GAPO, lituoklį kaip ir juosteles ar pan. galima daug kur panaudoti, jei užsiimi meistravimu , o šiuo metu vis dar ieškausi motyvo staliukui ir atitinkamų spalvų plytelių
Gal pati ką nors pamozaikinai?
Mozaikinau, Irmulia, vazonus gėlėms. Tai vat kad nemeistrauju per daug, nebelieka laiko.
Taip ir kilo, kad kol kas dar tai neišplitę po mūsų šalelę O kuo daugiau įvairovių darbuose, tuo geriau, visapusiškas tobulėjimas
QUOTE(irmulia @ 2007 07 02, 18:46)
Taip ir kilo, kad kol kas dar tai neišplitę po mūsų šalelę O kuo daugiau įvairovių darbuose, tuo geriau, visapiškas tobulėjimas
Estrea gal pati kokį mazaikos darbelį užsimanei padaryti? Tai info šioje ir 1 Mozaikos temoje temoje daug surasi, be to drąsiai klausk, kas neaišku, bendromis jėgomis padėsim
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 01, 23:58)
Man, kazkodel, neatsidaro, nerodo to puslapio
QUOTE(zuzula @ 2007 07 03, 11:02)
Man, kazkodel, neatsidaro, nerodo to puslapio
Zuzula senai matyta, kaip sekasi kurti?
Užeik čia tai ta pati nuoroda tik veikianti
Aciu, Irmulia, uz nuoroda
As nieko nekuriu, nemozaikinu idejas rankioju, visko noriu: ir dekupazinti, ir siuti, ir mozaikinti, ir SM pasedeti tai ir laiko nebelieka , o ir oras prastas vis lyja, apsiniauke, prie zemes traukia, ir tinginys truputi kabinejasi
As nieko nekuriu, nemozaikinu idejas rankioju, visko noriu: ir dekupazinti, ir siuti, ir mozaikinti, ir SM pasedeti tai ir laiko nebelieka , o ir oras prastas vis lyja, apsiniauke, prie zemes traukia, ir tinginys truputi kabinejasi
Į sveikatą zuzula
pažįstamas dalykas, kai idėjas renki, rodos jau pradėsi darbą, bet netyčia sužinai dar vieną naują metodiką ir vėl knisiesi iki nulūžimo, kol patenkini smalsumą.
Pas jus oras prastas? netvarka, siunčiu su saulute ir šiluma maiše
pažįstamas dalykas, kai idėjas renki, rodos jau pradėsi darbą, bet netyčia sužinai dar vieną naują metodiką ir vėl knisiesi iki nulūžimo, kol patenkini smalsumą.
Pas jus oras prastas? netvarka, siunčiu su saulute ir šiluma maiše
QUOTE(Estrea @ 2007 07 02, 16:01)
Kaip, merginos, kilo mintis tuo uzsiimti?
Ivairiu menines realizacijos minciu turejau nuo neatmenamu laiku... taciau galutiniam mozaikiniu planu igyvendinimui mane pastumejo sis skyrelis.
QUOTE(zuzula @ 2007 07 03, 17:03)
o ir oras prastas vis lyja, apsiniauke, prie zemes traukia, ir tinginys truputi kabinejasi
Zuzula, truputi saules ir juros nuotaikos pakelimui.