Irmulia tavo darbeliai tikrai nuostabūs
Ačiū, bugyte, tai kad nedaug jų parodžiau
Mozaika gėlių motyvais:
pamoka kaip su Photoshop programa išgauti mozaikos efektą
Šios schemos gali pilnai tikti Jūsų mozaikiniams darbams: (tereikia išsididinti iki reikiamų matmenų)
pamoka kaip su Photoshop programa išgauti mozaikos efektą
Šios schemos gali pilnai tikti Jūsų mozaikiniams darbams: (tereikia išsididinti iki reikiamų matmenų)
QUOTE(irmulia @ 2007 05 30, 17:54)
tai kad nedaug jų parodžiau
Na turėjau galvoje ir atskirai angeliuką, ir rėmelius, ir, žinoma, šviestuvą anksčiau darytą
QUOTE(bugytė @ 2007 05 31, 08:21)
Na turėjau galvoje ir atskirai angeliuką, ir rėmelius, ir, žinoma, šviestuvą anksčiau darytą
Supratau
šiandien sėsiu prie šviestuvo gaubto, pažiūrėsim, kas gausis. O tai kažkurį laiką jį buvau paslėpusi nuo akių, kad mintys "susigulėtų"
Vazonas su stikliukas iš aukščiau
Kažin iš ko lapeliai padaryti? Ar tik netiktų čia trafaretas . Padengti glaistu, o paskiau jau mozaikint .
Jau, manau, gimsta mintis, kokio sekančio darbelio griebtis!
Kai tik pabaigsiu užsibrėžtus lig šiol .
Sėkmės, Irmulia, kūrybiniam procese
Kažin iš ko lapeliai padaryti? Ar tik netiktų čia trafaretas . Padengti glaistu, o paskiau jau mozaikint .
QUOTE(GAPO @ 2007 05 31, 14:33)
Vazonas su stikliukas iš aukščiau
Gali būti kad tai tiesiog nugludinti gabaliukai (su švitriniu popieriumi galima viskas)
arba kaip minėjai, tai 3D trafaretai (kitaip reljefiniai) užtepti ir tada aplink juos klijuojamos dalelės.
QUOTE(GAPO @ 2007 05 31, 14:33)
Ačiū
QUOTE(ErikaI @ 2007 05 23, 14:09)
O kur rasti medinių kojų?
MAn kažkada jų taip reikėjo, o aš taip niekur ir neradau
Gal kas žinot, dabar jau nebereikia, bet mažą ką. Man Audėjui pasakė, kad jų atskirai negamina
MAn kažkada jų taip reikėjo, o aš taip niekur ir neradau
Gal kas žinot, dabar jau nebereikia, bet mažą ką. Man Audėjui pasakė, kad jų atskirai negamina
Medinis staliukas su pan. koja ir kaina nesikandžioja staliukas
QUOTE(irmulia @ 2007 05 29, 11:34)
Originalu.
O tie juodi akmenukai specialus ar pacios kokiu nors budu pagaminti?
QUOTE(zuzula @ 2007 05 30, 12:15)
Na, zinokit, visa tema perverciau, bet nepastebejau, kad butu kur mineta kokiais klijais priklijuoti akmenukus. Noriu akmenukais apklijuoti vazona, (jau ir puse buvau apklijavus, bet man jie tvirtai nesilaike) klijavau kazkokiais buitiniais klijais (vadinasi- nereikia kalt viniu, ach net nezinau,kaip paaiskint ) o gal man nesilaike, nes vazonas plasmasinis? Jei klijuoti "moment" tai labai jau daug reikes tu kliju, o jie nepigus Ka patarsit, mergaites
Zuzula, as tai klijavau akmenukus prie medinio veidrodzio remo su montavimo klijais. Pavadinimu buna ivairiu, bet jie yra butent skirti daiktu pritvirtinimui prie pavirsiaus nenaudojant varztu, viniu ir t.t. Tokie klampoki, ne visai skysti. O vien su glaistu man nelaike
Irmulia, labai dailus darbelis
QUOTE(tutele @ 2007 06 02, 19:23)
Tai stikliniai akmenėliai. Būna parduodami tinkliniuose maišeliuose (senukuose) arba plastikiniame įpakavime (jysk'e)
ačiū, b3b
QUOTE(irmulia @ 2007 06 02, 20:55)
Tai stikliniai akmenėliai. Būna parduodami tinkliniuose maišeliuose (senukuose) arba plastikiniame įpakavime (jysk'e)
Viskas aisku. Siuo metu darau veidrodi su panasiais, tik jie zydri, tai tokie "netikri" (nors labai grazus ) atrodo. O taviskiai daugiau i akmenukus panesejo, tai ir susimasciau...