Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

OHO koks įdomus bigsmile.gif labai gražus ir dar jei kvepia... wub.gif
Atsakyti
Pakeliautoja SUPER thumbup.gif !!!
Labai įdomu ir gražu wub.gif
Atsakyti
bugyte IF aciu labai uz ivertinima bigsmile.gif labai malonu kai pagiria ilgai krapstineta darba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 14:43)
Paveikslas kvepaintis kava  smile.gif
sanaudos 700g kavos pupeliu; 2kg baltu pupu, buteliukas kliju; medine lenta
laiko uzeme daug kol kiekviena pupele priklijuoji  doh.gif , bet malonus ypac nosytei  rolleyes.gif

Šauniai gavosi thumbup.gif thumbup.gif kokius klijus naudojai? lipalą? (man jis nepamainomas visur )
Atsakyti
[quote=Pakeliautoja,2007 11 09, 00:43]
Paveikslas kvepaintis kava smile.gif
sanaudos 700g kavos pupeliu; 2kg baltu pupu, buteliukas kliju; medine lenta
laiko uzeme daug kol kiekviena pupele priklijuoji doh.gif , bet malonus ypac nosytei rolleyes.gif
Čia tai super wub.gif ,kiek kantrybės ir kruopštumo šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 11 08, 17:35)
Šauniai gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  kokius klijus naudojai? lipalą? (man jis nepamainomas visur )

klijavau labai panasiais klijais kaip lipalas smile.gif as taip pat dazniausiai ji naudoju
QUOTE(QWERTI @ 2007 11 08, 20:16)
Čia tai super wub.gif ,kiek kantrybės ir kruopštumo šaunuolė  4u.gif

Aha kruopstumo tai reikejo nemazai, klijavau vos ne savaite (tik vakarais kai mazaja uzmigdau) is praziu tai letai darbas ejosi, o po to vienas malonumas bigsmile.gif
tik dabar nzn kur desiu ar papuosiu savo namus ar padovanosiu kamnors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 13:43)

niu ir kruopstumo reikejo sudelioti viska Super thumbup.gif Kvepiantis paveikslas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 08, 13:43)

Iš kur tiek kantrybės randasi doh.gif , kruopštumo. Ant kokios lentos klijavai? Paprastos medinės? Čia lyg ir be glaisto. Ar dėsi dar? Bet paskui turbūt nuvalyt schmoll.gif sunku.
Pagalvojau dabar, kad aš nebūčiau ėmusis toookio darbo, tai ir komentuoti sunku.

Dar pamiršau paklausti, ar nelakuosi? Taip galima būtų ir virtuvėje pakabinti. Lengva būtų nuvalyti nuo dulkių ar apnašų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 09 lapkričio 2007 - 09:34
Pakeliautoja, laaaabaaai skanus paveikslas essen.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 11 09, 09:59)
niu ir kruopstumo reikejo sudelioti viska Super  thumbup.gif  Kvepiantis paveikslas  thumbup.gif

Aciu uz ivertinima wub.gif

QUOTE(GAPO @ 2007 11 09, 10:31)
Iš kur tiek kantrybės randasi  doh.gif , kruopštumo. Ant kokios lentos klijavai? Paprastos medinės? Čia lyg ir be glaisto. Ar dėsi dar? Bet paskui turbūt nuvalyt  schmoll.gif sunku.
Pagalvojau dabar, kad aš nebūčiau ėmusis toookio darbo, tai ir komentuoti sunku.

Dar pamiršau paklausti, ar nelakuosi? Taip galima būtų ir virtuvėje pakabinti. Lengva būtų nuvalyti nuo dulkių ar apnašų.

siaip tai neesu labai kruosti, bet labai norejau isbandyti pupeles ax.gif
Klijavau ant medines lentos cm storio, glaisto nedejau, nuo pat pradziu zinojau kad nedesiu nes is pupeliu isvalyt butu blink.gif neimanoma, del to pries deliojant pupeles nudaziau lenta tamsiai rudai rolleyes.gif
del lakavimo net nepagalvojau, reiks pamastyt mirksiukas.gif
dar galvoju tarpelius su super glu sutvirtint, nes ten kur planuoju kabinti yra aukstai ir jei poto man reikes pasitelkus kopecias i pagalba laipiot priklijinet atkritusia pupele doh.gif

QUOTE(frederica @ 2007 11 09, 13:39)
Pakeliautoja, laaaabaaai skanus paveikslas essen.gif

biggrin.gif aciuks
Atsakyti
Na man irgi Pakeliautojos paveikslas labai patiko, man asmeniškai būtų gaila kam nors dovanoti blush2.gif
Atsakyti
mergaites kas jau bandete glaistus gal patartumes koki geriausiai naudoti, mat as dariau su veidrodziu tai kazkaip tarpai kur glaistas tokie sutrukineje gavosi, gal bandyti dar syki su glaistu tepti, as naudojau is Sadolin smulkiagrudis glaistas tipo universalus ax.gif
Atsakyti