[quote=irmulia,2007 05 09, 17:58]
jei nieko prieš įkeliu tavo darbelį čia
Aciu Irmulia
Veidrodis nera sunkus, nes naudojau plokscius nedidelius juros akmenelius... Bet zinokit kol nedejau glaisto jis man mieliau atrode, o va su glaistu nesiziuri nors tu ka Gal is nuotraukos ir nieko, bet is arti paziurejus Na ir tas glaistas toks gavos granuliuotas, gal as jo gerai neismaisiau
QUOTE(b3b @ 2007 05 09, 18:18)
Veidrodis nera sunkus, nes naudojau plokscius nedidelius juros akmenelius... Bet zinokit kol nedejau glaisto jis man mieliau atrode, o va su glaistu nesiziuri nors tu ka Gal is nuotraukos ir nieko, bet is arti paziurejus Na ir tas glaistas toks gavos granuliuotas, gal as jo gerai neismaisiau
Būna įvairaus glaisto (dabar turiu omenyje glaistus, skirtus plytelių tarpams užpildyti) , priklausomai nuo to koks tarpelio atstumas pagal tai skirstomi glaistai - jei tarpelis labai mažas, tai ir glaistas bus lygesnis t.y. smulkesnis, jei tarpelis didesnis tai glaistas automatiškai bus rupesnis. Jei techniškai, tai yra smulkios frakcijos (2-10mm pločio tarpams) ir stambios (3-15mm pločio tarpams) frakcijos glaistai.
Maniskis buvo 2-12 mm, bet man vistiek ...Matosi granules is arciau paziurejus... gal kita karta reiks geriau ismaisyti- kaip blynams tesla
Radau stai tokias grozybes
Vazonai ir stalas su lamžirgiu
QUOTE(irmulia @ 2007 05 10, 13:50)
Vazonai ir stalas su lamžirgiu
Vazonai ir man . O ten ne stalas su laumzirgiu, ten padekliukas
Man dar laipteliai paskutiniai patinka, jau tokios dalelytes smulkios
jei padėkliukas toks gražuas tai toks stalas būtų
QUOTE(zuzula @ 2007 05 09, 17:38)
Kaip ji pakabinai? Mano veidrodis dar nepakabintas labai sunkus nezinau kaip ji prikabinti,tai stovi kampe pastatytas
Zuzula, zinok vyras pakabino- isgreze skyle sionoj, ir isuko varzta. Ir tu savaji prigriebk!
O tavo veidrodis man labai patinka
rezgu minti tokia pat kaip tavo technika miegamojo lubas dekoruoti, bet is kur tiek medziagos prikaupti? O ir uztrukti pora meteliu mano tempais...
Galima tiesiai ant paviršiaus klijuoti mozaiką arba įleidinėti inkrustacijos metodu
o kas tas inkrustacinis metodas,kaip jis atliekamas?
Veidrodzio sukiu gavau nemokamai is stikliu, sake daugiau parinks. Nors nieko veidrodinio neplanuoju daryt- jei duoda reikia imt Tai gal ir tu,b3b, taip po truputi ir prisirinksi luboms. O kol prisirinksi gal ka grazesnio,idomesnio pamatysi ir persigalvosi
Veidrodzio sukiu gavau nemokamai is stikliu, sake daugiau parinks. Nors nieko veidrodinio neplanuoju daryt- jei duoda reikia imt Tai gal ir tu,b3b, taip po truputi ir prisirinksi luboms. O kol prisirinksi gal ka grazesnio,idomesnio pamatysi ir persigalvosi