Rodausi su savo mažuoju darbeliu , jis dar nebaigtas,( beliko užtepti glaisto)
Veidrodis
Naudojau stiklo akmenukus ir supjaustytas keramikines plyteles, klijavau su lipalu
QUOTE(irmulia @ 2007 10 08, 06:58)
Naudojau stiklo akmenukus ir supjaustytas keramikines plyteles, klijavau su lipalu
Ačiu kunigunda78
Žinokit, smagu dėlioti mozaiką ir matyti kaip susiformuoja bendras vaizdas iš dalelių
Žinokit, smagu dėlioti mozaiką ir matyti kaip susiformuoja bendras vaizdas iš dalelių
QUOTE(irmulia @ 2007 10 08, 07:58)
Veidrodis
[
Veidrodis
[
gražu
Labas rytas mozaikos mylėtojos, na štai veidrodis baigtas
Kagi, parodysiu tai ko neturėtų būti.
Jei ruošiant glaisto masę įpilsite per daug vandens, rezultatas bus štai toks: (įskilinėjęs glaistas)
Dabar man belieka dar kartelį užglaistyti.
Kagi, parodysiu tai ko neturėtų būti.
Jei ruošiant glaisto masę įpilsite per daug vandens, rezultatas bus štai toks: (įskilinėjęs glaistas)
Ką tu ką tu .
Ateis kokia mergaitė pas Irmulią į svečius , sakys :"oi , gal koks veidrodėlis yra, kur galėčiau užmest akytes, į save žvilgtelt". O Irmulia atsakys :"va , va ". Nu tai svečias ne į save žiūrės, bet į patį kūrinį, į grožį .
Labai tie stikliukai - saldainiukai puošia. Turiu ir aš tokių
Ateis kokia mergaitė pas Irmulią į svečius , sakys :"oi , gal koks veidrodėlis yra, kur galėčiau užmest akytes, į save žvilgtelt". O Irmulia atsakys :"va , va ". Nu tai svečias ne į save žiūrės, bet į patį kūrinį, į grožį .
Labai tie stikliukai - saldainiukai puošia. Turiu ir aš tokių
Aha su tuo glaistu tai reikia atsargiai as irigi kelis kart per skysta pasidarius buvau
irmulia veidrodukas kokie pacio veidrodzio ismatavimai, man jis toks mazuliukas atrodo, kad tik lupytem pasidazyt
greitai darbukas pasidare?
irmulia veidrodukas kokie pacio veidrodzio ismatavimai, man jis toks mazuliukas atrodo, kad tik lupytem pasidazyt
greitai darbukas pasidare?
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 10:52)
Labas rytas mozaikos mylėtojos, na štai veidrodis baigtas
Gražus gavosi
Ačiū panos už komplimentus.
Niu faina, žinokit ir neužima daug laiko, (nes darbelis nedidelis, pats motyvas lengvas ir dalelės neminiatiūrinės)
Pačio veidrodžio matmenys 9,5cm x 9,5 cm Taip kad vieną akį galima pasidažyti
GAPO, tai kad darbelis iškeliaus (čia dovanų dariau) tai ir svečiams teks laukti kito, šį kartą didesnio, kad ir save pamatytų ir visą grožį
O stikliukai tai labai faina su jais dirbti, Tiesa Ermitaže atsorado tokių plokštesnių didesnių akmenukų pasakiškos spalvos
Vėliau įdėsiu jų foto
Niu faina, žinokit ir neužima daug laiko, (nes darbelis nedidelis, pats motyvas lengvas ir dalelės neminiatiūrinės)
Pačio veidrodžio matmenys 9,5cm x 9,5 cm Taip kad vieną akį galima pasidažyti
GAPO, tai kad darbelis iškeliaus (čia dovanų dariau) tai ir svečiams teks laukti kito, šį kartą didesnio, kad ir save pamatytų ir visą grožį
O stikliukai tai labai faina su jais dirbti, Tiesa Ermitaže atsorado tokių plokštesnių didesnių akmenukų pasakiškos spalvos
Vėliau įdėsiu jų foto
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 13:25)
Vėliau įdėsiu jų foto
Vėliau įdėsiu jų foto
oi laukiu ir aš infos apie stikliukus
QUOTE(irmulia @ 2007 10 09, 09:52)
Tavo darbeliai kaip visada nuostabūs
O kodėl tu nenaudoji to jau užmaišyto glaisto? Kur būna kibirėliuose.
net nezinojau kad buna paruostu glaistu, aciu uz info