Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 04, 10:06)
per vidury dekupazas ty serveteles  smile.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 03, 23:33)

o cia mano pirmas kaktusas namie  rolleyes.gif
vazoncikas nieko ypatingo, bet gal kam kils ideju pasidaryti kazka panasaus

mozaikininkes, dekit savo darbu foto, bo cia as ziuriu viena visa etery uzemus, net nepatogu
Papildyta:
o jezau kokia didele foto gavosi  doh.gif

Liabai jau wub.gif
o ten vazono viršuj iš ko tie kvadratėliai? ar yra pirkti tokių ir kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 03, 23:33)
tutele aciu   smile.gif  is ko ir kaip dariau aprasiau siek tiek auksciau...

o cia mano pirmas kaktusas namie  rolleyes.gif
vazoncikas nieko ypatingo, bet gal kam kils ideju pasidaryti kazka panasaus
mozaikininkes, dekit savo darbu foto, bo cia as ziuriu viena visa etery uzemus, net nepatogu
Papildyta:
o jezau kokia didele foto gavosi  doh.gif

wub.gif ,NORIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 spalio 2007 - 13:04
Mano staliukas vėl sutojo... blush2.gif dingo mūza tongue.gif

Štai kitą darbelį tai greičiau parodysiu (jį turiu pabaigti iki kito savaitgalio ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 spalio 2007 - 13:10
QUOTE(irmulia @ 2007 10 04, 14:09)
Mano staliukas vėl sutojo...  blush2.gif  dingo mūza  tongue.gif 

Štai kitą darbelį tai greičiau parodysiu (jį turiu pabaigti iki kito savaitgalio )  ax.gif

kaskam muza sustojo, o pas mane jauciu pabego verysad.gif ir negryz schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 04, 10:55)
Liabai jau  wub.gif
o ten vazono viršuj iš ko tie kvadratėliai? ar yra pirkti tokių ir kur?  4u.gif

ten stikliukai, juos pirkau is cia http://www.senasnaujas.lt/
3lt kainuoja is ju man uzteko tiek kiek matosi ant vazono virsaus
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 04, 14:25)
kaskam muza sustojo, o pas mane jauciu pabego  verysad.gif  ir negryz  schmoll.gif

Tai tu ją gaudyk gaudyk ir sugrįž mirksiukas.gif Žinau gerą receptą: jei prie darbelio negali prisiliesti, reikia jį palikti kelioms dienoms, kartais prieiti prie jo, pačiupinėti, taip ir mūza sugrįžta.
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 04, 14:52)
ten stikliukai, juos pirkau is cia http://www.senasnaujas.lt/
3lt kainuoja is ju man uzteko tiek kiek matosi ant vazono virsaus
ax.gif

oi tai dėkui, turiu stalą kuris laukia savo eilės atnaujinimui, tai viršus, manau bus iš tų stikliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 04, 17:26)
Tai tu ją gaudyk gaudyk ir sugrįž  mirksiukas.gif  Žinau gerą receptą: jei prie darbelio negali prisiliesti, reikia jį palikti kelioms dienoms, kartais prieiti prie jo, pačiupinėti, taip ir mūza sugrįžta.

tai taip ir darau, bet ta vistiek negryzta, viska issidelioju , o vakare viska atgal sukraunu, zinoma ne apie mozaikinima kalbu, bet vistiek, jokio progreso schmoll.gif , jau siandien nusprendziau net neissitraukti, o tai paskui daug darbo kol atgal viska supakuoju biggrin.gif o naudos jokos, todel ir pradedu itarineti kad pabego blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 05, 09:15)
oi tai dėkui, turiu stalą kuris laukia savo eilės atnaujinimui, tai viršus, manau bus iš tų stikliukų  thumbup.gif

Turėtų thumbup.gif atrodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 05, 09:15)
oi tai dėkui, turiu stalą kuris laukia savo eilės atnaujinimui, tai viršus, manau bus iš tų stikliukų  thumbup.gif

tik dar galvoju g.gif , o tuos stikliukus man klijuoti klijais geriau reikėtų g.gif ar dėt kokį sluoksnį pvz Atlas plytelų klijų maišytų su cementu (turiu likučių)
o stalas pas mane tai toks virtuvinis, stalviršis dengtas tokia slidžia medžiaga, net nežinau kaip paaiškinti.. Šilutės baldai tarybinių laikų ..
Atsakyti
manau gali klijuoti ir paprastais klijais ir plyteliniais, vistiek ant virsaus glaista desi turbut, bet tie stikliukai gali persisviesti tai jau cia kaip norisi kad po jais matytusi ar nesimatytu nieko
labai lauksim rezultato bigsmile.gif
Atsakyti