Mozaika iš akmenukų
Iš kur tu trauki tokias grožybes
Papildyta:
Bet čia kiek suprantu tie akmenukai nuspalvinti kaži kuo juos nuspalvinti
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 08:56)
Iš kur tu trauki tokias grožybes
Papildyta:
Papildyta:
Nemanau, kad jie yra nuspalvinti, nes tai grindiniuose "įmozaikinta" seniai būtų nusitrynę. Galima įvairiausių spalvų prisirinkti, tik jų pagal spalvas rinkimas ir rūšiavimas tai užima laaaabaaiii daug laiko
Gal jie yra padengti kažkiokia tai apsaugine medžiaga, kad išliktų tokia spalva, juk kai akmuo yra šlapias jis atrodo vienaip (dažniausiai labai gražios spalvos), o kai buna sausas, tai dingsta visas grožis. Nebent tai ne natūralūs akmenys
Bet dažyti juos būtų galima. manau, pilnai tiks visokie lakai (berods apie tai buvo diskutuota pirmoje dalyje), akrilai ir pan.
Nu man iš akmenų tai jėga
Atrodo, kaip ne mozaika
Mozaika iš... MUILO GABALIUKŲ
pasirodo, kad ir muilo likučių nereikia mesti lauk. Įsivaizduojate, tokia dovaną mozaiką- kuria galima praustis?
pasirodo, kad ir muilo likučių nereikia mesti lauk. Įsivaizduojate, tokia dovaną mozaiką- kuria galima praustis?
O aš įsivaizduoju savo namus, jei taip viską rinkčiau bet užtat visokių grožių galėčiau sumeistraut
Kažkada buvau prisirinkus gražių akmenukų būdama prie jūros, o kad jie išliktų tokie gražūs kaip vandenyje-lakavau juos
Kažkada buvau prisirinkus gražių akmenukų būdama prie jūros, o kad jie išliktų tokie gražūs kaip vandenyje-lakavau juos
QUOTE(Marzde @ 2007 05 05, 14:27)
O aš įsivaizduoju savo namus, jei taip viską rinkčiau bet užtat visokių grožių galėčiau sumeistraut
Todėl ir reikalinga kaip sandėliukas atskira patalpa
QUOTE(Marzde @ 2007 05 05, 15:27)
kokiu laku lakavai? Gal akriliniu
Papildau: neapsakomos grozybes mozaikinis grozis