Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika, 2 dalis

user posted image

Atsakyti
Mozaika iš akmenukų wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 gegužės 2007 - 08:25
Iš kur tu trauki tokias grožybes g.gif
Papildyta:
Bet čia kiek suprantu tie akmenukai nuspalvinti g.gif kaži kuo juos nuspalvinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 08:56)
Iš kur tu trauki tokias grožybes g.gif
Papildyta:
Bet čia kiek suprantu tie akmenukai nuspalvinti g.gif kaži kuo juos nuspalvinti g.gif

Nemanau, kad jie yra nuspalvinti, nes tai grindiniuose "įmozaikinta" seniai būtų nusitrynę. Galima įvairiausių spalvų prisirinkti, tik jų pagal spalvas rinkimas ir rūšiavimas tai doh.gif užima laaaabaaiii daug laiko biggrin.gif
Gal jie yra padengti kažkiokia tai apsaugine medžiaga, kad išliktų tokia spalva, juk kai akmuo yra šlapias jis atrodo vienaip (dažniausiai labai gražios spalvos), o kai buna sausas, tai dingsta visas grožis. Nebent tai ne natūralūs akmenys g.gif

Bet dažyti juos būtų galima. manau, pilnai tiks visokie lakai (berods apie tai buvo diskutuota pirmoje dalyje), akrilai ir pan. smile.gif
Atsakyti
Nu man iš akmenų tai jėga thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo, kaip ne mozaika smile.gif

user posted image

Atsakyti
Mozaika iš... MUILO GABALIUKŲ

pasirodo, kad ir muilo likučių nereikia mesti lauk. Įsivaizduojate, tokia dovaną mozaiką- kuria galima praustis? thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O aš įsivaizduoju savo namus, jei taip viską rinkčiau doh.gif bet užtat visokių grožių galėčiau sumeistraut biggrin.gif

Kažkada buvau prisirinkus gražių akmenukų būdama prie jūros, o kad jie išliktų tokie gražūs kaip vandenyje-lakavau juos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 05, 14:27)
O aš įsivaizduoju savo namus, jei taip viską rinkčiau  doh.gif  bet užtat visokių grožių galėčiau sumeistraut  biggrin.gif

Kažkada buvau prisirinkus gražių akmenukų būdama prie jūros, o kad jie išliktų tokie gražūs kaip vandenyje-lakavau juos  thumbup.gif

Todėl ir reikalinga kaip sandėliukas atskira patalpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 05, 15:27)
O aš įsivaizduoju savo namus, jei taip viską rinkčiau  doh.gif  bet užtat visokių grožių galėčiau sumeistraut  biggrin.gif

Kažkada buvau prisirinkus gražių akmenukų būdama prie jūros, o kad jie išliktų tokie gražūs kaip vandenyje-lakavau juos  thumbup.gif

kokiu laku lakavai? Gal akriliniu g.gif
Atsakyti
Labuka, mergaites 4u.gif Radau internete nebloga ideja vonios kambariui cia
Atsakyti
Papildau: neapsakomos grozybes mozaikinis grozis wub.gif
Atsakyti