Kokių būtent ieškai? Jei atskirai negamina, tai tada pas kokį meistriuką kreiptis, nes jei reikia tokio tipo kojos kaip kad ieško Kozetė, nėra sudėtinga padaryti: medienos tekinimas ir sukalimas Ir neturėtų daug užsiprašyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 23, 00:50)
kaip pirmas darbelis tai gavosi kaip supratau naudojai spec. mozaikai skirtas plyteles? O padėkliuko patį rėmelį planuoji dažyti ar taip paliksi? truputį užpyliau užpyliau klausimais
Visu pirma, dekui visoms, pastebejusioms mano drambli!
Taip, naudojau tokias spec. plyteles, net nezinau kaip ta medziaga lietuviskai vadinasi, ant popieriaus parasyta - resine, bet taip buvo patogiausia, kadangi pirkau rinkini su "viskuo viename". Kai nusprendziau daryti ne tik paprasta mozaika, o "piesini", vyras jas sutrupino su atsuktuvu, is virsaus pakaldamas replemis - suskilo lengvai. Tik, kaip minejau, jos kazkokios poretos, todel glaistas gerai nenusivale... Bet man tai ne problema, svarbiausia - isbandziau procesa ir labai patiko!
Del remelio buvau susimascius - is pradziu galvojau dazyti melynai arba melyna su baltu, veliau nusprendziau gal vertetu pabandyti kaip nors isklijuoti kriauklytemis... Vnz, dar neapsisprendziau...
QUOTE(bugytė @ 2007 05 23, 13:02)
Tutele bravo
QUOTE(zuzula @ 2007 05 23, 10:58)
Sauniai pavyko,Tutele! Ar patiko delioti mozaika? Darysi, gal kada, dar ka nors? Cia biski ne i tema, o ten uz padekliuko matosi vaizdas pro tavo langa
Geras, fotografavau balkone ir dar pati viena ranka prilaikydama, kad geriau matytusi, nes geresnis apsvietimas ir visai neatkreipiau demesio i vaizdo atspindi stikle. Taip, cia vaizdas pro mano langus, nors, tiesa pasakius, nesimato nei desimtosios dalies viso grozio...
QUOTE(Kozete @ 2007 05 23, 08:41)
Gal žinote kur yra pirkti tokio staliuko koja?
TP yra pora staliukų, kainos nesikandžioja (turint omenyje kad tai už visą staliuką, ne vien tik koja):
su mediniu paviršiumi (abu po ~114lt)
apvalus
kvadratinis
ir su metaliniu paviršiumi (apie ~105lt)
apvalus
Gal pravers info
Ačiū žiūrinėjau šituos.
Panaudotas paprastas šviestuvas, aplipdytas polimeriniu modelinu
Irmulia, labai dailus remeliai o angeliukas irgi ,tikriausiai, tavo lietas? Prasau, parodyk savo lempa, kur mozaikinai, jei pabaigta . Labai smalsu
Na, zinokit, visa tema perverciau, bet nepastebejau, kad butu kur mineta kokiais klijais priklijuoti akmenukus. Noriu akmenukais apklijuoti vazona, (jau ir puse buvau apklijavus, bet man jie tvirtai nesilaike) klijavau kazkokiais buitiniais klijais (vadinasi- nereikia kalt viniu, ach net nezinau,kaip paaiskint ) o gal man nesilaike, nes vazonas plasmasinis? Jei klijuoti "moment" tai labai jau daug reikes tu kliju, o jie nepigus Ka patarsit, mergaites
QUOTE(zuzula @ 2007 05 30, 11:15)
Na, zinokit, visa tema perverciau, bet nepastebejau, kad butu kur mineta kokiais klijais priklijuoti akmenukus. Noriu akmenukais apklijuoti vazona, (jau ir puse buvau apklijavus, bet man jie tvirtai nesilaike) klijavau kazkokiais buitiniais klijais (vadinasi- nereikia kalt viniu, ach net nezinau,kaip paaiskint ) o gal man nesilaike, nes vazonas plasmasinis? Jei klijuoti "moment" tai labai jau daug reikes tu kliju, o jie nepigus Ka patarsit, mergaites
O su plytelių glaistų negerai? Nes ir plytelių gabalėlius, ir kriauklytes klijavau su glaistu.
Nepagalvojau reiks pabandyti. Tai pirma uztepti glaisto ir iskart ispausti akmenuka , ar ne? Manot, neiskris jis paskui?
QUOTE(zuzula @ 2007 05 30, 10:50)
Irmulia, labai dailus remeliai o angeliukas irgi ,tikriausiai, tavo lietas? Prasau, parodyk savo lempa, kur mozaikinai, jei pabaigta . Labai smalsu
Ačiū zuzula, jie nieko stebuklingo, bet man labai mieli (ilgai kankinau)
o angeliuką taip pat liejau pati. Šviestuvo korpusas baigtas, gaubtas dar ne, taip kad kol kas neturiu ką rodyti. O šie rėmeliai bus prie šviestuvo
Dėl klijų pabandyk plytelių klijus (dažniauiai būna tokie pilki milteliai), arba pabandyk kokį cementinį mišinuką, su glaistu galima bandyti, bet ar ilgai atlaikys nežinau