Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(atsringa @ 2008 01 22, 20:22)
..ir ko aš šitą temą įlindau  biggrin.gif  jau ir mozaikinti užsimaniau..
Jau tėčiui užsakymą daviau (jis dažytojas tai visokių gėrybių turi), kad man reikia spalvotų plytelių, plytelių klijų ir glaisto, tik dar neturiu galvoj jokio objekto kurį galėčiau numozaikinti, tikriausiai taikysiuos į kokį vazoną. Kažin galima mozaikinti ant plasmasinio vazono?

Manau nelabai,nes jis vibruoja,lankstosi ta prasme ir gali pliteles atsokinet. schmoll.gif Turi buti stabilus daiktas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 01 23, 09:46)
Manau nelabai,nes jis vibruoja,lankstosi ta prasme ir gali pliteles atsokinet. schmoll.gif Turi buti stabilus daiktas. unsure.gif

Logiska, nepagalvojau, juk atsokt viskas gali. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės biggrin.gif Bandysiu ir aš ką nors kurti, nes rankos jau niežti rolleyes.gif

1. Norėjau pasiteiraut ar reikia nušvitrint švitriniu popierium veidrodžio medinius nedažytus ir nelakuotus rėmus, jei noriu ant jo prilipdyti stiklinius akmenėlius ir po to tarpelius užpildyti glaistu?
2. Ar galima akmenėlius lipdyti karštais klijais (tais iš "pistoleto"), ar laikys, jei ne, tai kokiais klijais reiktų?
3. Ar yra kokie minimalūs reikalaujami tarpeliai tarp akmenėlių, ar galiu vieną prie kito klijuot?

Ačiū iš anksto už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2008 02 04, 13:08)
Sveikos, mergaitės biggrin.gif Bandysiu ir aš ką nors kurti, nes rankos jau niežti rolleyes.gif

1. Norėjau pasiteiraut ar reikia nušvitrint švitriniu popierium veidrodžio medinius nedažytus ir nelakuotus rėmus, jei noriu ant jo prilipdyti stiklinius akmenėlius ir po to tarpelius užpildyti glaistu?
2. Ar galima akmenėlius lipdyti karštais klijais (tais iš "pistoleto"), ar laikys, jei ne, tai kokiais klijais reiktų?
3. Ar yra kokie minimalūs reikalaujami tarpeliai tarp akmenėlių, ar galiu vieną prie kito klijuot?

Ačiū iš anksto už info 4u.gif

Labutis
1. nusvitrinti nereikia.

2.Manau karstais klijais -geras sprendimas.As tai klijavau lipalu.Man laiko.

3.KLijuok viena prie kito ir kai uzglaistysi gausis tarpeliu iliuzija.
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 04, 13:58)
Labutis
1.          nusvitrinti nereikia.

2.Manau karstais klijais -geras sprendimas.As tai klijavau lipalu.Man laiko.

3.KLijuok viena prie kito ir kai uzglaistysi gausis tarpeliu iliuzija.

Dėkui, jau viską turiu, ryt pradėsiu bigsmile.gif

Atsakyti
Lauksim lauksim foto biggrin.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2008 02 04, 14:08)

as klijavau montavimui skirtais klijais
Atsakyti
Temai atgaivinti user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O cia tai darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypac pirmasis idealus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
kazkada cia zadejau restauruot sena spintele, bet tik dabar prisiruosiau ikelt nuotraukas biggrin.gif Jusu teismui:)
Pries tai
user posted image
user posted image
darbo eigoj
user posted image
rezultatas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 02 12, 11:24)
Sveikos,
kazkada cia zadejau restauruot sena spintele, bet tik dabar prisiruosiau ikelt nuotraukas  biggrin.gif  Jusu teismui:)

rezultatas
user posted image

super thumbup.gif
Atsakyti
Gapo, ar čia tavo darbai, ar iš interneto? bet kokiu atveju labai gražūs thumbup.gif

Joho, tikrai prikėlei spintelę naujam gyvenimui- šauniai padirbėta thumbup.gif

O aš turiu prisilaužius plytelių, tik vis neprisiruošiu, neapsisprendžiu ką mozaikinti, kokį įdomesnį raštą pasirinkti, man vis atrodo, kad trūksta fainesnių spalvų ir formų mozaikos gabaliukų (noriu ir trikampių taisyklingų, ir skrituliukų- tik nežinau kaip juos išgauti)- nors prisilaužius visokių tų plytelių. Bus perkrauta, su mano spalvų ir margumo poreikiu, bet šiuo metu vis tiek noriu perkrauto lotuliukas.gif Ir diiiidelio - tikro kičo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žaismingo tokio. Norėčiau numozaikinti palmės vazoną kur laiptinėje stovės, tai toks ryškumas ten prie baltų sienų ir nykaus interjero kaip tik- bet pirma reikia nusipirkti tą milžinišką vazoną, nes palmė dabar dar nedidelė, bet kai užaugs, bus baisiai didelė, ir tada vis tiek reiks perkelti į gigantišką molinį vazoną, be to bus sunku persodinti- tai reikia pirkti tą dičkį dabar, ir persodinti, kad paskui nereiktų kvaršinti galvos, ypač jei norėsiu mozaikinti- nes jei mažesnį, tai kur paskui dėti reiks jį, kai palmė paaugs...-vėl keisti kitu, o darbo gaila bus, nes į tą mažesnį palmės vazoną nelabai turiu ką sodinti... O va tas gigantas, kokio reikia, kainuoja siaubingai daug- jei molinis g.gif (apie šimtą litų). Gal kas žino iš kur gauti pigesnių milžiniškų vazonų ar kokių indų palmei, kuriuos galima apmozaikinti ? Gal kokių alternatyvų nebrangių kas žino?

Plastikinį- sakote netinka mozaikinti, nes nušokinės plytelės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 12 vasario 2008 - 12:17