Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

Dar pridurciau, kad vertetu pagruntuoti mirksiukas.gif Beje, as ishpradziu irgi stengiausi valyti plyteles nuo kliju, bet poto paziurejau kad kuo puikiausiai nusivalo nuo ju ir veliau...net po men blush2.gif gal cia nuo kliju priklauso, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 07, 16:58)
Sveikute  vikaPika bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Duženas reikia priklijuoti: gali naudoti plytelių klijus, lipalą ar silikoninius klijus priklausomai nuo klijuojamo paviršiaus (aš ant išgaubto paviršiaus klijavau su moment klijais, teko truputį prilaikyti, kol apdžius, po nenuplėši)
Dėl židino dekoravimo mozaika, pasikonsultuok dėl glaisto senukuose arba žygiuok tiesiai kad ir į hansa plytelių turgų.

eiga kaip ir aprašei, tik užtepus glaisto truputį palauki kol apdžius ir likučius reikia nuvalyti drėgnu skudurėliu, ir taip kas kažkiek laiko smile.gif

laaaabai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ju.Ju kur taip ilgai buvai pradingusi? drinks_cheers.gif kaip tavo mozaikinė siena laikosi? gal jau baiginėji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 07, 21:01)
Ju.Ju kur taip ilgai buvai pradingusi?  drinks_cheers.gif  kaip tavo mozaikinė siena laikosi? gal jau baiginėji?  mirksiukas.gif

Nu kad nea dar blush2.gif
Kuo toliau darau , tuo labiau man jau ir nebepatinka doh.gif Labai jau kazkokia tai marga unsure.gif Siaip klijavimui dar kokios (kaip man) trys dienos + glaistymas + mozaikuoju pamatus, tai nusprendziau nedaryt visiskai mozaikuotos sienos, tai reikes dar nudazyti ten kur nera plyteliu (dar nezinau kokia spalva doh.gif ) turbut gal pat kaip glaistas g.gif Pilka jau pirkau dry.gif Bet nenorejau pilku pamatu . Ir taip betonas pilkas, kam ji dazyti hihihi.gif nebent tamsesne uz glaista g.gif Nezinau, esu pasimetusi unsure.gif Dar ten yra laipteliai i rusi, bortai jau numozaikuoti, liko plitelemis iskloti pacius laiptus mirksiukas.gif Vyras zadejo tai padaryti, taciau jauciu teks man, nes darbai is jo puses nejuda doh.gif Norejau mozaikuoti pakopas, bet nedarysiu taip. Duzenas skaldau plaktuku, neturiu laiko slifuoti unsure.gif Tai teks skolinti ta agregata kuris tiesiai pjauna rolleyes.gif Toliau galvosiu kaip ir kas biggrin.gif Bet deja visiskai neturiu laiko, cia realiai darbo - savaitei . Bet kai dirbu vos karta i savaite, ir tai reciau, tai ir uzsitese blink.gif Maniau isvis visus pamatus mozaikuot, bet dabar atsisakiau sios idejos. Bus per marga blink.gif Beto dar turim zutbut siemet sudet pliteles ant didziuju laiptu, nes jau bira, po kiekvienos ziemos doh.gif Jauciu ir ten ka nors mozaikuosiu, tik jau ne taip margai schmoll.gif
Atsakyti
sweikos
siandien YSKE maciau silikinio uzpilo visokioms duobutems ir tarpams, kaip suprantu ji galima naudot mozaikai?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 07 09, 15:34)
sweikos
siandien YSKE maciau silikinio uzpilo visokioms duobutems ir tarpams, kaip suprantu ji galima naudot mozaikai?

turiu jį tik dar nepanaudojau, sako tai ne klijai, bet reikia manyti jis tinka klijuoti skaidrią mozaiką g.gif
Atsakyti
Man patiko ši idėja, kaip įsirengti dušą. Bais nepatinka, tos aklinai uždaromos dušo kabinos. schmoll.gif
Mozaikos čia gal ir ne per daugiausiai (daugiau galima sužaisti plytelių spalvom), bet turbūt labai malonu, kai duše padus kutena natūralus akmuo smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 09 liepos 2007 - 15:35
Nebloga idėja, tik man patiktų šviesių tonų plytelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 06 13, 22:35)
Štai kaip atrodo dienos šviesoje  ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 14:48)

tikrai labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gruodžio 2007 - 13:22
Žiūriu, kad tema apmirus, tai parodysiu savo pirmąjį mozaikinį blyną ax.gif

Mozaika. Pirmas bandymas. smile.gif
Atsakyti
Natūralūs gamtos akmenukai ir glaistas thumbup.gif Pause tavo pirmą blyną pavadinčiau decoration nature bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 13, 18:44)
Žiūriu, kad tema apmirus, tai parodysiu savo pirmąjį mozaikinį blyną ax.gif

Mozaika. Pirmas bandymas.  smile.gif

Sauni ideja, Pause. 4u.gif

Tik, va, man pasidare idomu, ar yra galimybe isvalyti tarpelius, prisipildziusius glaisto gruobletame pavirsiuje... g.gif Nes lygiame pavirsiuje ar su glazuruotomis plytelemis tokios problemos nera, o tu poretumu ir neina isvalyti. Tiesa labai negremziau, tik su dantu sepetuku prasisukau, tad gal reiketu kokio kietesnio sepetelio... rolleyes.gif
Atsakyti