Pamenate tuos stiklus nuo visuomeninio transporto stotelės ?
Štai ką galima iš jų sulipdyti:
Šaltinis
Visas efektas slypi pačio stiklo ir naudojamo tarpams glaisto spalvose
Šios mozaikinės sferos man labai
O vat jeigu lauko staleli noriu mozaikinti, tai ar plyteliu glaistas atlaikys lietu ir sali? O lakuoti taigi be rysio?
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 10, 15:09)
O vat jeigu lauko staleli noriu mozaikinti, tai ar plyteliu glaistas atlaikys lietu ir sali? O lakuoti taigi be rysio?
Turėtų, be to yra nemažas pasirinkimas įvairių glaistų. Mozaikinį staliuką, skirtą stovėti lauke, geriausiai impregnuoti (yra sepc. priemonės )
Na štai rodausi su savo mozaikinio stalo pačia pradžia:
šia mašinėle:
plyteles supjaustau į juosteles:
O štai šio įrankio pagalba labai šauniai galima susmulkinti plytelių dūžį iki kokio tik nori mikroskopinio dydžio dalelyčių (jį pirkau Senukuose, Žirmūnuose mokėjau 11 lt ir labai juo patenkinta)
Ir štai kas gaunasi (dar pati dėliojimo pradžia)
Laukite tęsinio
šia mašinėle:
plyteles supjaustau į juosteles:
O štai šio įrankio pagalba labai šauniai galima susmulkinti plytelių dūžį iki kokio tik nori mikroskopinio dydžio dalelyčių (jį pirkau Senukuose, Žirmūnuose mokėjau 11 lt ir labai juo patenkinta)
Ir štai kas gaunasi (dar pati dėliojimo pradžia)
Laukite tęsinio
Nekantriai laukiame Sėkmės kūryboje
ooo gerai tu cia, jauciu bus labai ciki
laukiam laukiam nekantriai tesinio
laukiam laukiam nekantriai tesinio
OI LAUKIAM LAUKIAM MES FINALO LAUKIAM!!!!!!!!
Wow, manau bus laaabai grazu Kantrybes ir sekmes
Mano darbelis irgi eina i pabaiga, liko TIK tarpus uzpildyti, siena nudazyti ir...aplink gelyneli sukurti...tai jauciu galutinai pasirodysiu negreit
Mano darbelis irgi eina i pabaiga, liko TIK tarpus uzpildyti, siena nudazyti ir...aplink gelyneli sukurti...tai jauciu galutinai pasirodysiu negreit
Ačiū merginos, žiūrėsim kas gausis, bet galiu viena pasakyti: dėlioti tokius mažyčius (0,5cm x 0,5cm ir pan. ) gabaliukus iš ties labai smagu
Ju.Ju niekur nedingsi, teks pasirodyti
Ju.Ju niekur nedingsi, teks pasirodyti
O idomu, va tos grazios vazeles is trolebusu stoteliu stikliuku, tai jos juk turi buti ant kazko padarytos, ant kazko tvirtintos klijuojant? Idomu butu suzinoti, grazu labai...
Irmulia, o ka ten gaminsi tokio smulkaus?
Irmulia, o ka ten gaminsi tokio smulkaus?
Jos klijuojamos ant stiklinės vazelės