OHO koks įdomus labai gražus ir dar jei kvepia...
Pakeliautoja SUPER !!!
Labai įdomu ir gražu
Labai įdomu ir gražu
bugyte IF aciu labai uz ivertinima labai malonu kai pagiria ilgai krapstineta darba
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 14:43)
Paveikslas kvepaintis kava
sanaudos 700g kavos pupeliu; 2kg baltu pupu, buteliukas kliju; medine lenta
laiko uzeme daug kol kiekviena pupele priklijuoji , bet malonus ypac nosytei
Šauniai gavosi kokius klijus naudojai? lipalą? (man jis nepamainomas visur )
[quote=Pakeliautoja,2007 11 09, 00:43]
Čia tai super ,kiek kantrybės ir kruopštumo šaunuolė
QUOTE(irmulia @ 2007 11 08, 17:35)
klijavau labai panasiais klijais kaip lipalas as taip pat dazniausiai ji naudoju
QUOTE(QWERTI @ 2007 11 08, 20:16)
Aha kruopstumo tai reikejo nemazai, klijavau vos ne savaite (tik vakarais kai mazaja uzmigdau) is praziu tai letai darbas ejosi, o po to vienas malonumas
tik dabar nzn kur desiu ar papuosiu savo namus ar padovanosiu kamnors
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 13:43)
niu ir kruopstumo reikejo sudelioti viska Super Kvepiantis paveikslas
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 13:43)
Iš kur tiek kantrybės randasi , kruopštumo. Ant kokios lentos klijavai? Paprastos medinės? Čia lyg ir be glaisto. Ar dėsi dar? Bet paskui turbūt nuvalyt sunku.
Pagalvojau dabar, kad aš nebūčiau ėmusis toookio darbo, tai ir komentuoti sunku.
Dar pamiršau paklausti, ar nelakuosi? Taip galima būtų ir virtuvėje pakabinti. Lengva būtų nuvalyti nuo dulkių ar apnašų.
QUOTE(diora @ 2007 11 09, 09:59)
niu ir kruopstumo reikejo sudelioti viska Super Kvepiantis paveikslas
Aciu uz ivertinima
QUOTE(GAPO @ 2007 11 09, 10:31)
Iš kur tiek kantrybės randasi , kruopštumo. Ant kokios lentos klijavai? Paprastos medinės? Čia lyg ir be glaisto. Ar dėsi dar? Bet paskui turbūt nuvalyt sunku.
Pagalvojau dabar, kad aš nebūčiau ėmusis toookio darbo, tai ir komentuoti sunku.
Dar pamiršau paklausti, ar nelakuosi? Taip galima būtų ir virtuvėje pakabinti. Lengva būtų nuvalyti nuo dulkių ar apnašų.
siaip tai neesu labai kruosti, bet labai norejau isbandyti pupeles
Klijavau ant medines lentos cm storio, glaisto nedejau, nuo pat pradziu zinojau kad nedesiu nes is pupeliu isvalyt butu neimanoma, del to pries deliojant pupeles nudaziau lenta tamsiai rudai
del lakavimo net nepagalvojau, reiks pamastyt
dar galvoju tarpelius su super glu sutvirtint, nes ten kur planuoju kabinti yra aukstai ir jei poto man reikes pasitelkus kopecias i pagalba laipiot priklijinet atkritusia pupele
QUOTE(frederica @ 2007 11 09, 13:39)
Pakeliautoja, laaaabaaai skanus paveikslas
aciuks
Na man irgi Pakeliautojos paveikslas labai patiko, man asmeniškai būtų gaila kam nors dovanoti
mergaites kas jau bandete glaistus gal patartumes koki geriausiai naudoti, mat as dariau su veidrodziu tai kazkaip tarpai kur glaistas tokie sutrukineje gavosi, gal bandyti dar syki su glaistu tepti, as naudojau is Sadolin smulkiagrudis glaistas tipo universalus