Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 13, 15:09)
o gal kas bandete is kavos pupele mozaikinti?labai noreciau pabandyti
kazin kaip klijuojasi, ar smagiai darbas einasi, kaip su glaistu reaguoja

Liuks idėja thumbup.gif Manau, turi gautis mirksiukas.gif Butų kvepianti kavos mozaika wub.gif
Aš, štai turiu visą maišą kevalų nuo pistacijų, tai galvoju juos tenkamai panaudoti, kad vietą dėžėje atlaisvintų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 16, 14:48)
Aš, štai turiu visą maišą kevalų nuo pistacijų, tai galvoju juos tenkamai panaudoti, kad vietą dėžėje atlaisvintų  lotuliukas.gif

gerai, jaučiu, atrodytų butelis apklijuotas, kaip pintinė būtų thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau savo vazoną ax.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 10 17, 10:35)

Kaip fainai 4u.gif Ir aš jau beveik susiplanavau, ką darysiu biggrin.gif Pasigirsiu, jei aišku kas nors išeis g.gif
Atsakyti
del kavos pupeliu tai apejau maxima tai tik brangi labai gurmans nemalta kava kur kaina arti simto blink.gif gal kas zinot kur buna pigesnes nemaltos kavos ir aplamai ar buna blush2.gif

Kozete sveikinimai su naujuoju vazonu, prasom nesustot ir toliau mozaikint mirksiukas.gif mano nuomone jei glaistas butu tamsesnis tai sviesios detales labiau isrysketu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakeliautoja: 17 spalio 2007 - 14:32
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 17, 15:31)
del kavos pupeliu tai apejau maxima tai tik brangi labai gurmans nemalta kava kur kaina arti simto  blink.gif  gal kas zinot kur buna pigesnes nemaltos kavos ir aplamai ar buna  blush2.gif

Tai kad fasuotos nemaltos kavos galima rasti tos pačios Jacobs ir tikrai kainuoja mažiau wink.gif

Ir dar turetų turguje būti (sveriamos) bent seniau tai būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 17, 15:31)
del kavos pupeliu tai apejau maxima tai tik brangi labai gurmans nemalta kava kur kaina arti simto  blink.gif  gal kas zinot kur buna pigesnes nemaltos kavos ir aplamai ar buna  blush2.gif

ir Paulig supakuota pakeliuose yra pupėlmis kava , neatidžiai ieškojai, pažiūrėk kur visa kava mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2007 10 17, 09:35)
[

Gražus thumbup.gif švelnios tokios spalvytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 17, 14:31)
Kozete sveikinimai su naujuoju vazonu, prasom nesustot ir toliau mozaikint  mirksiukas.gif mano nuomone jei glaistas butu tamsesnis tai sviesios detales labiau isrysketu  ax.gif

Ačiū visoms 4u.gif
Nesu labai patenkinta šiuo darbeliu, nes viršus laiptuotas ir negražiai gavosi padaryti, natūroj šiek tiek gražesnis vaizdelis, nuotraukoj labai grublėtas atrodo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 17, 15:52)
ir Paulig supakuota pakeliuose yra pupėlmis kava , neatidžiai ieškojai, pažiūrėk kur visa kava  mirksiukas.gif

ok prasikrapsysiu akis ir eisiu ieskot dar kart biggrin.gif
Atsakyti
Na štai rodau šokoladinį korpusą šviestuvui . Mozaika iš kiaušinio lukšto tongue.gif
Dar nebaigtas darbelis g.gif matyt turi pastovėti biggrin.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Kaip grazu blink.gif as apakus wub.gif nerealiai super thumbup.gif
saunuole gerai cia padirbejai
papasakok kaip cia darei, labai idomiai atrodo, ten glaistas ant virsaus? o kaip jis toks blizgus, nulakuotas?
o koki gaubta darysi?
is kiausinio luksto doh.gif ir turi gi zmones fantazijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 18, 16:45)
Na štai rodau šokoladinį korpusą šviestuvui . Mozaika iš kiaušinio lukšto  tongue.gif
Dar nebaigtas darbelis g.gif  matyt turi pastovėti  biggrin.gif 

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti