Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

QUOTE(furyy @ 2007 05 06, 09:55)
kokiu laku  lakavai? Gal akriliniu g.gif

Taip, geriausiai tinka akrilinis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 07, 00:00)
Taip, geriausiai tinka akrilinis. smile.gif

Ir aš bandysiu nulakuot
Atsakyti
Kaip sekasi mozaikinti, gal naujų darbelių kas padarė? mirksiukas.gif
Atsakyti
dar viena idėja, kai užmozaikinami tik tam tikri plotai, o ne visas paviršius

user posted image
Atsakyti
Labuka,mergaites 4u.gif
Cia taip aprime...gal oras neblogas? Visos laukan isleke? As jau beveik pasiruosusi savo padekliuka mozaikinti, siandien vistik gal pradesiu. Darysiu (tiksliai nebezinau kaip vadinasi) atvirksciai- pirma ant popieriaus su skiestu lipalu klijuosiu, o tada apversiu ant padekliuko. Taip darysiu, nes padekliuko krastai auksti ir nera kaip paveiksliuko pasipaisyti, nes su stikliukais klijuosiu,sviesis paskui papaisymai. Tai va. Neuzilgo pasirodysiu. O tu, irmulia, ka nors mozaikini? 4u.gif
Atsakyti
mozaikinu ax.gif
vis kankinu savo šviestuvo korpusą, nušvitrinti reikia bet darbo tai doh.gif doh.gif doh.gif o ir nagų gaila (visas manikiūras šuniui ant uodegos lotuliukas.gif ) dabar baiginėju tuos paprastus rėmelius biggrin.gif po to laukia suvimo mašinos (Iš Agos įsigijau wub.gif ) eilė, tik prie jos teks ilgokai pasedėti, nes konkretaus darbo eskizo dar neturiu, bet vizija plaukioja kažkur šalia.
tu zuzula, šaunuolė, jau tiek darbelių padariusi thumbup.gif kaip taviškiui tavo užsiėmimas, ar pritaria?
Atsakyti
blush2.gif nieko daug as nesu padarius- pora tik. Maniskis nieko pries. Sakyciau netgi dziaugiasi,kad radau megstama dalyka. Vistik pristabdau save, kad neuzversciau visu namu( ir nesuvaryciau seimos i bankrota tongue.gif ) mozaikom, sendaikciu atgaivinimu, db dar dekupaze pamaciau laka doh.gif ideju daugybe galvoj,tik laiko nelabai. Mozaikom uzsiimu tik kai mazius miega ir oras geras (stikla karpau lauke-vistik skeveldros skraido), tai nekazikas.
Atsakyti
pirmas bandymas blink.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 09 gegužės 2007 - 15:23
QUOTE(b3b @ 2007 05 09, 15:21)
pirmas bandymas blink.gif
My Webpage

niu man tai thumbup.gif ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas wub.gif

gal galima čia foto įkelti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 gegužės 2007 - 15:31
QUOTE(irmulia @ 2007 05 09, 16:30)
niu man tai  thumbup.gif  ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas wub.gif

gal galima čia foto įkelti?  blush2.gif

nemoku doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif bandziau, bet nepavyko verysad.gif
Atsakyti
b3b super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu, saunuole! O ar nesunkus veidrodis? Kaip ji pakabinai? Mano veidrodis dar nepakabintas blush2.gif labai sunkus nezinau kaip ji prikabinti,tai stovi kampe pastatytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([B)
b3b[/B],2007 05 09, 15:41]
nemoku doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif bandziau, bet nepavyko  verysad.gif

jei nieko prieš įkeliu tavo darbelį čia 4u.gif

user posted image
Atsakyti