Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

Kokių būtent ieškai? Jei atskirai negamina, tai tada pas kokį meistriuką kreiptis, nes jei reikia tokio tipo kojos kaip kad ieško Kozetė, nėra sudėtinga padaryti: medienos tekinimas ir sukalimas mirksiukas.gif Ir neturėtų daug užsiprašyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 gegužės 2007 - 14:24
QUOTE(irmulia @ 2007 05 23, 00:50)
kaip pirmas darbelis tai  thumbup.gif  gavosi kaip supratau naudojai spec. mozaikai skirtas plyteles? O padėkliuko patį rėmelį planuoji dažyti ar taip paliksi? truputį užpyliau užpyliau klausimais  biggrin.gif

Visu pirma, dekui visoms, pastebejusioms mano drambli! biggrin.gif

Taip, naudojau tokias spec. plyteles, net nezinau kaip ta medziaga lietuviskai vadinasi, ant popieriaus parasyta - resine, bet taip buvo patogiausia, kadangi pirkau rinkini su "viskuo viename". Kai nusprendziau daryti ne tik paprasta mozaika, o "piesini", vyras jas sutrupino su atsuktuvu, is virsaus pakaldamas replemis - suskilo lengvai. Tik, kaip minejau, jos kazkokios poretos, todel glaistas gerai nenusivale... Bet man tai ne problema, svarbiausia - isbandziau procesa ir labai patiko! bigsmile.gif

Del remelio buvau susimascius - is pradziu galvojau dazyti melynai arba melyna su baltu, veliau nusprendziau gal vertetu pabandyti kaip nors isklijuoti kriauklytemis... Vnz, dar neapsisprendziau... g.gif
QUOTE(bugytė @ 2007 05 23, 13:02)
Tutele bravo  thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(zuzula @ 2007 05 23, 10:58)
Sauniai pavyko,Tutele! Ar patiko delioti mozaika? Darysi, gal kada, dar ka nors? bigsmile.gif Cia biski ne i tema, o ten uz padekliuko matosi vaizdas pro tavo langa  blush2.gif

lotuliukas.gif Geras, fotografavau balkone ir dar pati viena ranka prilaikydama, kad geriau matytusi, nes geresnis apsvietimas ir visai neatkreipiau demesio i vaizdo atspindi stikle. Taip, cia vaizdas pro mano langus, nors, tiesa pasakius, nesimato nei desimtosios dalies viso grozio... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 05 23, 08:41)
Gal žinote kur yra pirkti tokio staliuko koja? smile.gif

TP yra pora staliukų, kainos nesikandžioja (turint omenyje kad tai už visą staliuką, ne vien tik koja):
su mediniu paviršiumi (abu po ~114lt)
apvalus
kvadratinis

ir su metaliniu paviršiumi (apie ~105lt)
apvalus

Gal pravers info mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū žiūrinėjau šituos. smile.gif
Atsakyti
Kaip nudažyti rišamąją medžiagą mozaikai:
aprašymas (pranc. k.)
user posted image
Atsakyti
Panaudotas paprastas šviestuvas, aplipdytas polimeriniu modelinu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kagi, pasirodau su savo pagaliau baigtais blush2.gif rėmeliais
Atsakyti
Irmulia, labai dailus remeliai thumbup.gif o angeliukas irgi ,tikriausiai, tavo lietas? Prasau, parodyk savo lempa, kur mozaikinai, jei pabaigta blush-anim-cl.gif . Labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
Na, zinokit, visa tema perverciau, bet nepastebejau, kad butu kur mineta kokiais klijais priklijuoti akmenukus. Noriu akmenukais apklijuoti vazona, (jau ir puse buvau apklijavus, bet man jie tvirtai nesilaike) klijavau kazkokiais buitiniais klijais (vadinasi- nereikia kalt viniu, ach net nezinau,kaip paaiskint doh.gif ) o gal man nesilaike, nes vazonas plasmasinis? g.gif Jei klijuoti "moment" tai labai jau daug reikes tu kliju, o jie nepigus unsure.gif Ka patarsit, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 05 30, 11:15)
Na, zinokit, visa tema perverciau, bet nepastebejau, kad butu kur mineta kokiais klijais  priklijuoti akmenukus. Noriu akmenukais apklijuoti vazona, (jau ir puse buvau apklijavus, bet man jie tvirtai nesilaike) klijavau kazkokiais buitiniais klijais (vadinasi- nereikia kalt viniu, ach net nezinau,kaip paaiskint  doh.gif ) o gal man nesilaike, nes vazonas plasmasinis?  g.gif  Jei klijuoti "moment" tai labai jau daug reikes tu kliju, o jie nepigus  unsure.gif  Ka patarsit, mergaites  4u.gif

O su plytelių glaistų negerai? Nes ir plytelių gabalėlius, ir kriauklytes klijavau su glaistu. ax.gif
Atsakyti
Nepagalvojau doh.gif reiks pabandyti. Tai pirma uztepti glaisto ir iskart ispausti akmenuka , ar ne? Manot, neiskris jis paskui?
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 05 30, 10:50)
Irmulia, labai dailus  remeliai thumbup.gif  o angeliukas irgi ,tikriausiai, tavo lietas? Prasau, parodyk savo lempa, kur mozaikinai, jei pabaigta  blush-anim-cl.gif  . Labai smalsu  4u.gif

Ačiū zuzula, jie nieko stebuklingo, bet man labai mieli wub.gif (ilgai kankinau)
o angeliuką taip pat liejau pati. Šviestuvo korpusas baigtas, gaubtas dar ne, taip kad kol kas neturiu ką rodyti. O šie rėmeliai bus prie šviestuvo biggrin.gif

Dėl klijų pabandyk plytelių klijus (dažniauiai būna tokie pilki milteliai), arba pabandyk kokį cementinį mišinuką, su glaistu galima bandyti, bet ar ilgai atlaikys nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 gegužės 2007 - 13:32