tokie paprasti
Papildyta:
Papildyta:
Tokie grožiai ir spalvų suderinimas
QUOTE(tutele @ 2007 05 18, 17:07)
Jusu skyrelio ikvepta, siandien padariau savo pirma mozaika! Tiesa, dar liko paskutinis etapas - tarpu uzpildymas specialiu glaistu, bet, kadangi tam laukti reikia 24 valandas, neiskenciau nepasigyrus ir dalinuosi darbo eigos etapais...
QUOTE(irmulia @ 2007 05 18, 17:57)
tutele darbo eiga, jos apra6ymas ir foto- pats geriausias dalykas
Kai pabaigsi užglaistyti, pasirodyk
Kai pabaigsi užglaistyti, pasirodyk
Na va, galutinis rezultatas toks -
(tik tie kvadraciukai nelabai gerai nusivalo, jie tokie poreti, tai liko balti glaisto taskeliai, bet gal su laiku isdules... )
kaip pirmas darbelis tai gavosi kaip supratau naudojai spec. mozaikai skirtas plyteles? O padėkliuko patį rėmelį planuoji dažyti ar taip paliksi? truputį užpyliau užpyliau klausimais
Gal žinote kur yra pirkti tokio staliuko koja?
Sauniai pavyko,Tutele! Ar patiko delioti mozaika? Darysi, gal kada, dar ka nors? Cia biski ne i tema, o ten uz padekliuko matosi vaizdas pro tavo langa
QUOTE(Kozete @ 2007 05 23, 09:41)
Mačiau tokių kojų senukuose.
QUOTE(Kozete @ 2007 05 23, 08:41)
Kaip kad ErikaI rašė, Senukuose yra stalo ir ne tik kojų.
O "Brasa" siūlo tokias ir pan.
Gal kas norės mozaikinti žemą staliuką, tai radau kur galima įsigyti tokias aliuminines stalo kojas
Tutele bravo
Į Brasą jau anksčiau skambinau, tai kojos nuo 180Lt.
O Senukuose ieškojau, bet neradau tokios, kad būtu apvaliam staliukui ant vienos kojos su tokiu padu apačioje.
Radau dar tokį puslapiuką gal kam bus įdomu :
motyvas
kaip jį daryti
piešimo eiga
O Senukuose ieškojau, bet neradau tokios, kad būtu apvaliam staliukui ant vienos kojos su tokiu padu apačioje.
Radau dar tokį puslapiuką gal kam bus įdomu :
motyvas
kaip jį daryti
piešimo eiga
Kažkur tų kojų tikrai turi būti Brasoje kainuoja tai nemažai , tada reikia prašytis pas suvirintojus, kad jie pagelbėtų
Gerą pamokėlę atkasei Kozete
Gerą pamokėlę atkasei Kozete
O kur rasti medinių kojų?
MAn kažkada jų taip reikėjo, o aš taip niekur ir neradau
Gal kas žinot, dabar jau nebereikia, bet mažą ką. Man Audėjui pasakė, kad jų atskirai negamina
MAn kažkada jų taip reikėjo, o aš taip niekur ir neradau
Gal kas žinot, dabar jau nebereikia, bet mažą ką. Man Audėjui pasakė, kad jų atskirai negamina