Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 09, 13:40)
net nezinojau kad buna paruostu glaistu, aciu uz info  bigsmile.gif

Aš naudoju tokį:
user posted image
Atsakyti
Labuka, mergaites 4u.gif Graziai jus dirbat 4u.gif As nieko nemozaikuoju, bet teko, per "atostogas", namuose vonios plyteles glaistyti, ir mano mama (ji truputi patyrusi plyteliu klojeja ir glaistytoja) sake, kad glaistas trukineja, kai pergreitai dziusta mirksiukas.gif stai kodel ir man buvo labai ziauriai sutrukinejes glaistas smartass.gif o kad neskilinetu, reikia drekinti, (taip kaip ir betona liejant ji laisto, kad nesutrukinetu) tai cia gal uztektu su dregnu skudureliu
Atsakyti
Nu jėėėėgiškas veidrodis, aš apakus, koks gražumėlis. Tai jau įsivaizduoju kas laukia siuvimo mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 10 09, 13:59)
Tavo darbeliai kaip visada nuostabūs wub.gif
O kodėl tu nenaudoji to jau užmaišyto glaisto? ax.gif Kur būna kibirėliuose. rolleyes.gif

Kaip tik galvojau, kad kitam darbui bus tik toks drinks_cheers.gif

zuzula, kaip ir drėkinau, bet vis tiek suskilinėjo, na nieko pataisysim mirksiukas.gif

Na o čia tie stikliniai akmenukai iš Ermitažo : (buvo įvairių atspalvių)

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 20:25)
Na o čia tie stikliniai akmenukai iš Ermitažo : (buvo įvairių atspalvių)

faini tokie thumbup.gif
o kurioj vietoj ermitaže jų yra? antrame aukšte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 10 spalio 2007 - 09:06
QUOTE(diora @ 2007 10 10, 10:06)
faini tokie  thumbup.gif
o kurioj vietoj ermitaže jų yra? antrame aukšte?

Taip, antras aukštas, kairėje pusėje prie visų dekoracijų, smilkalų ir pan. dalykėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 10, 10:18)
Taip, antras aukštas, kairėje pusėje prie visų dekoracijų, smilkalų ir pan. dalykėlių  mirksiukas.gif

taip ir maniau drinks_cheers.gif , retai ten būnu, bet niekada nepraleidžiu progos ten apsidairyti, bo ti tiek smulkmenų visokių pilna thumbup.gif
Atsakyti
eisiu ir as nusiaubt ermitaza aciu uz info mirksiukas.gif
faini akmenukai
kelias dienas nieko nemeistravau muza pabegus buvo biggrin.gif kaip cia auksciau minejot, ir kagi, irmulia tu visiskai teisi- reikia palaukt kelias dienas, o po to jau rankos ima niezteti ir mintys apie darbelius sukasi ax.gif

o glaista tai reikia sunaudoti koks likes po statybu, o po to jau tik ta paruosta pirkciau bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.kunsthand...ategorie=Mosaik
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 10, 17:29)
eisiu ir as nusiaubt ermitaza aciu uz info  mirksiukas.gif 
faini akmenukai

tai gal ir susitiksim prie tų akmenukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas bandete is kavos pupele mozaikinti?labai noreciau pabandyti
kazin kaip klijuojasi, ar smagiai darbas einasi, kaip su glaistu reaguoja
Atsakyti
Žinot ką mozaikininkės - per jus mane atleis iš darbo mirksiukas.gif Šiandien nuo pat ryto skaitau ir dirbti negaliu. Jau mintyse dėlioju, kur turiu kokių plytelių atliekų (nuo remonto likusių), kokių lėkščių ir lėkštučių nemėgstu ir galiu daužyti. Per pietus vyrą kamantinėjau, ar plytelių klijų turime (nelabai suprato, ko iš jo noriu ir kam man jų reikia). Vien žo - žiauriai užkrečiama jūsų liga lotuliukas.gif Dar nežinau, ar iš mano užsidegimo kas nors gausis, bet šitiek prisižiūrėjus i jūsų padarytus grožius..... wub.gif wub.gif wub.gif
Silpna net darosi, kaip noriu viskooooooooooooooooooo...........
Atsakyti