Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(tutele @ 2007 07 13, 20:08)
Sauni ideja, Pause. 4u.gif

Tik, va, man pasidare idomu, ar yra galimybe isvalyti tarpelius, prisipildziusius glaisto gruobletame pavirsiuje...  g.gif  Nes lygiame pavirsiuje ar su glazuruotomis plytelemis tokios problemos nera, o tu poretumu ir neina isvalyti. Tiesa labai negremziau, tik su dantu sepetuku prasisukau, tad gal reiketu kokio kietesnio sepetelio...  rolleyes.gif

Man nepavyko... verysad.gif Valiau valiau, paskui kantrybė trūko... Draugas siūlė storesniu sluoksniu lakuoti, kad užlakuot įdubimus, bet tada daug kartų lakuot tektų... O gal ant viršaus užlakuoti, gal tada nne taip matytųsi tie baltumai? Bet lako ir ant glaisto pateks, gali nekaip atrodyt... g.gif
Atsakyti
tutele yra teisi, reiktų kokio kietesnio šepetėlio (galima išbandyti kad ir šepetuką, skirtą kojoms) pvz. tokį

user posted image
Atsakyti
labai grazu blush2.gif 4u.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

keletas ideju 4u.gif smile.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 15 liepos 2007 - 10:28
QUOTE(yyla @ 2007 07 15, 11:34)

keletas ideju 4u.gif  smile.gif

Kaip grazu thumbup.gif net nemaniau kad is akmenuku toki grozi galima kurti thumbup.gif
Atsakyti
Gaivinant temą ax.gif

user posted image

user posted image

Darbo eigos etapai (prieš ir po)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visus šiuos grožius radau Jean Pyrka tinklalapyje
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 07 15, 18:29)
Kaip grazu  thumbup.gif net nemaniau kad is akmenuku toki grozi galima kurti  thumbup.gif

Is pradziu tai ir as nemaniau bet kai pasiziurejaaaau blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia nebloga ideja virtuvei, tik nemoku ikelti nuotraukos blush2.gif paziurekit cia
Atsakyti
Įkelsiu 4u.gif

Idėja thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, Irmulia 4u.gif Man ir patiko ideja, dabar tik truksta buto, kuriame galeciau taip pasidaryti tongue.gif
Atsakyti
Grozis tai neispasakytas wub.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas- ar kas mozaikino leksciu sukes? As pora sudauziau, bet jos nevienodo storio, dugneliai storesni, pakrasteliai plonesni ir dar lenkiasi.... net nezinau kaip bus kai priklijuosiu- bus kokie astrus kampeliai atsikise g.gif susipjaustysiu rankas.... nejau reiks kiekviena dalele slifuoti blink.gif kaip jus manot? 4u.gif
Atsakyti