkelti? pvz. iš visų pusių 4u.gif
Atsakyti
nu zuzula super vaizdelis, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif blush2.gif idejau daugiau nuotrauku,kaip irmulia prase blush2.gif
Atsakyti
zuzula, aš apakus blink.gif SUPER, labai gražus veidrodis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 27, 19:56)
Aciukas  4u.gif  blush2.gif  idejau daugiau nuotrauku,kaip irmulia prase  blush2.gif

Ačiuks zuzula, jei leisi blush2.gif , įdedu čia tavo stebuklo nuotraukytes,
užbaigimas labai thumbup.gif gavosi, jokių nereikalingų tarpelių nesimato, padirbėjai kaip reikiant thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz pagyrimus 4u.gif blush2.gif
Nors veidrodis neblogai gavosi- jis neidealus. Glaistas ant karasteliu nelabai graziai padengtas, kaikurie gabaliukai nelygiai priklijuoti, tai kampeliai atsikise ir subraiziau su svitriniu,kai nuo krastu glaista slifavau blush2.gif Ir gal kiek nuobodokas- nespalvotas. Pirmas blynas...
Sekanti kai darysiu-kitaip darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 27, 15:04)
Labuka  4u.gif  pabaigiau savo veidrodi  blush2.gif  veidrodis
Mozaikinu lempa  blush2.gif  kadanors pabaigsiu  blush2.gif

thumbup.gif Fantastika wub.gif Laaaabai grazu 4u.gif Saunuoliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir as jau pradejau galvoti, koki veidroduka i lauka padaryti g.gif Bet kad pradetu darbu kruva blush2.gif Bet man taip net geriau, vienas pabosta - darau kita, ir t.t ax.gif
Atsakyti

Wow!... bigsmile.gif Jeigu galiu pareiksti savo subjektyvia nuomone - man jis idealus! thumbup.gif

Beje, perfekcijos-tobulumo ieskojimas labai budingas lietuvaiciams, kas is esmes nera blogai, bet nereikia taip nuvertinti saves, sakant, kad kazko truksta jusu darbams, juk nieko nera tobulo... mirksiukas.gif Kaip bebutu, mozaika yra viena is sudetingesniu meno saku, kai ziurimos ne detales, o visuma, todel smulkmenas zino tik pats kurejas, o ziurovas vertina bendra vaizda... Vnz, respect visoms sio skyrelio mozaikistems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutele: 28 balandžio 2007 - 19:16
zuzula, nuostabus darbelis. thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau jūsų visažinių biggrin.gif paklausti. Pradėjau balkone sieną su akmenukais dėti. Ale mano klijai pilki, o aš noriu, kad tarpai būtų balti, bandžiau įtuos tarpus ant viršaus špakliaus dėti. Bet tai užima labai daug laiko ir darbo. Kadangi dar padariau tik nedidelį plotelį gal galvoju paklausiu, gal įmanoma ko nors įpilt į tuos plytelėm klijuot dažus, kad jie biskį šviesesni būtų g.gif
Atsakyti
Yra balti klijai plytelėms, čia viena išetis, ar kokie dažai nudažytų pilkus klijus tai g.gif , tiesiog pabandyk sumaišyti mažą kiekį klijų su pigmentu ir pažiūrėk kas gaunasi mirksiukas.gif

kokius klijus naudoji?
Atsakyti
man šis veidrodis labai wub.gif
user posted image

Papildyta:

user posted image
Atsakyti