Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

Rodausi su savo mažuoju darbeliu ax.gif , jis dar nebaigtas,( beliko užtepti glaisto) biggrin.gif

Veidrodis

Naudojau stiklo akmenukus ir supjaustytas keramikines plyteles, klijavau su lipalu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 08, 06:58)
Rodausi su savo mažuoju darbeliu  ax.gif , jis dar nebaigtas,( beliko užtepti glaisto)  biggrin.gif
Naudojau stiklo akmenukus ir supjaustytas keramikines plyteles, klijavau su lipalu  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu kunigunda78 smile.gif

Žinokit, smagu dėlioti mozaiką ir matyti kaip susiformuoja bendras vaizdas iš dalelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 08, 07:58)
Rodausi su savo mažuoju darbeliu  ax.gif , jis dar nebaigtas,( beliko užtepti glaisto)  biggrin.gif

Veidrodis

Naudojau stiklo akmenukus ir supjaustytas keramikines plyteles, klijavau su lipalu  mirksiukas.gif

[

gražu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mozaikos mylėtojos, na štai veidrodis baigtas smile.gif

user posted image

Kagi, parodysiu tai ko neturėtų būti.

Jei ruošiant glaisto masę įpilsite per daug vandens, rezultatas bus štai toks: (įskilinėjęs glaistas)

user posted image

user posted image

Dabar man belieka dar kartelį užglaistyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 spalio 2007 - 10:06
Ką tu ką tu thumbup.gif .
Ateis kokia mergaitė pas Irmulią į svečius , sakys :"oi , gal koks veidrodėlis yra, kur galėčiau užmest akytes, į save žvilgtelt". O Irmulia atsakys :"va , va nail.gif ". Nu tai svečias ne į save žiūrės, bet į patį kūrinį, į grožį wub.gif .
Labai tie stikliukai - saldainiukai puošia. Turiu ir aš tokių ax.gif
Atsakyti
Aha su tuo glaistu tai reikia atsargiai as irigi kelis kart per skysta pasidarius buvau doh.gif
irmulia veidrodukas thumbup.gif kokie pacio veidrodzio ismatavimai, man jis toks mazuliukas atrodo, kad tik lupytem pasidazyt wub.gif
greitai darbukas pasidare?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 10:52)
Labas rytas mozaikos mylėtojos, na štai veidrodis baigtas  smile.gif

Dabar man belieka dar kartelį užglaistyti.  smile.gif

Gražus gavosi wub.gif
Atsakyti
Ačiū panos už komplimentus. bis.gif

Niu faina, žinokit bigsmile.gif ir neužima daug laiko, (nes darbelis nedidelis, pats motyvas lengvas ir dalelės neminiatiūrinės)
Pačio veidrodžio matmenys 9,5cm x 9,5 cm smile.gif Taip kad vieną akį galima pasidažyti mirksiukas.gif

GAPO, tai kad darbelis iškeliaus (čia dovanų dariau) tai ir svečiams teks laukti kito, šį kartą didesnio, kad ir save pamatytų ir visą grožį biggrin.gif

O stikliukai tai thumbup.gif labai faina su jais dirbti, Tiesa Ermitaže atsorado tokių plokštesnių didesnių akmenukų thumbup.gif pasakiškos spalvos wub.gif

Vėliau įdėsiu jų foto mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 13:25)
O stikliukai tai  thumbup.gif  labai faina su jais dirbti, Tiesa Ermitaže atsorado tokių plokštesnių didesnių akmenukų  thumbup.gif  pasakiškos spalvos  wub.gif
Vėliau įdėsiu jų foto  mirksiukas.gif

oi laukiu ir aš infos apie stikliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 09:52)
Jei ruošiant glaisto masę įpilsite per daug vandens, rezultatas bus štai toks: (įskilinėjęs glaistas)

Tavo darbeliai kaip visada nuostabūs wub.gif
O kodėl tu nenaudoji to jau užmaišyto glaisto? ax.gif Kur būna kibirėliuose. rolleyes.gif
Atsakyti
net nezinojau kad buna paruostu glaistu, aciu uz info bigsmile.gif
Atsakyti