Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 18, 17:26)
Kaip grazu  blink.gif  as apakus  wub.gif  nerealiai super  thumbup.gif
saunuole gerai cia padirbejai
papasakok kaip cia darei, labai idomiai atrodo, ten  glaistas ant virsaus? o kaip jis toks blizgus, nulakuotas?
o koki gaubta darysi?
is kiausinio luksto  doh.gif  ir turi gi zmones fantazijos  wub.gif

Na ir "žliba" doh.gif praleidau blush2.gif

Ok, pasakoju:

klijavau su lipalu: patepu paviršių klijais uždedu gabaliuką kevalo ir prispaudžiu šaukšteliu- tokiu atveju kevalas suskyla į smulkensius gabaliukus ax.gif

Po to padengiau visą paviršių glaistu.

Išdžiūvusį glaistą nušveičiau iki pradėjo matytis kevalas.
Paviršių įtryniau juodos spalvos akrilu, padžiovinau ir padengiau aukso spalvos akrilu.

Štai ir viskas

Dėl gaubto dar mąstau g.gif
Atsakyti
Aciu visom labai uz ivertinima wub.gif

valiau su spec. priemone cemento likuciams nusveisti, tai tas kiek pagelbejo, bet manau reikejo glaista ryskesni deti

Papildyta:
irmulia>akrilas turi omeny akriliniai dazai ar kaip?
Atsakyti
Aha, akrilas mano žodyne reiškia akrilinius dažus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 18, 15:45)
Na štai rodau šokoladinį korpusą šviestuvui . Mozaika iš kiaušinio lukšto  tongue.gif
Dar nebaigtas darbelis g.gif  matyt turi pastovėti  biggrin.gif 

Nuostabus!!!
Pradėjau ir aš tokį veidrodį dekoruoti, na nepilnai mozaika, toks kratinys bus (kriauklės+ mozaikytė pjaustyta iš kriauklyčių) ir pritrūkau mozaikytės, o nusipirkt nebėra verysad.gif , tai gal kiaušinio lukštu užbaigt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 23, 15:26)
Pribaigiau pasto dezute  smile.gif

Nerealu!!!
Name darėm sienas iš raudonų plytų,akmenų, tai pirkom valiklius, impregnantus...žodžiu turiu visokio velnio...Jei esi vilnietė, prašom kreiptis, pasidalinsiu... Labai akmenuką gražiai išryškina imregnantas thumbup.gif
P.S irmulia, o kokį kiaušinio lukštą naudoji...žalio ar virto lotuliukas.gif Sakau gal virto lengviau ta skurytė iš vidaus išsiluptų, ta prasme išvirus ji lieka ant kiaušinio...ar naegerai čia sumasčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 spalio 2007 - 08:50
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 23, 14:26)
Pribaigiau pasto dezute  smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(frederica @ 2007 10 24, 08:45)
Sakau gal virto lengviau ta skurytė iš vidaus išsiluptų, ta prasme išvirus ji lieka ant kiaušinio...ar naegerai čia sumasčiau?

as naudojau virto, tau nusilupa gerai, jei lupi is kart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 24, 10:36)

as naudojau virto, tau nusilupa gerai, jei lupi is kart ax.gif

thumbup.gif einu virt kiaušų lotuliukas.gif , tik kas juos valgys doh.gif aš tai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 10 23, 16:05)
Dėl gaubto dar mąstau  g.gif

Labai tiktų batika su vašku, tik sudėtingiau techniškai, nes kaitint tai nelabai galima...,bet naudojant šilkui dažus įmanoma, tik va kaip vašką nuiimt g.gif ..., nors per servetėlę gal ir nusilygintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 24, 10:44)
thumbup.gif  einu virt kiaušų lotuliukas.gif , tik kas juos valgys doh.gif aš tai  schmoll.gif

off topic
mano MB pasiūlyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif , suvalgys, bo kaiušininis yra bigsmile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 24 spalio 2007 - 12:14
Pas mane ta pati istorija su kiausiniais, niekas i ju puse net neziuri biggrin.gif
karta per du menesius geriausiu atveju kiausinienes vyras pasidaro
o taip noretusi pabandyti, na nieko gal prisikaupsiu kaipnors ar paaukosiu poka kiausiu ooo sugalvojau gi galima koky pyraga iskept kur i sudsetu dedasi nemazai kiausu bigsmile.gif
frederica labai aciu uz pasiulyma pasidalinti inpregnantais, bet as ir pas save visokio velnio randu biggrin.gif dar neisbandyto bet jei niekas nepades zinosiu kur kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
va kokiu grozybiu smile.gif

http://www.mosaicart...ny_mosaics.html
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
iš kamštelių g.gif user posted imageaprašymas
Atsakyti
Paveikslas kvepaintis kava smile.gif
sanaudos 700g kavos pupeliu; 2kg baltu pupu, buteliukas kliju; medine lenta
laiko uzeme daug kol kiekviena pupele priklijuoji doh.gif , bet malonus ypac nosytei rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti