Sveikos, mozaikos mylėtojos
Rodausi ir aš pagaliau su savo mozaikintu vazonu. Tai nebe pirmas darbas, nes pirmieji jau seniai iškeliavo į kitus namus.
Prašom kritikos. Irmulia ? Tu visada turi, ką pasakyti.
QUOTE(GAPO @ 2007 11 24, 12:37)
Rodausi ir aš pagaliau su savo mozaikintu vazonu. Tai nebe pirmas darbas, nes pirmieji jau seniai iškeliavo į kitus namus.
kokia cia gali buti kritika man jis grazus
Ačiū ačiū. Mačiau ir tavo indelius, isdykele, man patiko nuo garnier . Lauksim stalo . Aš dar vis nedrįstu pradėti didesnio darbo.
QUOTE(GAPO @ 2007 11 24, 13:37)
GAPO sveika pasirodžiusi su nauju darbeliu Spalvų derinys smagus, vazonas tikrai nėra blankus, kas yra pagirtina Sakyčiau, rudeniškas darbelis
(blankių spalvų derinio reiktų vengti mozaikoje, nes tokiu atveju nesimato įdėto triūso)
vazoncikas smagu kad mozaikininkes pasirodot savo darbelius
sekmes visom kuryboje ir laukiam sekanciu darbeliu pasirodymu
sekmes visom kuryboje ir laukiam sekanciu darbeliu pasirodymu
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 24, 18:26)
labai liudna man si vakara;\dziusta klijai:negaliu nieko veikt
QUOTE(GAPO @ 2007 11 24, 12:37)
grazus ... ir mano vazonas gamybos procese , beliko tik glaistu padengti tarpus ir nulakuoti
diora tikiuosi pasirodysi kai pribaigsi vazova, laukiam
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 27, 09:39)
diora tikiuosi pasirodysi kai pribaigsi vazova, laukiam
aga Butinai , kaip gi be jusu
Diora, o kam lakuoji? Nuo dulkių? Kokiu laku?
Aš nelakavau, tik naudoju glaistą atsparų vandeniui (vonioje tinkantį), kad reikalui esant, galima būtų pavalyt.
Aš nelakavau, tik naudoju glaistą atsparų vandeniui (vonioje tinkantį), kad reikalui esant, galima būtų pavalyt.
niu pagaliau prisiruosiau ideti nuotraukyte buteliuko apmozaikinto tik labai nesijuokit, pirmas bandymas
http://public.fotki....i/dscn1458.html
http://public.fotki....i/dscn1458.html