Dar pridurciau, kad vertetu pagruntuoti Beje, as ishpradziu irgi stengiausi valyti plyteles nuo kliju, bet poto paziurejau kad kuo puikiausiai nusivalo nuo ju ir veliau...net po men gal cia nuo kliju priklauso, nezinau
QUOTE(irmulia @ 2007 07 07, 16:58)
Sveikute vikaPika
Duženas reikia priklijuoti: gali naudoti plytelių klijus, lipalą ar silikoninius klijus priklausomai nuo klijuojamo paviršiaus (aš ant išgaubto paviršiaus klijavau su moment klijais, teko truputį prilaikyti, kol apdžius, po nenuplėši)
Dėl židino dekoravimo mozaika, pasikonsultuok dėl glaisto senukuose arba žygiuok tiesiai kad ir į hansa plytelių turgų.
eiga kaip ir aprašei, tik užtepus glaisto truputį palauki kol apdžius ir likučius reikia nuvalyti drėgnu skudurėliu, ir taip kas kažkiek laiko
Duženas reikia priklijuoti: gali naudoti plytelių klijus, lipalą ar silikoninius klijus priklausomai nuo klijuojamo paviršiaus (aš ant išgaubto paviršiaus klijavau su moment klijais, teko truputį prilaikyti, kol apdžius, po nenuplėši)
Dėl židino dekoravimo mozaika, pasikonsultuok dėl glaisto senukuose arba žygiuok tiesiai kad ir į hansa plytelių turgų.
eiga kaip ir aprašei, tik užtepus glaisto truputį palauki kol apdžius ir likučius reikia nuvalyti drėgnu skudurėliu, ir taip kas kažkiek laiko
laaaabai aciu
Ju.Ju kur taip ilgai buvai pradingusi? kaip tavo mozaikinė siena laikosi? gal jau baiginėji?
QUOTE(irmulia @ 2007 07 07, 21:01)
Ju.Ju kur taip ilgai buvai pradingusi? kaip tavo mozaikinė siena laikosi? gal jau baiginėji?
Nu kad nea dar
Kuo toliau darau , tuo labiau man jau ir nebepatinka Labai jau kazkokia tai marga Siaip klijavimui dar kokios (kaip man) trys dienos + glaistymas + mozaikuoju pamatus, tai nusprendziau nedaryt visiskai mozaikuotos sienos, tai reikes dar nudazyti ten kur nera plyteliu (dar nezinau kokia spalva ) turbut gal pat kaip glaistas Pilka jau pirkau Bet nenorejau pilku pamatu . Ir taip betonas pilkas, kam ji dazyti nebent tamsesne uz glaista Nezinau, esu pasimetusi Dar ten yra laipteliai i rusi, bortai jau numozaikuoti, liko plitelemis iskloti pacius laiptus Vyras zadejo tai padaryti, taciau jauciu teks man, nes darbai is jo puses nejuda Norejau mozaikuoti pakopas, bet nedarysiu taip. Duzenas skaldau plaktuku, neturiu laiko slifuoti Tai teks skolinti ta agregata kuris tiesiai pjauna Toliau galvosiu kaip ir kas Bet deja visiskai neturiu laiko, cia realiai darbo - savaitei . Bet kai dirbu vos karta i savaite, ir tai reciau, tai ir uzsitese Maniau isvis visus pamatus mozaikuot, bet dabar atsisakiau sios idejos. Bus per marga Beto dar turim zutbut siemet sudet pliteles ant didziuju laiptu, nes jau bira, po kiekvienos ziemos Jauciu ir ten ka nors mozaikuosiu, tik jau ne taip margai
sweikos
siandien YSKE maciau silikinio uzpilo visokioms duobutems ir tarpams, kaip suprantu ji galima naudot mozaikai?
siandien YSKE maciau silikinio uzpilo visokioms duobutems ir tarpams, kaip suprantu ji galima naudot mozaikai?
QUOTE(vikaPika @ 2007 07 09, 15:34)
sweikos
turiu jį tik dar nepanaudojau, sako tai ne klijai, bet reikia manyti jis tinka klijuoti skaidrią mozaiką
Nebloga idėja, tik man patiktų šviesių tonų plytelės
QUOTE(Kozete @ 2007 06 13, 22:35)
Štai kaip atrodo dienos šviesoje
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 14:48)
tikrai labai grazus darbeliai
Natūralūs gamtos akmenukai ir glaistas Pause tavo pirmą blyną pavadinčiau decoration nature
QUOTE(Pause @ 2007 07 13, 18:44)
Sauni ideja, Pause.
Tik, va, man pasidare idomu, ar yra galimybe isvalyti tarpelius, prisipildziusius glaisto gruobletame pavirsiuje... Nes lygiame pavirsiuje ar su glazuruotomis plytelemis tokios problemos nera, o tu poretumu ir neina isvalyti. Tiesa labai negremziau, tik su dantu sepetuku prasisukau, tad gal reiketu kokio kietesnio sepetelio...