Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

tai jau taip... ypatingai maži kosmetikos buteliukai (pvz. su dozatoriumi, kurių visada gaila išmesti) apklijuoti tokiais gabaliukais, arba darant inkrustaciją bet kokiame mozaikai skirtame daikte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 05 15, 09:07)
thumbup.gif Kartą ir aš mačiau sudaužytą stotelę, ir man kilo mintis porą saujelių nugvelbti, bet labai jau daug žmonių aplinkui buvo  lotuliukas.gif 
o be to jis paprastas, ta prasme baltas, buvo. Tokios gražios spalvos kaip tavo neteko matyti  schmoll.gif  o gal tiesiog neatkreipiau dėmesio  g.gif

Man lygiai taip pat buvo kažkada irgi gėdijausi blush2.gif susirinkti ir vėliau labai gailėjau, nes kai prisiruošiau, juos kažkas gražiai sutvarkė t.y. susėmė ir išmetė lotuliukas.gif šį kartą be jokių kuklumų susisėmiau gerą dėžutę. Vieta- Ligoninės stotelė (prieš traumatologijos ligoninę) ir dar mačiau permatomo važiuojant Lazdynų link, berods pravažiavus tiltą (čia už impulso) kažkurioje stotelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Išdavei tikrą paslaptį aciuks.gif gal reiks temstant pavažiuot į žvalgybą ph34r.gif
O tu būtinai parodyk savo darbelius kai pabaigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 15, 09:02)
gerai, išduosiu paslaptį  biggrin.gif
tai visuomeninio transporto stotelių sudužęs stiklas  tongue.gif  jis būna permatomas arba toks rudas, na bet kokia pasaka, aš jį taip ilgai medžiojau ir pagaliau vakar pasisekė  clap.gif Jis pakankamai storas ir specialus t.y. kai dūžta, tai į tokias mažas daleles, kad nesusužeistų žmonės.

QUOTE(bugytė @ 2007 05 15, 09:07)
thumbup.gif Kartą ir aš mačiau sudaužytą stotelę, ir man kilo mintis porą saujelių nugvelbti, bet labai jau daug žmonių aplinkui buvo  lotuliukas.gif 
o be to jis paprastas, ta prasme baltas, buvo. Tokios gražios spalvos kaip tavo neteko matyti  schmoll.gif  o gal tiesiog neatkreipiau dėmesio  g.gif
Radinys - aukso vertės  thumbup.gif jau matau kokie gražūs darbeliai bus  wub.gif

Na, merginos, jūs čia baikit blink.gif nesugalvokit specialiai tų gražių šukių "pasigaminti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oiiii merginos uzuodziu kriminala biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik nesakykit niekam, ką merginos poster_dont.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką jūs lotuliukas.gif rankos nekiltų specialiai daužyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 15, 11:53)
oiiii merginos uzuodziu kriminala  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
O ką čia gali žinoti hihihi.gif
Atsakyti
gaudykit patarima, kad nereiketu sukiu temstant rinkti lotuliukas.gif
Greibkit koki vaika (sese, broli, sunu, dukra, ) , mano atveju pasiemiau sunena ax.gif Parodziau kur yra "lobio" ir jis man pririnko hihihi.gif jie go nepjausto ranku irnesakyk.gif Aisku ir jam daviau keleta biggrin.gif Zmones stotelej net nezinojo kad tai man reikejo, o ne visokias nesaones prigalvojusiam vaikui lotuliukas.gif as juos garziai nuvaliau ir pripiliau i stikline vaza, ipilus dazyto vandens, pastaciau ant palanges kur visa diena saule, laaaabai graziai zaide spinduliukai joje wub.gif
Dabar tai tik mozaikai naudociau 4u.gif
Atsakyti
Nu nesuprantu lotuliukas.gif juk ne kriminalas susirinkti šukes, be to nepagautas-ne vagis, ir tegul įrodo, kad tas, kas renka šukes, tas ir sudaužė stiklą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 gegužės 2007 - 17:56
QUOTE(irmulia @ 2007 05 15, 18:56)
Nu nesuprantu  lotuliukas.gif  juk ne kriminalas susirinkti šukes, be to nepagautas-ne vagis, ir tegul įrodo, kad tas, kas renka šukes, tas ir sudaužė stiklą  lotuliukas.gif

Jei diena, tai tikrai nieko tokio mirksiukas.gif Bet jei vakare , tamsoj rinksi, manau gali nuspresti kad maskuoji ikalcius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakyčiau vakare rinkti būtų ne kokia mintis, vis tik ne rojuje gyvename. Dar koks balvonas prisikabins į talką lotuliukas.gif Tik dieną ir tik dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti